תגיד לו כמה להרוויח? זה ביזנס ומי שמשלם יותר לשם הולכים. אין יותר ברדה ומליקסון הם זן נדיראלדר כתב: עשה מספיק כסף בקריירה. יש פה יח״צ לאלמוג כהן שנים.
אם בסוף ילך למקומות אחרים. יבייש אותו ואת החברים שלו.
עדיף לו לשחק בליגה רביעית גרמנית ולא לשחק בארץ בקבוצה אחרת. זה יהיה הבזיון הכי גדול שאראה.
2019-2020- סגל שחקנים וכו'
Re: 2019-2020- סגל שחקנים וכו'
זה שחקן שמעולם לא לבש את מדי הבוגרים של הפועל ב"ש. על מה אתה מדבר?אלדר כתב: עשה מספיק כסף בקריירה. יש פה יח״צ לאלמוג כהן שנים.
עדיף לו לשחק בליגה רביעית גרמנית ולא לשחק בארץ בקבוצה אחרת. זה יהיה הבזיון הכי גדול שאראה.
דיי לחפש להפגע תמיד.אלדר כתב: עשה מספיק כסף בקריירה. יש פה יח״צ לאלמוג כהן שנים.
גם אם לא ישחק כאן גבר שבגברים ולא מגיע לו מילה רעה אחת מאוהדי בש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
על מה אתה מדבר? זה המקצוע שלו, זאת הפרנסה שלו, והיא לזמן קצוב.אלדר כתב: עשה מספיק כסף בקריירה. יש פה יח״צ לאלמוג כהן שנים.
אם הפערים קטנים מסכים איתך ומצופה שיעדיף אותנו, אבל הוא מרוויח בגרמניה מאות אלפי יורו, לא בטוח שאני יכולים להציע אפילו חצי מזה, חיפה ומכבי יכולים להציע אם וכאשר הרבה יותר קרוב למה שמרוויח שם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
העתק-הדבק לטופיק על חן עזרא.Sir Alex Ferguson כתב: על מה אתה מדבר? זה המקצוע שלו, זאת הפרנסה שלו, והיא לזמן קצוב.
"עקץ" את המועדון.
בסופו של יום, יכולים עמיחי את בוני להתרשם "מהשלד הישראלי המדהים של מכבי" והאמת, גם אותי זה מרשים. אבל האקס פקטור בכדורגל הישראלי הם ב-90% מהמקרים הזרים.
אפשר לתת דוגמאות מבאר שבע, מכבי או חיפה, אבל הטובה ביותר היא הפועל חדרה. את לוקח כמה ריגנים במנגר, מחבר אליהם 5 זרים טובים, שגם התחברו יחד בצורה חיובית והופ, אתה בפליאוף העליון.
ויטור והשמנמן בחסות העלויות שלו נשארים.
אליהם מצרף ארבעה זרים שיקבעו- הפועל באר שבע לאן.
75% פגיעה שווים מאבק על התואר. שלא יסבנו אותכם עם ההתלהבות מדור פרץ וגלזר.
אפשר לתת דוגמאות מבאר שבע, מכבי או חיפה, אבל הטובה ביותר היא הפועל חדרה. את לוקח כמה ריגנים במנגר, מחבר אליהם 5 זרים טובים, שגם התחברו יחד בצורה חיובית והופ, אתה בפליאוף העליון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אף אחד לא הכריח אותנו לשלם לעזרא את מה שהוא ביקש. אני פשוט חושב ששחקן עם התפוקה לעומת העלות שלו צריך לשתוק ולעשות קודם כל חשבון נפש עם עצמו. להוציא כל מיני אימרות מחכה שעזרא ידבר כאילו מעניין אותנו מה הוא יגיד או כאילו שיש לו זכות לדבר לאור העונה שלו זה הזוי בעיני.שמעון א כתב: העתק-הדבק לטופיק על חן עזרא.
"עקץ" את המועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מסכים, אבל מה הסיכוי שלך לפגוע בזרים? זאת השאלה שאתה צריך לשאול. בליגה שלנו זה שווה ערך להביא 6 מספרים בלוטו. האם המדיניות שלך צריכה להתבסס על פגיעה בזרים? כמובן שלא.Totti כתב:בסופו של יום, יכולים עמיחי את בוני להתרשם "מהשלד הישראלי המדהים של מכבי" והאמת, גם אותי זה מרשים. אבל האקס פקטור בכדורגל הישראלי הם ב-90% מהמקרים הזרים.
ולא ברור לי הזלזול הזה בפרץ (שחקן נבחרת בעונת שיא) וגלזר (מתקל מספר 1 העונה, רק אומר...). מדברים פה על להחליף בלמים וכאלה. הכל קשקושים. ההגנה מתחילה בהתקפה עם משחק לחץ טוב ואת זה מכבי עשתה מצויין העונה. זה שובר שיוויון בליגה. ייני ופיבן לא כאלה טובים, אבל הם מספיק טובים כדי לטאטא את השאריות שמגיעות אחרי שכבות ההגנה של ההתקפה והקישור.
לא מזלזל בפרץ וגלזר, כבודם במקומם לגמרי.RedHead כתב: אני מסכים, אבל מה הסיכוי שלך לפגוע בזרים? זאת השאלה שאתה צריך לשאול. בליגה שלנו זה שווה ערך להביא 6 מספרים בלוטו. האם המדיניות שלך צריכה להתבסס על פגיעה בזרים? כמובן שלא.
ולא ברור לי הזלזול הזה בפרץ (שחקן נבחרת בעונת שיא) וגלזר (מתקל מספר 1 העונה, רק אומר...). מדברים פה על להחליף בלמים וכאלה. הכל קשקושים. ההגנה מתחילה בהתקפה עם משחק לחץ טוב ואת זה מכבי עשתה מצויין העונה. זה שובר שיוויון בליגה. ייני ופיבן לא כאלה טובים, אבל הם מספיק טובים כדי לטאטא את השאריות שמגיעות אחרי שכבות ההגנה של ההתקפה והקישור.
אבל הם היו עושים לאוגו והובאן קפה שחור חזק בימיהם היפים והולכים לשתות שוקו מו
- red ultras
זה לא בעיה היום לפגוע בזרים. אנחנו נמצאים בעידן שכל המידע גלוי וחשוף. הבעיה שלנו היא באפיון העמדות הנחוצות, אפיון הסגנון הנדרש. קיבעון מחשבתי (נכונות לרכוש ישרלים בינוניים במליוני חורו אבל לא יוציאו אגורה על רכישה של שחקן זר מבטיח). בעיקר לא סומך על אף אחד במערכת הזו. שומע את השמות של מי שהולך להגיע ומקיא בפה. לגבי כל ״מהפכת הצעירים״ הזו שמתהווה במסווה של רעב / מודל מכבי או בולשיט אחר- זה מזכיר לי את העונה ההיא שהתחלנו עם קלינגר ונשארנו נחזור אחרון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
והזרים באותה רמה של מה שהביאו אז...red ultras כתב:זה לא בעיה היום לפגוע בזרים. אנחנו נמצאים בעידן שכל המידע גלוי וחשוף. הבעיה שלנו היא באפיון העמדות הנחוצות, אפיון הסגנון הנדרש. קיבעון מחשבתי (נכונות לרכוש ישרלים בינוניים במליוני חורו אבל לא יוציאו אגורה על רכישה של שחקן זר מבטיח). בעיקר לא סומך על אף אחד במערכת הזו. שומע את השמות של מי שהולך להגיע ומקיא בפה. לגבי כל ״מהפכת הצעירים״ הזו שמתהווה במסווה של רעב / מודל מכבי או בולשיט אחר- זה מזכיר לי את העונה ההיא שהתחלנו עם קלינגר ונשארנו נחזור אחרון.
ממש נפלא.
שני ספרדים חלשים מהליגה השנייה.
מילא היו מביאים שחקנים איכותיים אבל מביאים שחקנים שמתאימים אולי לסכנין בליגה השנייה.
עונה הבאה אנחנו עוד נתגעגע למאבקים על אירופה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
את הסטטיסטיקות של מכבי ת"א מובילים שחקנים ישראלים בלבד:Totti כתב:בסופו של יום, יכולים עמיחי את בוני להתרשם "מהשלד הישראלי המדהים של מכבי" והאמת, גם אותי זה מרשים. אבל האקס פקטור בכדורגל הישראלי הם ב-90% מהמקרים הזרים.
https://www.football.co.il/maccabi-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
בשערים, בישולים ומסירות מפתח
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
נגמרו הימים של אוגו והובאן, הייתי מוסיף גם את ראדיTotti כתב: לא מזלזל בפרץ וגלזר, כבודם במקומם לגמרי.
אבל הם היו עושים לאוגו והובאן קפה שחור חזק בימיהם היפים והולכים לשתות שוקו מו
נו ומה זה אומר? ידוע שהזרים אצלם פחות דומיננטים. זה עדיין יוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל.אוהד הצלחות כתב:
את הסטטיסטיקות של מכבי ת"א מובילים שחקנים ישראלים בלבד:
https://www.football.co.il/maccabi-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
בשערים, בישולים ומסירות מפתח
הקבוצות החזקות, בייחוד באירופה, עשו זאת באמצעות זרים איכותיים
להפועל תא של ליגת האלופות היו זר וחצי.
גם לחיפה של 2010 אם אני זוכר נכון.
למכבי של סוזה היה זר וחצי, שלא לדבר על הקבוצה שעלתה לליגת האלופות...
גם לחיפה של 2010 אם אני זוכר נכון.
למכבי של סוזה היה זר וחצי, שלא לדבר על הקבוצה שעלתה לליגת האלופות...