דן ביטון
Re: דן ביטון
באף אתר לא נכתב שב״ש זכאית ל50% מהרווח.
האם אנשים פה בטוחים שכל עניין ה50% על הרווח לא עובד רק על מי שעבר מאשדוד לב״ש (אלחמיד)?
האם אנשים פה בטוחים שכל עניין ה50% על הרווח לא עובד רק על מי שעבר מאשדוד לב״ש (אלחמיד)?
חיפשתי די הרבה, לא ברור לי למה החליטו בפורום שמגיע לנו 50% מהאקזיט של ג'קי כי לא יכולתי למצוא בשום מקום איזכור לזה.
מגיעים לנו דמי השבחה אבל זה נראה לי בוטנים.
לדעתי אין דמי השבחה על מעבר לחול (רק דמי סולידריות 2-5 אחוז) ו אין דמי השבחה על מכירה,elia כתב:חיפשתי די הרבה, לא ברור לי למה החליטו בפורום שמגיע לנו 50% מהאקזיט של ג'קי כי לא יכולתי למצוא בשום מקום איזכור לזה.
כל הכבוד לגקי אני לא הייתי משלם עלו יותר מ300,
הימור שלי חוזר כבר בקייץ בהשאלה
כמו שאנחנו יודעים ומכירים הוא יותר חכם וטכני וכמעט ולא ראינו ממנו משהו מיוחד באחד על אחד, מעניין איך הוא יסתדר עם חבורת הדריבליסטים בלודוגורץ
צודק. התכוונתי סולידריותhb7 כתב: לדעתי אין דמי השבחה על מעבר לחול (רק דמי סולידריות 2-5 אחוז) ו אין דמי השבחה על מכירה,
כל הכבוד לגקי אני לא הייתי משלם עלו יותר מ300,
הימור שלי חוזר כבר בקייץ בהשאלה
כמה קיבלנו עליו מאשדוד?
מיליון שקלשיש כתב:כמה קיבלנו עליו מאשדוד?
למיטב ידיעתי מיליון ש"ח שקוזזו מעיסקת אלחמיד.שיש כתב:כמה קיבלנו עליו מאשדוד?
- ForeverRed
בימים שכל פלוץ חסר מוח מגיע לכאן תמורת מיליון יורו עבור חצי כרטיס, מכירה של דן ביטון עבור מיליון שקל וללא זכויות עתידיות תהיה רק עוד מחדל בשרשרת.
מעניין מה אומר ההסכם.
מעניין מה אומר ההסכם.
בזמן שנמכר? אתה סתם מגזיםForeverRed כתב:בימים שכל פלוץ חסר מוח מגיע לכאן תמורת מיליון יורו עבור חצי כרטיס, מכירה של דן ביטון עבור מיליון שקל וללא זכויות עתידיות תהיה רק עוד מחדל בשרשרת.
מעניין מה אומר ההסכם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אני לא מגזים.Totti כתב: בזמן שנמכר? אתה סתם מגזים
זאת התנהלות נכונה של מועדון שרואה מספר צעדים קדימה, ולא מדובר בהמצאה חדשה. זו הרי דרישת סף של כל מועדון שעושה איתנו עסקים ולכן הדרך אמורה להיות דו סיטרית.
אני לא רואה את מכבי למשל מוותרת על ילד מוכשר מהנוער מבלי להשאיר חלק משמעותי מהזכויות ביד.
כשאתה עושה טרייד על שחקן בכיר ויקר יותר- אתה מהמר. באותם יימים, כשביטון אחרי עונה חלשה באשדוד זה היה הימור נכון.ForeverRed כתב: אני לא מגזים.
זאת התנהלות נכונה של מועדון שרואה מספר צעדים קדימה, ולא מדובר בהמצאה חדשה. זו הרי דרישת סף של כל מועדון שעושה איתנו עסקים ולכן הדרך אמורה להיות דו סיטרית.
אני לא רואה את מכבי למשל מוותרת על ילד מוכשר מהנוער מבלי להשאיר חלק משמעותי מהזכויות ביד.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 31 מאי 2019, 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכתבות קודמות נכתב שאנחנו זכאים ל50 אחוז מהרווח אחרי קיזוז המיליון שקל
בוא אח שלי,בתקופה ההיא דן ביטון ניתן לאשדוד רק בשביל להוריד טיפה את הסכום עבור אוחנה,גם אלונה לא האמינה שהיא דחפה אותו במליון שקל.ForeverRed כתב: אני לא מגזים.
לא צריך להיות אבו עלי איפה שלא צריך.
עברתי קצת בטרנספרמרקט על הסגל של לודוגורץ והוא כולל עדיין כמה שחקנים מדהימים שטחנו אותנו דק עם התקפות מסחררות (ניסיתי לבדוק מה הסטאטוס של אניסה).
יצאתי עם שאלות; איך ביטון ומאוויס קשורים לרמה הזו בכלל ומה להם ולברזילאים המדהימים שמשחקים שם?
יצאתי עם שאלות; איך ביטון ומאוויס קשורים לרמה הזו בכלל ומה להם ולברזילאים המדהימים שמשחקים שם?