אריק סאבו
Re: אריק סאבו
השאלה הראשונה שבכר צריך להישאל בראיון הבא שלו זה מה לעזאזל אתה רואה בסאבו.
את פקהארט בזמנו הוא אהב כי הוא היה מחויב ונתן תפוקה סבירה. מה - הוא - רואה - בסאבו?
לא תורם למשחק, לא מחובר בשיט לאוהדים ולחדר הלבשה, חמום מוח, רק בורח מהכדור ואפילו את המחויבות הבסיסית אין לו.
תעלומה. אבל לצערי זה הטייפקאסט של שחקנים שבכר אוהב בשנתיים האחרונות. לא יודע מה קרה לו
את פקהארט בזמנו הוא אהב כי הוא היה מחויב ונתן תפוקה סבירה. מה - הוא - רואה - בסאבו?
לא תורם למשחק, לא מחובר בשיט לאוהדים ולחדר הלבשה, חמום מוח, רק בורח מהכדור ואפילו את המחויבות הבסיסית אין לו.
תעלומה. אבל לצערי זה הטייפקאסט של שחקנים שבכר אוהב בשנתיים האחרונות. לא יודע מה קרה לו
פשוט סרטון שממחיש בדיוק למה העונה הזאת אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
סאבו עושה טובה שיורד, אוגו צופה מהצד, אלו נראה כמו מישהו שרואה שדים, טאהה מתרוצץ
בקיצור טוב שנגמר.
רק אהבה תנצח...
טאהא אכן יוצא פה רע, אבל שוב אומר שלדעתי זה נובע מכך שלא באמת ידע את מי לסגור.
אין לו אינטליגנציה, זה לא חדש.
במהלך נכון סאבו מזיז את התחת ונכנס עם הימני שנכנס שם, או מזהה שטאהא זז לשם ופשוט יורד עם ריקן לאזור שטאהא פינה.
הוא מעדיף לעמוד ולצפות במתרחש.
את ויטור וטאהא אפשר להאשים בקבלת החלטות לא טובה. אבל הם לפחות זזים, זורקים איברים.
הוא אשם שהוא אפילו לא מנסה. זה גרוע פי 1000.
אין לו אינטליגנציה, זה לא חדש.
במהלך נכון סאבו מזיז את התחת ונכנס עם הימני שנכנס שם, או מזהה שטאהא זז לשם ופשוט יורד עם ריקן לאזור שטאהא פינה.
הוא מעדיף לעמוד ולצפות במתרחש.
את ויטור וטאהא אפשר להאשים בקבלת החלטות לא טובה. אבל הם לפחות זזים, זורקים איברים.
הוא אשם שהוא אפילו לא מנסה. זה גרוע פי 1000.
חייב לעוף על המחדל הזה . וכל השאר( מי שישאר ) צריכים לראות את זה בלופ כל הפגרה ולחזור עם מסקנות מה לא היה בסדר ואיך מתקנים , כולל ברק
אני לא מבין הוא עדיין לא שוחרר? כמה זמן זה לוקח?
אם באמת סאבו ישאר זה יהיה השיא.
שמישהו יסביר לי בבקשה מה ההבדל בין זריקת הזין הזו של סאבו לבין זריקת הזין של מליקסון בסיבוב השני מול מכבי בנתניה (גול של סאבוריט)?
אתם סתם מוצאים שעיר לעזאזל. כל השחקנים ללא יוצא מן הכלל זורקים. זאת בעיה עמוקה יותר משחקן כזה או אחר. אם כל הקבוצה לא עובדת על המגרש, למה שתדרשו את זה מסאבו? לא שאני מהלל אותו יותר מדי, אבל תשימו לב לתמונה הכוללת.
אתם סתם מוצאים שעיר לעזאזל. כל השחקנים ללא יוצא מן הכלל זורקים. זאת בעיה עמוקה יותר משחקן כזה או אחר. אם כל הקבוצה לא עובדת על המגרש, למה שתדרשו את זה מסאבו? לא שאני מהלל אותו יותר מדי, אבל תשימו לב לתמונה הכוללת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחד זר בן 27 שאמור להיות בשיא וקשר אמצע והשני ישראלי בן 35 שהוא שחקן התקפה.RedHead כתב:שמישהו יסביר לי בבקשה מה ההבדל בין זריקת הז** הזו של סאבו לבין זריקת הז** של מליקסון בסיבוב השני מול מכבי בנתניה (גול של סאבוריט)?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אה הבנתי. אז גיל ותפקיד במגרש זה מדד שונה למאמץ / זריקת ז**.דר אדום בנשמה כתב: אחד זר בן 27 שאמור להיות בשיא וקשר אמצע והשני ישראלי בן 35 שהוא שחקן התקפה.
שאלת את עצמך למה איביץ׳ הושיב את עטר (שחקן מבוגר, לא?) על הספסל במהלך העונה? לא בגלל שהוא זרק ז** ולא ירד להגנה? יחי ההבדל הקטן.
אנשים פה כאילו התחילו לאהוד אתמול.
הוא לא ישוחרר כל כך מהר, יש לו חוזה.
הוא לא ישוחרר כל כך מהר, יש לו חוזה.
- ForeverRed
אתה באמת משווה טעות חד פעמית של שחקן התקפה שנותן את התחת מדי משחק לסאבו החלבי הזה שהחלק הארי מתפקידו הוא לעשות הגנה ושום דבר לא מעניין אותו חוץ מעצמו?RedHead כתב:אה הבנתי. אז גיל ותפקיד במגרש זה מדד שונה למאמץ / זריקת ז**.
שאלת את עצמך למה איביץ׳ הושיב את עטר (שחקן מבוגר, לא?) על הספסל במהלך העונה? לא בגלל שהוא זרק ז** ולא ירד להגנה? יחי ההבדל הקטן.
לפעמים אני לא מבין מה עובר לאוהדים שלנו בראש.
מקווה שפשחצקי יצא פעם אחת לא שקרן ובאמת הגיעו הצעות משתי קבוצות
גם בנבחרת סלובקיה הוא ככה 'זורק' ?
בטח סקריניאר והאמשיק נוגחים בו אם הוא מפקיר ככה
בטח סקריניאר והאמשיק נוגחים בו אם הוא מפקיר ככה
זה לא רק סאבו,את כולם צריך להחליף.
5 זרים חדשים דנדשים,2 באמצע,חלוץ וקשר אגף ובמידה ומצליחים גם למכור את האסחבנייק אז קשר לימין/בלם שיחליטו.
אם נפגע ב3 לפחות אז תהיה לנו עונה טובה.
5 זרים חדשים דנדשים,2 באמצע,חלוץ וקשר אגף ובמידה ומצליחים גם למכור את האסחבנייק אז קשר לימין/בלם שיחליטו.
אם נפגע ב3 לפחות אז תהיה לנו עונה טובה.