חוסה אנחל קריו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: חוסה אנחל קריו

שליחה על ידי הפועלעולה »

במילים אחרות, שוינפלד ספרדי

אגב זה בדיוק מה שאמרו לי אנשים אחרים... זה השחקן. הוא ילחם, הוא יעשה לחץ, הוא יהיה סבבה למשחק הקבוצתי אבל כאן זה נגמר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: תודה אח.
משה ידוע כקים זונג איל כשמדובר ביקיריו.

לא מאמין שהשתמטת את זה מושון. פדיחה.
אחרי ההודעה האחרונה שלו שהבאתי לכאן שאלתי אותו בדיוק על ההודעה למעלה, עדין לא ענה לי תשובה.
אני אגב עדין לא מגן על אף אחד, לא משבח ולא קוטל, לא ראיתי את החלוץ מעולם, בניגוד לחלק מהכותבים כאן שכבר יודעים שהוא יהיה כישלון מוחלט אני לא שופט שחקן לפני שאני רואה אותו בעיניים.
הרזומה אכן דל ומדליק נורות אדומות, אבל אגבש דעה סופית רק אחרי שאראה אותו.

נ.ב
עריכה, זאת התגובה שלו מהדקות האחרונות (למקרה שתחליט שוב לדבר במונחים של יושר וקים זונג איל, במיוחד אחרי שהיית צמוד תקופה לא קטנה לאלונה ועדין נתת לעצמך להגיב לכל מיני דברים הקשורים לאלונה) -
Drama2 כתב:אני עדיין חושב שהוא יהיה כישלון כמו שחשבתי עם קונאקה סטו וסימאו (על אנסטיס אני בכלל לא מדבר זה יוצא דופן לרעה).
כל השחקנים שציינתי למעלה יש להם תכונות טובות (בעיקר קונאקה וסימאו אפשר לרשום עליהם רשימה מכובדת של פלוסים), זה לא הופך אותם לשחקנים שיהיו טובים בליגת העל בהפועל ב"ש.
כאשר אתה יורד לרזולציות, ומכניס את פקטור ההשתלבות בליגה, אתה מבין שאתם מכניסים את עצמכם קצת לפלונטר. עוד פעם חלוץ שלא יספק את הסחורה. ולמה שהוא יספק ? הוא לא בנוי לכך.
שחקן עם משחק ראש מצויין לצד איטיות וכבדות, כמה פעמים הוא יקדים את השומר שלו ? כמה פעמים יתבלבלו בשמירה ההגנות הישראליות וישאירו אותו חשוף ?
תסתכל על כל המבקיעים הבכירים העונה בליגת העל, תסתכל על לוסיו בב"ש לדוגמא, המשותף לכל השחקנים הוא היכולת ליצור מצבים לעצמם. לעשות את אותה תנועה לא צפויה על מנת להיפטר מהשומר שלהם. תנועות חכמות. כל הדברים הללו חסרים לקריו.

אם הוא היה מגיע בתור השחקן החמישי/שישי ברוטציה, אני אומר ניחא, זה סביר. אבל לפי מה שאני רואה כרגע הוא ה-חלוץ שלכם (+שהר), ובלי תמיכה גדולה מהקישור והאגפים, מה הוא יתן ? בקושי מה שפקהארט נתן, ולפי דעתי פקהארט לפחות רמה אחת מעליו. (לא שזה אומר הרבה על השילוב בליגה, אבל אני בספק אם הוא ישתלב טוב כמו פקהארט - שלא השתלב כ"כ טוב)

גם תשים לב מה אתה אומר בעצמך ושהביטחון שלך בו נמוך. אפילו יתרה מכך בסאב טקסט שלך יש ניתוח (נכון) על השחקן ועל המוגבלות שלו, שניכרת לעין.
ככלל, על חלוץ להגיד שאולי אפשר להפיק ממנו דברים יפים, רק אם נשחק בשיטת משחק שמתאימה לו. השם ישמור.

נ.ב.
אני מבין שב"ש רוצים שחקנים של כאן ועכשיו, אבל יש גבול לביזבוז כסף. גם שכר גבוהה, גם לא רואה את ב"ש מוכרים אותו לשום מקום. ,
אז מה עשיתם פה ?

נ.ב.2
תוך כדי שאני כותב את זה קשה שלא להיזכר ברועי דיין בתקופה שלו אצלנו. רק שלרועי דיין יש בעיטה מעולה מחוץ לרחבה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לא הבנתי מי זה הסקאוט הזה? מי מעסיק אותו?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:לא הבנתי מי זה הסקאוט הזה? מי מעסיק אותו?
אוהד מכבי פתח תקווה (אמיתי), שעובד כעצמאי ובאיזה חברה, לא קשור אלינו או לשחקן המדובר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב: אוהד מכבי פתח תקווה (אמיתי), שעובד כעצמאי ובאיזה חברה, לא קשור אלינו או לשחקן המדובר.
אז בין היתר הוא עקב אחרי השחקן הזה ?
בכל מקרה רק מחזק את העבודה שהוא לא מה שצריך( לא נכנס לטוב או גרוע)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אחרי ההודעה האחרונה שלו שהבאתי לכאן שאלתי אותו בדיוק על ההודעה למעלה, עדין לא ענה לי תשובה.
אני אגב עדין לא מגן על אף אחד, לא משבח ולא קוטל, לא ראיתי את החלוץ מעולם, בניגוד לחלק מהכותבים כאן שכבר יודעים שהוא יהיה כישלון מוחלט אני לא שופט שחקן לפני שאני רואה אותו בעיניים.
הרזומה אכן דל ומדליק נורות אדומות, אבל אגבש דעה סופית רק אחרי שאראה אותו.

נ.ב
עריכה, זאת התגובה שלו מהדקות האחרונות (למקרה שתחליט שוב לדבר במונחים של יושר וקים זונג איל, במיוחד אחרי שהיית צמוד תקופה לא קטנה לאלונה ועדין נתת לעצמך להגיב לכל מיני דברים הקשורים לאלונה) -
צחקתי אחי...לא חשבתי שבאמת הסתרת ביודעין.

ובכל זאת, ברדה הוא הסקאוט שלנו...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב: אז בין היתר הוא עקב אחרי השחקן הזה ?
בכל מקרה רק מחזק את העבודה שהוא לא מה שצריך( לא נכנס לטוב או גרוע)
כמו כל הסקאוטים יש לו תוכנה שמאפשרת לו לקבל משחקים מלאים של שחקן נתון.
בגלל זה שאלתי אותו מה הוא יכול לספר ועל סמך מה הוא נתן את הדעה שלו על השחקן.
הוא לא קשור לעיסקה בשום דרך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
varum99

שליחה על ידי varum99 »

Sir Alex Ferguson כתב: כמו כל הסקאוטים יש לו תוכנה שמאפשרת לו לקבל משחקים מלאים של שחקן נתון.
בגלל זה שאלתי אותו מה הוא יכול לספר ועל סמך מה הוא נתן את הדעה שלו על השחקן.
הוא לא קשור לעיסקה בשום דרך...
אם אתה תרשום ביוטיוב la liga 2 יש שם בפלייליסט משחקים מלאים מהעונה של קורדובה אתה תראה את אותם דברים שהוא רשם, חלש מאד.. אבל, לדעתי יותר טוב מפקהרט כי לפחות מצליח להוריד כדורי גובה וגם יותר טכני,בקושי מגיע למצבים כמעט בכלל לא. פקהרט עם כל הגובה שלו לא היה מוריד כדורי גובה וגם הטכניקה שלו היה נוראית.
עדיין לא מתאים לנו לדעתי..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גבוה נמוך שמן רזה איטי מהיר מספיק עם כל החרא הזה! גוליםםםםם זה המדד הכי טוב לחלוץ טוב, אחר כך תבחנו התאמה לשיטה וכל השיט הזה. תביאו חלוץ שנותן גולים ועשה את זה בקריירה ולא אכפת לי אם יקראו לו אבי ביטר.
אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי- מי שלא משלם דמי העברה לא ימצא שחקני התקפה חמים, רק נגרים ופרוייקט פרח

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

dor69 כתב:גבוה נמוך שמן רזה איטי מהיר מספיק עם כל החרא הזה! גוליםםםםם זה המדד הכי טוב לחלוץ טוב, אחר כך תבחנו התאמה לשיטה וכל השיט הזה. תביאו חלוץ שנותן גולים ועשה את זה בקריירה ולא אכפת לי אם יקראו לו אבי ביטר.
אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי- מי שלא משלם דמי העברה לא ימצא שחקני התקפה חמים, רק נגרים ופרוייקט פרח
בן שהר מלך השערים ושוחטים אותו כאן.
גולים זה ממש לא פרמטר בשביל אוהדי הפועל בש.......

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אלדר כתב: בן שהר מלך השערים ושוחטים אותו כאן.
על בן אפשר להגיד הרבה דברים, חלק נכבד מהם יהיה נכון גם. בסוף, אחרי הכל, יש מספרים ואת הסחורה הוא מספק. גם אם יכל יותר וגם אם דחק וגם אם הפליץ את הכדור פנימה. הוא את המספרים שלו נתן וזה יותר מכל חלוץ שהיה לנו פה ב20 שנה האחרונות לפחות

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: בן שהר מלך השערים ושוחטים אותו כאן.
יש טרנד חדש היום,"עבודה במגרש".

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אתם אומרים את זה כאילו מזמינים חלוץ ב גולים-1-800.
חלוץ שנותן הרבה שערים בליגה בינונית לא יגיע לליגה שלנו. אפשר להביא חלוץ גולר מהליגה הוייטנאמית כמו שהפועל תל אביב מנסה לעשות עכשיו. משלמים לו בתפוזים.
מה שנשאר לעשות זה או למצוא חלוץ שלא בולט בליגה חזקה משלנו, אבל עם פרמטרים שאתה חושב שיכולים לגרום לו להצליח פה. או אפשרות שנייה היא להביא איזה גולר מליגה חזקה אבל פנסיונר שבא לעשות סיבוב בישראל ולהשמין מנחת.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: יש טרנד חדש היום,"עבודה במגרש".
זה לא טרנד, זה מה שאפיין את הקבוצה הגדולה שהייתה כאן, ומה שמאפיין את האלופה הנוכחית

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

bs war כתב:
זה לא טרנד, זה מה שאפיין את הקבוצה הגדולה שהייתה כאן, ומה שמאפיין את האלופה הנוכחית
אמת, כמט קמיקזות

שלח תגובה