מיכאל אוחנה
- ForeverRed
Re: מיכאל אוחנה
מעניין מה יעשו בביתר עם קינדה שעלה הון במקרה שגם אוחנה יגיע.
אולי טרייד איתנו
שחקן שלא רוצה להיות פה עדיף למכור. הוא שחקן מצוין אבל כשיש לך גישה של כוכב על ולא עשית שום דבר בקריירה - זה לא יוביל אותנו לשום מקום.
שנה הבאה הוא בשנת חוזה. והוא לא יאריך חוזה. עדיף למכור ובעודף להביא שחקן שבאמת ירצה להיות פה(שמיר למשל).
שנה הבאה הוא בשנת חוזה. והוא לא יאריך חוזה. עדיף למכור ובעודף להביא שחקן שבאמת ירצה להיות פה(שמיר למשל).
אמרו פה כבר או להאריך עכשיו ולבנות עליו או למכור
אייל גולסה בגיל 18 תפס מקום בהרכב של אלופת ישראל והיה על סף מעבר ללאציו.Totti כתב:אוחנה=אייל גולסה
זו תקרת הזכוכית והתפקוד אמור להיות כמעט זהה.
בוא.
המערכת צריכה בשנה הבאה שחקנים שידעו למשוך אותה למעלה. הדבר האחרון שצריך זה שחקנים שצריך למשוך אותם (ע"ע אוחנה, בוזגלו...) לא בא לי שחקנים שילעו את המערכת. בא לך להשתלב ואפילו להנהיג? אתה רואה בשנה הזו הזדמנות לגדול? סבבה תשאר. בא לך לעשות פוזות? סע לטדי
מבלי קשר לזה שאני חושב שזאת טעות גדולה של המערכת למכור אותו אני באותה נשימה אגיד שאוחנה יעשה טעות גדולה אם יעזוב ובכך ימצב עצמו כשחקן עם המון כישרון אבל שום יכולת התמודדות וקריאת מפה מה שיוביל אותו לקריירה שיכולה בגג להיות סבירה.
זאת ההזדמנות האמיתית שלו להוביל קבוצה,לקחת את עצמו ולהוכיח שהוא מהזן הנכון שיגיע רחוק או לפחות לנסות.
אם יילך לביתר ויהיה עוד חלק מעדר הלא אפויים שנמצאים שם יבזבז עוד שנתיים שלוש מהקריירה שלו.
זאת ההזדמנות האמיתית שלו להוביל קבוצה,לקחת את עצמו ולהוכיח שהוא מהזן הנכון שיגיע רחוק או לפחות לנסות.
אם יילך לביתר ויהיה עוד חלק מעדר הלא אפויים שנמצאים שם יבזבז עוד שנתיים שלוש מהקריירה שלו.
רק מזכיר שחוגג אמנם עשה לא מעט רעש מאז שלקח את ביתר אבל עוד לא הוכיח שמסוגל לשלם סכומים מטורפים כמו שאמור להיות משולם על אוחנה.
טוב אז יש מו״מ עם חוגג. מניח שיעבור לבית״ר בחלון הזה.
שחקן מצוין, אבל אם הראש שלו לא פה והגישה שלו שהוא מעל המועדון - צריך למכור עכשיו כי עונה הבאה הוא נכנס לשנת חוזה.
סתם שאלה -
מוכרים את אוחנה ב1.5 מיליון יורו ובכסף הזה מביאים את עלי מוחמד. לוקחים?
שחקן מצוין, אבל אם הראש שלו לא פה והגישה שלו שהוא מעל המועדון - צריך למכור עכשיו כי עונה הבאה הוא נכנס לשנת חוזה.
סתם שאלה -
אמרתי כבר לפני שנה שהוא לא רוצה להיות כאן.
רואים עליו.
רואים עליו.
- ForeverRed
טעות איומה לשחרר עבור כסף.
עלי מוחמד עולה 2.5 מיליון דולר. סגל לא יתגמש.CrazyRed7 כתב:טוב אז יש מו״מ עם חוגג. מניח שיעבור לבית״ר בחלון הזה.
סתם שאלה -
אם לא מדובר באקזיט אחושרמוטה השחרור שלו נורא ואיום. ושלא יבלבלו ת'מוח על שחקן שלא רוצה להיות כאן. זה השחקן עם הפוטנציאל הכי גבוה בקבוצה. על הכל אפשר לדבר - שבו ותסדרו את הדברים סעמקק. איך הפכנו למקום שלא רוצים להיות בו כל כך?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הוא אמר את זה גם על סבע.הפועלעולה כתב: עלי מוחמד עולה 2.5 מיליון דולר. סגל לא יתגמש.
זאת הזדמנות אחרונה שלו לעשות קופה על מוחמד. ימכור גם ימכור בפחות מתג המחיר.
לוקח אתמול ומוסיף לנתניה עוד שחקן בכיףCrazyRed7 כתב:טוב אז יש מו״מ עם חוגג. מניח שיעבור לבית״ר בחלון הזה.
סתם שאלה -