ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי Guevara »

CrazyRed7 כתב: כרגיל אתה מסיק מה שאתה רוצה להסיק. שיתאים לאג׳נדה.

הוא מציין שטוני רצה להישאר ונותן את השכר של קיארטנסון לדוגמא. זאת אומרת טוני רצה להישאר בסכומים הנכונים בשבילי.
קיארטנסון הרוויח מעל 750 אלף יורו לעונה ויש כאלה שאומרים מיליון יורו לעונה.
טוני שווה את זה?שווה. למי שיש את הכסף.
אנחנו מועדון שמסוגל לשלם סכומים כאלה לשחקן(טוב ככל שיהיה)?אלונה משלמת, לא אני ולא אתה, והיא החליטה שהיא לא מסוגלת להתמודד שכר כזה.
אלונה משלמת גם לדור אלו, חן עזרא, עדן בן בסט, סאבו, אריאל הרוש, סטו, אנסטיס, קואנקה, פקאהרט, טאופוקו ועוד רבים וטובים (מי יותר מי פחות).
בא לך לשחק משחק של עלות מול תועלת? רוצה לנסות לכמת את התרומה של הרשימה הזו לעומת העלות שלהם? והפוך אצל טוני ואוגו?

אסור להביע דיעה בנוגע להחלטות הכלכליות שנעשו בשנתיים האחרונות? מה ההבדל בין החלטה כלכלית להחלטה מקצועית?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

500 אלף יורו היו משאירים את טוני, אחרי ההצעה מסין 600 אלף יורו היו משאירים אותו, אני טענתי לכל אורך הדרך שהוא חייב להישאר כאן, ושוב לא היה צריך להגדיל את התקציב, אלא רק לחלק אותו בצורה שונה. במועדון החליטו לא לעשות את זה, לא בגלל שהם לא יכולים, אלא כי הם פחדו שאם יעלו לטוני זה יגרום לכל המחירים לעלות למעלה. זה היה השיקול. הבעיה היא שמצד שני העלו משמעותית את השכר למחליפים בכך ששילמו הרבה כסף לשחקנים כמו בן בסט, עזרא, שיימן וקבהא, וגרמו לניפוח התקציב בצורה אחרת ולכך היום גם שחקנים שבאים לספסל שלנו דורשים סכומים גבוהים וזה הוביל למצב שדווקא בעונה שלא הארכנו חוזה לטוני ולא הארכנו חוזה לאוגו הגענו לתקציב הכי גבוה שלנו בכל הזמנים בגלל ספסל מנופח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Guevara כתב: אלונה משלמת גם לדור אלו, חן עזרא, עדן בן בסט, סאבו, אריאל הרוש, סטו, אנסטיס, קואנקה, פקאהרט, טאופוקו ועוד רבים וטובים (מי יותר מי פחות).
בא לך לשחק משחק של עלות מול תועלת? רוצה לנסות לכמת את התרומה של הרשימה הזו לעומת העלות שלהם? והפוך אצל טוני ואוגו?

אסור להביע דיעה בנוגע להחלטות הכלכליות שנעשו בשנתיים האחרונות? מה ההבדל בין החלטה כלכלית להחלטה מקצועית?
אתה רוצה ״לנהל דיון״ אבל לא מוכן לשמוע דעה נגדית.

לא יודע מה היה עם אוגו לכן אני לא נכנס לדיון עליו. כנ״ל הדיון על יחס לשחקנים *מסוימים*.
כשדחקו את צדק מחוץ למועדון אמרתי את דעתי ולא התביישתי לבקר את המועדון.

יודע שטוני סירב להאריך חוזה בקיץ של ההצעה הסינית. עשו הכל כדי לשכנע אותו להישאר ובסוף התפשרו על בונוס ענק בלי הארכת חוזה והבטחה לשחרר אותו במידה ותגיע הצעה בינואר או בקיץ.
גם כאשר קיבל את ההצעה מהטורקים, אלונה הציעה לו שכר מפלצתי במושגים שלנו(מעל 600 אלף יורו) אבל טוני סירב.
איך אפשר להגיד שטוני רצה להישאר?ג׳ון חבר שלו הוא לא יגיד משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:500 אלף יורו היו משאירים את טוני, אחרי ההצעה מסין 600 אלף יורו היו משאירים אותו, אני טענתי לכל אורך הדרך שהוא חייב להישאר כאן, ושוב לא היה צריך להגדיל את התקציב, אלא רק לחלק אותו בצורה שונה. במועדון החליטו לא לעשות את זה, לא בגלל שהם לא יכולים, אלא כי הם פחדו שאם יעלו לטוני זה יגרום לכל המחירים לעלות למעלה. זה היה השיקול. הבעיה היא שמצד שני העלו משמעותית את השכר למחליפים בכך ששילמו הרבה כסף לשחקנים כמו בן בסט, עזרא, שיימן וקבהא, וגרמו לניפוח התקציב בצורה אחרת ולכך היום גם שחקנים שבאים לספסל שלנו דורשים סכומים גבוהים וזה הוביל למצב שדווקא בעונה שלא הארכנו חוזה לטוני ולא הארכנו חוזה לאוגו הגענו לתקציב הכי גבוה שלנו בכל הזמנים בגלל ספסל מנופח.
אני שמעתי על סכומים אחרים לגמרי שאלונה הציעה לטוני. גם בהצעה הסינית(הרי הוא הרוויח באותה עונה כ550 אלף יורו כולל הבונוס) וגם בהצעה של הטורקים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני באמת לא יודע מה עובר לאלונה בשנתיים האחרונות בראש, אבל החשק בלהשקיע כבר כמעט לא קיים. אפשר לתת יותר לשחקנים שוברי שיוויון כמו אוגו וטוני, כי אין זרים כמותם.
גם לא חייב לממן לבד, יש מספיק אנשי עסקים שמרחרחים לגבי הקבוצה בשנים האחרונות.

המשפט שלו על כמות השכל בסגל.
והניתוח שלו לגבי צורת המשחק של מכבי.
ראיון מיוחד ביחס לשחקני כדורגל בארץ.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

CrazyRed7 כתב: אתה רוצה ״לנהל דיון״ אבל לא מוכן לשמוע דעה נגדית.

לא יודע מה היה עם אוגו לכן אני לא נכנס לדיון עליו. כנ״ל הדיון על יחס לשחקנים *מסוימים*.
כשדחקו את צדק מחוץ למועדון אמרתי את דעתי ולא התביישתי לבקר את המועדון.

יודע שטוני סירב להאריך חוזה בקיץ של ההצעה הסינית. עשו הכל כדי לשכנע אותו להישאר ובסוף התפשרו על בונוס ענק בלי הארכת חוזה והבטחה לשחרר אותו במידה ותגיע הצעה בינואר או בקיץ.
גם כאשר קיבל את ההצעה מהטורקים, אלונה הציעה לו שכר מפלצתי במושגים שלנו(מעל 600 אלף יורו) אבל טוני סירב.
איך אפשר להגיד שטוני רצה להישאר?ג׳ון חבר שלו הוא לא יגיד משהו אחר.
תמיד מוכן לשמוע דיעות נוספות. אחד הדברים שאפשר להגיד על אוגו, שהוא כמו ילד קטן. לא חושב יותר מדי על מה שיוצא לו מהפה - ובגלל זה אני נוטה כן להאמין לו.
נלקחו החלטות שגויות בשנתיים האחרונות, לעצום עיניים רק ימנע מאיתנו לדקור את הבעיה ולטפל בה לקראת העונות הבאות.

התחלתי למנות את כל ההחלטות האיומות שנעשו כאן אבל החלטתי שאין טעם. הפעם כולם התריעו מראש על אובדן הצניעות והיהירות במחשבה שהמערכת חזקה מכל שחקן (זה לכשעצמו נכון, אבל אם זה מגובה בתכנונים קפדניים לחלופות ראויות ולא מתוך אגו).

נשאר רק לקוות שהרצון ללמוד מטעויות עדיין קיים והרעב להצלחות לא נעלם. אחרת אנחנו בדרך לשנים אפורות ולנוסטלגיה יש גבול בכמות החסד שטרנר יכול לתת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

zivmay כתב:אני באמת לא יודע מה עובר לאלונה בשנתיים האחרונות בראש, אבל החשק בלהשקיע כבר כמעט לא קיים. אפשר לתת יותר לשחקנים שוברי שיוויון כמו אוגו וטוני, כי אין זרים כמותם.
גם לא חייב לממן לבד, יש מספיק אנשי עסקים שמרחרחים לגבי הקבוצה בשנים האחרונות.

המשפט שלו על כמות השכל בסגל.
והניתוח שלו לגבי צורת המשחק של מכבי.
ראיון מיוחד ביחס לשחקני כדורגל בארץ.
גבר,
לפני פחות משנה היא רכשה את הזר היקר בתולדות המועדון והישראלי היקר בתולדות המועדון. 3 מיליון יורו על 2 השחקנים הכי חמים בעונה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 26 מאי 2019, 19:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

CrazyRed7 כתב: גבר,
לפני פחות מחצי שנה היא רכשה את הזר היקר בתולדות המועדון והישראלי היקר בתולדות המועדון. 3 מיליון יורו על 2 השחקנים הכי חמים בעונה שעברה.
+1
לא להיות כפויי טובה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אפשר להסכים איתו על הרבה דברים.
למשל,כמות האינטלגנציה שירדה פלאים והעובדה שהשחקנים לידו פחות טובים מבעבר.
הוא חיזק אצלי מאוד את עניין בכר שאמר ששיפר אותו מקצועית והמאמן הטוב ביותר שהתאמן תחתיו.
אבל בכסף אני מציע לכם לא להיות חכמולוגים,אף אחד לא ישב שם בחדר איתו ועם אסי ואף אחד לא באמת יודע מה הוא או טוני דרשו.
לכן כל הדיבורים הללו של "הציעו לו בודאות" סתם לא רציניים.
יש המון דברים במשא ומתן שהם לא רק כסף ואף אחד לא יודע כאן את הפרטים אלה אם כן הוא הסוכן או העו"ד של אוגו וטוני.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הנושאים הכספיים מולו ומול טוני דווקא פחות מרגשים אותי בריאיון הזה.

מה שהוא מספר על ההתנהלות בשנה האחרונה, מולו ומול שחקנים אחרים, היא שמדאיגה אותי.
הפכנו ממועדון שבנה לעצמו שם ומשך אליו שחקנים (גם) בזכות המשפחתיות והחום שבו, למועדון מנוכר שכל מי שעוזב אותו יוצא עם בטן מלאה.
עצוב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:הנושאים הכספיים מולו ומול טוני דווקא פחות מרגשים אותי בריאיון הזה.

מה שהוא מספר על ההתנהלות בשנה האחרונה, מולו ומול שחקנים אחרים, היא שמדאיגה אותי.
הפכנו ממועדון שבנה לעצמו שם ומשך אליו שחקנים (גם) בזכות המשפחתיות והחום שבו, למועדון מנוכר שכל מי שעוזב אותו יוצא עם בטן מלאה.
עצוב.
אמת,זה באמת חבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה חלק לא מבוטל מהעניין וגם מהדיון שמתנהל פה.
שחקן שמרגיש טוב יתפשר על כסף.
כשדברים פחות מסתדרים וההתנהלות לא לרוחו, הוא יחפש לעזוב.
לצערי איבדנו את הדרך שאפיינה אותנו לגרום לשחקנים להרגיש בנוח ולעטוף אותם באהבה.
זה הדבר הראשון שצריך להחזיר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:זה חלק לא מבוטל מהעניין וגם מהדיון שמתנהל פה.
שחקן שמרגיש טוב יתפשר על כסף.
כשדברים פחות מסתדרים וההתנהלות לא לרוחו, הוא יחפש לעזוב.
לצערי איבדנו את הדרך שאפיינה אותנו לגרום לשחקנים להרגיש בנוח ולעטוף אותם באהבה.
זה הדבר הראשון שצריך להחזיר.
כסף זה הדבר הכי מהותי,אף אחד לא מווצר על הכסף.
בוא נגיד שאם אוגו היה מקבל מה שהוא רוצה,היה מעניין לו תביצה ההתנהלות כי עובדה שהוא כן ניהל משא ומתן,משמע זה הכל כסף.
הוא יכול בהחלט להשוות בין התקופה שהגיע לעכשיו,להגיד שאז האווירה הייתה משפחתית וחמה יותר והיום פחות.
אבל תאמין לי שזה קודם כל כסף.
ועם כל הכבוד בוא גם לא נעשה מהמועדון איזה שטן קטן.
סהכ השחקנים כאן מקבלים משכורות טובו ובזמן,תנאים בין הטובים בארץ,משחקים באחד האיצטדיונים החמים בארץ ומקבלים הרבה חום ואהבה מהקהל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: כסף זה הדבר הכי מהותי,אף אחד לא מווצר על הכסף.
בוא נגיד שאם אוגו היה מקבל מה שהוא רוצה,היה מעניין לו תביצה ההתנהלות כי עובדה שהוא כן ניהל משא ומתן,משמע זה הכל כסף.
הוא יכול בהחלט להשוות בין התקופה שהגיע לעכשיו,להגיד שאז האווירה הייתה משפחתית וחמה יותר והיום פחות.
אבל תאמין לי שזה קודם כל כסף.
ועם כל הכבוד בוא גם לא נעשה מהמועדון איזה שטן קטן.
סהכ השחקנים כאן מקבלים משכורות טובו ובזמן,תנאים בין הטובים בארץ,משחקים באחד האיצטדיונים החמים בארץ ומקבלים הרבה חום ואהבה מהקהל.
המועדון הוא לא שטן.
ועדיין, האווירה החמה והמשפחתיות שאיפיינו אותנו לפני כמה שנים, היוו עוד שיקול לשחקנים להגיע לכאן, ובאיזשהו מקום לדעתי גם גרמו להם להתפשר קצת בענייני שכר.
אני זוכר לא מעט שחקנים שסיפרו שהגיעו בהמלצת שחקנים מהמועדון, כשברדה ובוזגלו היו השמות הבולטים, ועד לפני שנה-שנתיים גם מי שעזב יצא בדרך כלל עם מילים טובות.

לצערי אני לא רואה היום הרבה שחקנים בהפועל ב"ש שימליצו לחברים להגיע.
גם בפן הזה ברדה מאוד מאוד חסר. קשה להסביר כמה הוא היה משמעותי למה שנבנה כאן ב- 6 השנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
המועדון הוא לא שטן.
ועדיין, האווירה החמה והמשפחתיות שאיפיינו אותנו לפני כמה שנים, היוו עוד שיקול לשחקנים להגיע לכאן, ובאיזשהו מקום לדעתי גם גרמו להם להתפשר קצת בענייני שכר.
אני זוכר לא מעט שחקנים שסיפרו שהגיעו בהמלצת שחקנים מהמועדון, כשברדה ובוזגלו היו השמות הבולטים, ועד לפני שנה-שנתיים גם מי שעזב יצא בדרך כלל עם מילים טובות.

לצערי אני לא רואה היום הרבה שחקנים בהפועל ב"ש שימליצו לחברים להגיע.
גם בפן הזה ברדה מאוד מאוד חסר. קשה להסביר כמה הוא היה משמעותי למה שנבנה כאן ב- 6 השנים האחרונות.
אני עכשיו קל שם לך 28 שחקנים חלקם מהבכירים שבכדורגל שיגיעו לכאן בריצה.
מה שחקן כדורגל רוצה?
משכורת טובה ובזמן,תנאים טובים ואם טוב אז שתהיה אווירה טובה בחדר הלבשה.
מה שהביא אותנו למקום הזה זה ההשתוללות חסרת הפרופורציות במרדף אחרי כל שחקן שנתן עונה טובה.
בא לכאן,מצא עצמו על הספסל ונהיה ממורמר לקח הון עתק ולא נשאר למי שצריך לקבל באמת.
הלקח שהפועל בש צריכה ללמוד זה בדיוק מה שהיא למדה לפני 7 שנים.
להביא 4-5 תותחים ועליהם לשים את הכסף.

שלח תגובה