שיר צדק
Re: שיר צדק
לא מצליח לעכל את זה ששיר הולך לעזוב.
עצוב מאוד.
עצוב מאוד.
לצערי הרב הוא נראה כמו צל של עצמו. צריך לפתוח דף חדש בנפרד בשביל להציל את הקריירה שלו, אין מנוס מזהשמעון א כתב:לא מצליח לעכל את זה ששיר הולך לעזוב.
עצוב מאוד.
הוא נראה כמו שמליקסון נראה בעונת החזרה שלו לב"ש.dor69 כתב: לצערי הרב הוא נראה כמו צל של עצמו. צריך לפתוח דף חדש בנפרד בשביל להציל את הקריירה שלו, אין מנוס מזה
תודה לאל שלא שיחררנו את מליקסון אחרי העונה ההיא..
דוגמא מצוינת לשינוי שחל לא רק על המועדון כמו שאוהבים להתלונן בכל נושא - מסתבר שגם האוהדים סובלים מאותה ״מחלה״.שמעון א כתב: הוא נראה כמו שמליקסון נראה בעונת החזרה שלו לב"ש.
תודה לאל שלא שיחררנו את מליקסון אחרי העונה ההיא..
אנחנו מפסידים את צדק ואנחנו נתחרט על זה בהמשך.
מילא טאהא היה נותן עונה טובה יותר ממנו... ניחא. אני יכול להבין.
אבל טאהא, עם כל האהבה שלי אליו, נתן את העונה הכי גרועה שלו בב"ש. עשה העונה לבד איזה 7 פנדלים ובנס לא נשרקו עוד 3.
אין מצב ששיר שכח לשחק כדורגל. אין מצב.
אי אפשר לעשות שיחה עם השחקן שהוא סמל למהפך שעברנו וליישר את ההדורים?
אבל טאהא, עם כל האהבה שלי אליו, נתן את העונה הכי גרועה שלו בב"ש. עשה העונה לבד איזה 7 פנדלים ובנס לא נשרקו עוד 3.
אפשר. רצוי. זה מה שצריך לעשות. ליישר את ההדורים עם כל מי שצריך, להניח ת'אגו בצד ולהחזיר את הרעב.שמעון א כתב:מילא טאהא היה נותן עונה טובה יותר ממנו... ניחא. אני יכול להבין.
קל להגיד את זה מהצד, אבל אם טובת הקבוצה עדיין בראש סדרי העדיפויות של הבעלים - זה הצעד המתבקש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מה אומר החוזה שלו?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
איתך ואהיה שמח אם זה מה שיעשו איתו. בתנאי שהוא בעניין ובאמת רוצה.שמעון א כתב:מילא טאהא היה נותן עונה טובה יותר ממנו... ניחא. אני יכול להבין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא בטוח ששיר רוצה להישאר כשיש לפניו נכון להיום את מיגל, חאתם ולואי.
מעבר למתחים בין שיר למועדון, צריכים להגיד את האמת, הוא נתן עונה מקצועית איומה, ויכול להיות שמבחינה מקצועית לא חושבים שהוא מספיק טוב.
ולא נגענו בעובדה שהשכר שלו גבוה מאוד עבור הבלם הרביעי ברוטציה.
שורה תחתונה, קשה לי להאמין ששיר יישאר.
מעבר למתחים בין שיר למועדון, צריכים להגיד את האמת, הוא נתן עונה מקצועית איומה, ויכול להיות שמבחינה מקצועית לא חושבים שהוא מספיק טוב.
ולא נגענו בעובדה שהשכר שלו גבוה מאוד עבור הבלם הרביעי ברוטציה.
שורה תחתונה, קשה לי להאמין ששיר יישאר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לפי הסוויץ שעשה מאז ינואר הוא בהחלט רוצה.אביאל כתב: איתך ואהיה שמח אם זה מה שיעשו איתו. בתנאי שהוא בעניין ובאמת רוצה.
חבל שזה לא יספיק.
- Sir Alex Ferguson
בגלל הסיבות שכתבתי מבין אם הקבוצה תחליט להיפרד ממנו, אבל עדין זה יהיה מאוד קשה.
ווינר ענק, גבר גבר, מבחינתי אחד הבלמים הגדולים בהיסטוריה שלנו ואחת הדמויות המרכזיות שבגללם הצלחנו כמו שהצלחנו.
ווינר ענק, גבר גבר, מבחינתי אחד הבלמים הגדולים בהיסטוריה שלנו ואחת הדמויות המרכזיות שבגללם הצלחנו כמו שהצלחנו.
מישהו יודע מה גודל החוזה שלו?
- Sir Alex Ferguson
לצד כל השמחה מהחיזוקים האחרונים, עדין יש בי צד שמאוכזב מהיחס לשיר, מגיע לו יותר לאור מה שנתן לנו.
כנראה עבר שם פנתר שחור