ForeverRed כתב:
לא התפוצץ לך היום הבלון של יוספי?
אני בספק אם הוא שווה כרגע ליגה לאומית.
האמת שלא.
אי אפשר לשפוט שחקן צעיר שנכנס לתוך הרכב כ"כ גרוע.
דן ביטון נכנס להרכב שנתן חמישיות וגם ממנו לא התלהבנו.
דווקא יש הרבה ממה להיות מעודד ביחס אליו.
izguy83 כתב:
האמת שלא.
אי אפשר לשפוט שחקן צעיר שנכנס לתוך הרכב כ"כ גרוע.
דן ביטון נכנס להרכב שנתן חמישיות וגם ממנו לא התלהבנו.
דווקא יש הרבה ממה להיות מעודד ביחס אליו.
מועדון רציני שמבין שעונה הבאה תראה כמו זאת בגלל כל השחקנים שאנחנו תקועים איתם, משאיל את השחקן ומחזיר אותו כשאנחנו מיידרים את השורות ונראים כמו קבוצה( בהנחה שהוא יהיה מספיק טוב בשביל זה)
שוב, שחקן ספסל שהוא 'בסדר' לא מרוויח 300 אלף יורו נטו בעונה (מה שמעמיד אותו בוודאות די גדולה בטופ 5 משתכרים) כמשכורת בסיס.
כשאתה תקוע עם אחד כזה, אתה בבעיה. זו הגדרה קלאסית לשומן עודף ומיותר.
שוב מחזיר את עניין מבחן העלות מול תועלת. קבהא במדד שלילי מאוד.
הוא לא היחיד כמובן, אבל בין הבולטים ביותר על גבי הגרף.
yossi כתב:שוב, שחקן ספסל שהוא 'בסדר' לא מרוויח 300 אלף יורו נטו בעונה (מה שמעמיד אותו בוודאות די גדולה בטופ 5 משתכרים) כמשכורת בסיס.
כשאתה תקוע עם אחד כזה, אתה בבעיה. זו הגדרה קלאסית לשומן עודף ומיותר.
שוב מחזיר את עניין מבחן העלות מול תועלת. קבהא במדד שלילי מאוד.
הוא לא היחיד כמובן, אבל בין הבולטים ביותר על גבי הגרף.
בעונה שעברה היה שחקן ספסל וגם בתחילת העונה הנוכחית לא תוכנן להיות בהרכב.
לא חושב שבהכרח יש קורלציה בין השכר לבין המקום שלו בהרכב, ואת שיקולי ה"שווה או לא שווה" מבחינה כלכלית אני אשאיר למערכת.
מקצועית נטו, שווה פה סגל, לא הרכב.
אני לא ממש מבין איך אפשר לנתק את החלק הכלכלי והמקצועי. בסוף זו מקשה אחת.
יש עוגה סופית וכל פרוסה בגודלה משפיעה על שאר הפרוסות. זה מובן מאליו.
אם יש כסף כדי להביא חיזוק ראוי ולהושיב אותו בספסל, תפאדל. לא קריטי בעיניי.
אם מספרים לנו על תקציב מצומצם, ושהכסף לרכש תלוי באופן משמעותי בכסף שישתחרר ע"י שחרור שחקנים שיושבים על חוזים כבדים ולא באמת תורמים אז אני לא מבין איך קבהא לא עולה עם שאר השמות.
גם צדק לצורך העניין. בלם רביעי לא צריך להיות בעל משכורת כמו שלו.
תנחתו. הקבוצה שתבנה לשנה הבאה תהיה עם קבהה בהרכב. בהחלט לא יכנס להרכב של אלופה אבל לאור השינויים הבאמת מצומצמים ומדוייקים שאנחנו חייבים לעשות הוא לא אחד מהם. הייתי מוריד הרבה לפניו את רוב ההרכב
eitam כתב:תנחתו. הקבוצה שתבנה לשנה הבאה תהיה עם קבהה בהרכב. בהחלט לא יכנס להרכב של אלופה אבל לאור השינויים הבאמת מצומצמים ומדוייקים שאנחנו חייבים לעשות הוא לא אחד מהם. הייתי מוריד הרבה לפניו את רוב ההרכב
מאד מקווה שזה לא מה שיהיה כי הבעיה העיקרית שלנו זה מרכז שדה, קבהא רך מידי.
ForeverRed כתב:
לא התפוצץ לך היום הבלון של יוספי?
אני בספק אם הוא שווה כרגע ליגה לאומית.
האוהדים שלנו מצחיקים, מצד אחד באים בתלונות לכל השחקנים עם האגו הנפוח שלא נותנים תחת ומצד שני מזלזלים בשחקן היחידי היום שהיה רעב, מחויב, שנתן את התחת.
אם היה לנו עוד כמה יוספי כאלה, שעולים עם אש בעיניים ומודים על כל דקה שהם מקבלים היינו קבוצה הרבה יותר בריאה ומחויבת.
חייב להיות שחקן סגל בעונה הבאה, הבנתי שגם באימונים הוא לא רואה בעיניים ומעיף שחקנים באוויר ולכן ברק ממשיך לתת לו דקות.
Sir Alex Ferguson כתב:
האוהדים שלנו מצחיקים, מצד אחד באים בתלונות לכל השחקנים עם האגו הנפוח שלא נותנים תחת ומצד שני מזלזלים בשחקן היחידי היום שהיה רעב, מחויב, שנתן את התחת.
אם היה לנו עוד כמה יוספי כאלה, שעולים עם אש בעיניים ומודים על כל דקה שהם מקבלים היינו קבוצה הרבה יותר בריאה ומחויבת.
חייב להיות שחקן סגל בעונה הבאה, הבנתי שגם באימונים הוא לא רואה בעיניים ומעיף שחקנים באוויר ולכן ברק ממשיך לתת לו דקות.
האוהדים המצחיקים שלנו מעוניינים לראות סגל של שחקני כדורגל שמסוגלים להציע קצת יותר מאגרסיביות ותעודת לידה בסורוקה.
השילוב שלו נולד מחטא אבל לקח את ההזדמנות בשתי ידיים.
אני ראיתי גם השתחררות מצוינת מלחץ, דריבל טוב עם יכולת לפרוץ קדימה, ובעיקר הרבה אופי. סאבו לא שמר על הצהוב 10 דקות וקיבל אדום. יוספי מול מכבי מדקה עשירית החזיק עם צהוב ועדין הורגש מאוד בקישור (גם היום כשהוסט לעמדת המגן האמצע היה פחות דומיננטי). מחזור קודם מול חדרה נכנס בשיא הלחץ הדבר הראשון שעשה היה פריצה באגף ולסחוט פאול. הדבר השני זה שער ניצחון עם הרבה קור רוח שנתן לנו אירופה.
אחלה בסיס לבנות עליו לעתיד, גם מבחינת עלות תועלת (משכורת חייל לדעתי) הוא טוב מאוד לנו.
רוצים קבוצה רעבה יותר בשנה הבאה? דינמית יותר? חלק מזה הוא שיהיה בסגל שחקני בית עם הגישה של יוספי. לא יודע כמה הוא יהיה משמעותי, אבל טוב מאוד שיהיה בסגל וגם טוב לאימונים שיהיה שחקן רעב.