בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
המועדון הכחיש לא בפוסט פייסבוק שלו או טוויטר כמו שהם אוהבים לעשות ולהכחיש כשנוח להם.
- dardasmiley
לא על כל ציוץ, כן כשזה משתולל בכל מקום לא רוצה להגיב על בכר ספציפית? אחלה, תכנסי מסיבת עיתונאים, 'תגידי מבינה שיש הרבה שמועות, אלו התוכניות, א. ב. ג., אוהבת אתכם שבוע טוב'.אסי, דגים כתב:המועדון הכחיש, מה אתם עוד רוצים? שתכנס מסיבת עיתונאים כל פעם שיש לגידי ליפקין פלוץ מוחי? על כל ציוץ של עיתונאי היא אמורה להגיב?
כאילו היא נהנית ממפלס המתח הגבוה שלנו.
אז שיגישו תביעה נגד גידי ליפקין ואתר one על פרסום שקרי.אסי, דגים כתב:המועדון הכחיש, מה אתם עוד רוצים? שתכנס מסיבת עיתונאים כל פעם שיש לגידי ליפקין פלוץ מוחי? על כל ציוץ של עיתונאי היא אמורה להגיב?
ושיוציאו הודעה שמדברת לאוהדים בגובה העיניים. הודעה קצת יותר מפורטת ופחות פלצנית. הוציאו הודעה ויש הרגשה כאילו יצאו מידי חובה.
אתה רואה את מיץ׳ גולדהאר מגיב לכתבות כאלה? אתdardasmiley כתב:
לא על כל ציוץ, כן כשזה משתולל בכל מקום לא רוצה להגיב על בכר ספציפית? אחלה, תכנסי מסיבת עיתונאים, 'תגידי מבינה שיש הרבה שמועות, אלו התוכניות, א. ב. ג., אוהבת אתכם שבוע טוב'.
כאילו היא נהנית ממפלס המתח הגבוה שלנו.
יענקלה שחר? אתה רוצה שאלונה תהיה כמו יואב כץ שכל בוקר לפני שהוא מצחצח שיניים הוא מתראיין לרדיו?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
לא הבנת חבר, על ז** גידי ליפקין. אבל השקט הכללי מאז ה9.4 הורג אותנו, את האוהדים, את השחקנים, את המאמן...אסי, דגים כתב:
אתה רואה את מיץ׳ גולדהאר מגיב לכתבות כאלה? את
יענקלה שחר? אתה רוצה שאלונה תהיה כמו יואב כץ שכל בוקר לפני שהוא מצחצח שיניים הוא מתראיין לרדיו?
חלאס עם זה צאי לתקשורת, תגידי שהפסדת ואת מתקדמת ותעשי מהלכים רציניים של מי שרוצה להשאר. או שתמכרי. אנחנו לא בני ערובה.
מועדון בסדר גודל שלנו היה צריך לסיים במסיבת עיתונאים לסיכום העונה ועם התווית הדרך לעונה הבאה.
אמת.dardasmiley כתב:ממשיכים באותו קו מהעונה שעברה, יהירות אני ואפסי עוד...
העלבויות, בחירות, שקט.
נשבר הז**, חלאס עם השקט הזה, מאי לאוהדים, תסבירי מה את מתכננת לעשות, תפזרי את האפלה, שימי את זה מאחוריך ובואו נתחיל להתקדם.
כנראה שהשתן עלה לה לראש והבנטים והשקדים בלבלו אותה, היא עדיין חייבת *לנו* דין וחשבון. היא עדיין קיבלה מנדט *מאיתנו* לחשור למיינסטרים ולהשתמש בנו כמעצבי תודעה. היא עדיין מתעסקת בקבוצה *שלנו*.
חלאס, לא רוצה לא צריך, אבל הניתוק הזה והשקט הזה והריגשי/צומי הזה לא מוסיפים כבוד.
כנראה ככה הרגישו השחקנים שבמועדון לא האריכו תהם חוזה בגלל "מיצוי".
טובת המועדון היא מעל הכל מבחינתי, ואם זה כבר לא המצב אצל אלונה, אין פסול בלשים את המפתחות על השולחן.
היא זו שגרמה לנו להאמין שמגיע לנו את הכי טוב שיש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אל תהיו נאיבים, תם עידן בכר בבאר שבע.
ימים מפחידים.
רק בואו נשתה מים קרים ונחכה שיהיה משהו רשמי.
רק בואו נשתה מים קרים ונחכה שיהיה משהו רשמי.
זה.izguy83 כתב: בואו נשתה מים קרים ונחכה שיהיה משהו רשמי.
ההשמצות על אלונה עברו כל גבול. לרגעים מסוימים באמת בא לי שתעמיד אותנו על המדף לראות את ה"עומדים בתור".
תקראו מה שאתם כותבים לפני שלוחצים על 'שלח'. קצת כבוד.
יש פרסום במועדון של ביתר שבכר על סף סיכום
- ForeverRed
.yossi כתב: זה.
ההשמצות על אלונה עברו כל גבול. לרגעים מסוימים באמת בא לי שתעמיד אותנו על המדף לראות את ה"עומדים בתור".
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 27 מאי 2019, 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף אחד פה לא "מטנף"! סך הכל כולם פה מדברים מדם ליבם לאור כל השמועות מהבוקר ולאור ה"הצלחה" של המועדון בקבלת החלטות בשנה האחרונהyossi כתב: זה.
אח שלי אתה רואה יותר מדי סרטים, דבר לעניין בלי לדמיין שטויות.אלדר כתב: ככל שאתה כותב יותר ויותר אני מתחיל להרגיש שאתה חלק מבחישה מערכתית מכוונת שנובעת מאינטרסים.
רשמתי בעבר. מפטר אותך ושכמותך לפני בכר.
מסתובב במסדרונות ומכפיש אנשים. בושה.
אני לא חלק משום מערכת, אוהד כמוך, בן 29 עם אהדה מאז ומתמיד של הקבוצה בתקופות הכי מסריחות שתדמיין.
אני מכיר את הקבוצה הזאת כמו כף היד שלי, אני רואה 2 צעדים כנראה לפניך (לא בקטע שחצני).
האינטרס היחיד שלי בתור אוהד זה שהקבוצה שלי תצליח ושיהיו פה מהלכים נכונים, כשהיו כאלה בקיץ של עונת האליפות ולמרות ההדחה הכואבת מול ת'ון כתבתי פוסט מהמלון בשוויץ שעה אחרי המשחק ואחרי שקראתי כתבות הזויות שקברו את הקבוצה הזאת עוד לפני שהתחילה העונה ואמרתי לכל הקהל תתמכו, זאת קבוצה שתגרום לנו לשמוח בסוף העונה ובענק. כשרואים שזה הולך לכיוונים יפים צריך להרגיע את הקהל. כשרואים שהתהליך הוא מקולקל, מסריח ונגוע מלכתחילה צריך להעיר את הקהל ולגרום לו לעצור את זה. עברנו ימים זוועה עם אלי להב שפירק לנו את הקבוצה, הייתי בן 8 ואני זוכר את זה כאחד הדברים העצובים בחיים עם כל הפרופורציה. הייתה פה קבוצה שמחה ומלהיבה שפירקו אותה תוך שבוע מסיום העונה אחרי חגיגות הגביע. אני רואה פה תהליך מאוד מאוד דומה העונה וזה פחד מאוד גדול שלי וצריך להיות פחד של כל הקהל, הבעיה שלא רוב הקהל שהיה אז זה הקהל של היום. יש פה שחרור מסיבי של השחקנים האיכותיים, יש פה פירוק של קבוצה מהשיא שלה לתחתית השפל. המקום ה-3 הזה לא מסנוור אותי, היינו מקום 3 גם ב-97 וזה היה אופרה אחרת לגמרי עם כדורגל אדיר! העונה ראינו דברים מהפועל ב"ש שלא מביישים קבוצה שיורדת ליגה. אני לא מנסה לבחוש ולא בטיח מאיפה הבאת את השטות הזאת? אני רוצה שהקבוצה שלי תמשיך בתהליך נכון שיביא אותה וישמור לה על ההצלחות או לפחות על הדרך הנכונה. אני חושב שהדרך הנכונה היא להיפרד מברק, אני רואה כדורגל שנים ואני יודע שלפעמים כל מה שקבוצה צריכה זה רענון. לברק יש בעיה שאתם מתעלמים ממנה וזה לא ברור למה. הבחור מסוכסך עם מלא שחקנים מהסגל ומרמר מלא מהם, וכן גם לשחקנים יש חלק עצום ואולי אפילו גדול יותר בכישלון, גם להנהלה, כולם אשמים.
אם תגיד לי שברק מרכיב קבוצה חדשה לגמרי, לוחמת ובסגנון של קבוצת האליפות מבחינת הבנייה אני עכשיו חותם שישאר, רק בלי השטויות שעשה העונה שלא היה לי הסבר איך מ-5 שנים בקריירת האימון שלו שהוא עושה הכל מושלם פתאום הכל טעויות הזויות. אני רואה את הצעד הזה לפניך ובגלל זה אני בוחש ומונע מאינטרסים? מה אני אבי נמני ביציע העיתונות? דבר בהגיון ואל תהיה יצור, הקבוצה הזאת צריכה רענון וניקוי מהיסוד. לאנשים נדפק פה המוח מהאליפויות, הצוות נהיה שחצני, השחקנים חושבים שאם לקחו פה אליפות לפני שנה הכל יילך בקלות והם יזרקו עלינו ז**ן במשחקים. מאמן והנהלה צריכים להראות שפה לא תהיה שכונה, במקום להרים את השחקנים שכן התאמצו פה והתאבדו כל משחק, עשו בדיוק הפוך, מרמרו את הטובים והביאו לנו את השכונה, את האלה שיוצאים לדרינק ושלא יורדים לגליץ'. לא מקובל ולא אתן לזה לקרות בתור אוהד הקבוצה ואני מצפה שכל האוהדים שלנו יהיו כאלה. כשהולכים לכיוון לא טוב צריך להשמיע את הקול של הקהל כדי לעצור את זה ומהר לפני שיהיה פה אלי להב 2 באמת. כרגע זה הולך לכיוון של זה רק שאלונה עוד בערפל לגבי עתידה וההוא זרק אותנו בלי לחשוב פעמיים.
קח אלדר תלמד מה זה להיות אוהד, לקבל בראש בגביע המדינה חודש לפני, לנסוע לחו"ל לתמוך בקבוצה, להפסיד שם הפסד כואב שמוריד לך את כל החשק ולכתוב פוסט כזה:
https://www.facebook.com/groups/1435763 ... 349849559/" onclick="window.open(this.href);return false;
מטיף לי מוסר לא מתבייש, תלמד איך אפשר להיות אובייקטיבי וגם דעה שונה לפעמים. בטור שהעלתי הדעה שלי שונה ב-180 מעלות מהיום כי המצב שונה ולא נראה אותו דבר.
אבל אני מונע מ"אינטרסים", בנאדם מוזר אתה אלדר
נערך לאחרונה על ידי ran ב 27 מאי 2019, 23:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אשכרה חומר ביד היוצר.
מדהים מה כתבה מפוברקת יוצרת.
לא יעזור שהאפסים האלה יצאו שקרנים אלפי פעמים, לא משנה שהם רק מחפשים צהוב ולכלוך- כלום לא משפיע.
משחקים לכם בראש ואתם בולעים בשקיקה ועוד מוסיפים רעל ומפיצים את השקרים שלהם על הדרך.
תתאפסו על עצמכם אנשים.
מדהים מה כתבה מפוברקת יוצרת.
לא יעזור שהאפסים האלה יצאו שקרנים אלפי פעמים, לא משנה שהם רק מחפשים צהוב ולכלוך- כלום לא משפיע.
משחקים לכם בראש ואתם בולעים בשקיקה ועוד מוסיפים רעל ומפיצים את השקרים שלהם על הדרך.
תתאפסו על עצמכם אנשים.