בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
ומאידך ראדי ידוע כנבי נעלבי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מישהו ראה את הראיון המלא? האם הדברים באמת נאמרו בקונטקסט שמוצג בכתבה? לא קצת הוצא מהקשרו?
לא ראיתי, באמת שואל.
גם רק מקריאה של החלק הכתוב, פרט לשורה הספציפית של "לא דיבר איתי חודשיים" דווקא התרשמתי ממנו שהם היו בקשר טוב רוב התקופה.
לא ראיתי, באמת שואל.
גם רק מקריאה של החלק הכתוב, פרט לשורה הספציפית של "לא דיבר איתי חודשיים" דווקא התרשמתי ממנו שהם היו בקשר טוב רוב התקופה.
- ForeverRed
ראיתי את הקטע המדובר.
ראדי טוען שברק לא דיבר איתו לתקופה, אך לא מפרט מתי זה קרה ומה הוביל לכך.
מצד אחד לא תקין שמאמן מתנהג בצורה כזאת, מצד שני אנחנו לא יודעים מה קרה שגרם לברק לנהוג בצורה כזאת.
אולי התאכזב אישית מראדי, שהעיד שהיה קרוב אליו, מהפוסטים המטופשים שרמזו על כך שהספסול שלו אינו מקצועי? אין לדעת.
תזכרו שתמיד יש שני צדדים לכל סיפור.
בכל מקרה, הם סגרו את הנושא ונמצאים בקשר עד היום.
ראדי טוען שברק לא דיבר איתו לתקופה, אך לא מפרט מתי זה קרה ומה הוביל לכך.
מצד אחד לא תקין שמאמן מתנהג בצורה כזאת, מצד שני אנחנו לא יודעים מה קרה שגרם לברק לנהוג בצורה כזאת.
אולי התאכזב אישית מראדי, שהעיד שהיה קרוב אליו, מהפוסטים המטופשים שרמזו על כך שהספסול שלו אינו מקצועי? אין לדעת.
תזכרו שתמיד יש שני צדדים לכל סיפור.
בכל מקרה, הם סגרו את הנושא ונמצאים בקשר עד היום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה זה לא יודעים מה קרה? בטח שיודעים, ראדי מינואר שנה שעברה הפך לצל של השחקן שהיה, הציג יכולת מאוד נמוכה, אז ברק הוריד משמעותית את הדקות שלו וראדי נפגע ואמר את זה לכל מי שרצה לשמוע כולל להעלות פוסטים בנושא בפייסבוק.
זה גרם לריחוק מברק, שדי ברור שחשב שראדי ייקח את זה בצורה אחרת, ובקטע הזה אני לחלוטין עם ברק.
ראדי היה ענק אצלנו, היה החוליה שהייתה חסרה לנו בקישור, וגם היה מקצוען גדול. אבל כמו לכל כדורגלן גם לו היה הרבה מאוד אגו ולכן הוא לא הצליח לראות את מה שכולנו וגם ברק ראינו, שהוא לא אותו שחקן ושהוא לא מספיק טוב בשביל לפתוח אצלנו בהרכב.
לא מפתיע אותי שהיום ברק וראדי בקשר טוב, אין לי ספק שאחרי שהזמן עבר, בטח לאור היכולת שהציג השנה בסכנין, גם ראדי היום מבין את הדברים ואת הסיבה לספסול שלו.
זה גרם לריחוק מברק, שדי ברור שחשב שראדי ייקח את זה בצורה אחרת, ובקטע הזה אני לחלוטין עם ברק.
ראדי היה ענק אצלנו, היה החוליה שהייתה חסרה לנו בקישור, וגם היה מקצוען גדול. אבל כמו לכל כדורגלן גם לו היה הרבה מאוד אגו ולכן הוא לא הצליח לראות את מה שכולנו וגם ברק ראינו, שהוא לא אותו שחקן ושהוא לא מספיק טוב בשביל לפתוח אצלנו בהרכב.
לא מפתיע אותי שהיום ברק וראדי בקשר טוב, אין לי ספק שאחרי שהזמן עבר, בטח לאור היכולת שהציג השנה בסכנין, גם ראדי היום מבין את הדברים ואת הסיבה לספסול שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply-red
אם רק היה מבקיע את הפנדל ההוא מול סלטיק...
אז היינו מובילים 1-0 בדקה ה12 ולא ה15?simply-red כתב:אם רק היה מבקיע את הפנדל ההוא מול סלטיק...
האמת? קראתי שוב את ההודעה הראשונה בטופיק, זו שכתב עבדכם הנאמן ונעצבתי.Totti כתב:*** לקורא גיל שגיב, האשכול הזה לא עומד להכיל דיברי הלל מיותרים אחרי מחזור 3 בגביע הטוטו.
הגעתי מוקדם לטדי אתמול, שעמם לי בבית ועקבתי מקרוב אחרי הדברים שנעשים מאחורי הקלעים בהפועל באר שבע המתחדשת ומה אגיד לכם, כיף.
זה מתחיל בשלושה אלמנטים מרכזיים שמתרחשים בחימום וישבתי בשורות הראשונות כדי להקשיב להם בצורה ברורה:
1. דרור שמשון מסדר את שחקני ההרכב לחימום- חימום ברמה גבוהה, מגוון, כזה שמתאים את עצמו לאינטנסיביות של המשחק מן ההתחלה.
לידו עומדים שניים. איתן עזריה- שמעיר הערות בונות לשחקנים עם דגשים מיוחדים שמבוססים על סקאוטינג נטו- לדוגמא, אמר לאילוז- "שחקן קרוב על לידור כהן, המהירות שלו לא פקטור כי הוא חייב לכדרדר במקום לפני שהוא יוצא קדימה, תנצל את השנייה הזו להידבק אליו ולחטוף"
לשהר- "לא לאבד את הראש אם הכדור לא מגיע אלייך בהתקפות הראשונות, תכניס את עצמך למשחק בכוח, זה יבוא"
2. מיכאל ברוש עובד בזמן הזה עם שחקני הספסל. לא עוד "אחד באמצע" מביך וגולם במעגל. אימון אינטנסיבי שקשה להבחין מי מהם עולה לשחק ומי בחוץ.
3. שרון מימר- גם על הקווים וגם בחימום, תפקיד מרכזי מאוד ליד ברק. בחימום, עובר שחקן-שחקן, נותן דגשים טקטיים. משרטט על הלוח, מכוון עם הידיים, מסביר בדיוק מה ברק רוצה. במשחק עצמו, קם הרבה מהספסל, מכוון, נראה שהשחקנים סופרים אותו- צעק אתמול לבוזגלו יותר מפעם אחת "קח אותו עם הכדור עד הסוף, אתה יותר מהיר". נראה שברק נותן לו מקום מרכזי, יש שני מאמנים על הספסל ולא בובות מתחבקות.
4. שגיא ויזינגר(?)- כמו המוזכרים לעיל, גם הוא הביא איתו כמה חידושים. תרגילים מאוד מעניינים לגורש בחימום.
כיף לראות את בכר עובד בצוות עם כולם, זו לא הצגה של איש אחד וה בהחלט נראה טוב עד עכשיו. גם הכושר הגופני של השחקנים מעודד ביחס לזמן הזה של העונה
על סקאלה של 4 שנים, איפה היינו מבחינת היחס והנחישות ואיפה אנחנו היום.
אולי הגיעה השעה לשנות גם את הצוות הזה.
השושלת התחילה אחרי 6-2.....חזרנו לאותה נקודה, רק שהפעם אין טרנר כל כך ואין שום שחקן באופק לבנות עליו ואלונה לא נראית נחושה. השאלה זה בכר,מסוגל להמציא את עצמו מחדש מסוגל לבנות סביבו צוות מנצח?Totti כתב: האמת? קראתי שוב את ההודעה הראשונה בטופיק, זו שכתב עבדכם הנאמן ונעצבתי.
על סקאלה של 4 שנים, איפה היינו מבחינת היחס והנחישות ואיפה אנחנו היום.
אולי הגיעה השעה לשנות גם את הצוות הזה.
זה נראה כרגע שלמכבי יש בכר משלה וכל עוד הוא שם הם יעולים להיות רגועים
הכישלון הכי גדול של העונה הזאת. מעל כולם.
הרכיב 3-4 קבוצות שונות מאז המשחק ההוא נגד פלורה טאלין וכולן היו כושלות באותה מידה.
צריך להוכיח את עצמו מחדש, מתחיל מאפס. מצפה ממנו להגיע לעונת 19/20 באותו רעב שהגיע ל15/16.
אם ימשיך בבינוניות ויסכים לקבל רכש "צנוע" כמו חלוץ ספרדי עם רזומה כושל אז הוא מסתכן בהמשך הקריירה שלו ובאיבוד המוניטין שצבר.
הרכיב 3-4 קבוצות שונות מאז המשחק ההוא נגד פלורה טאלין וכולן היו כושלות באותה מידה.
צריך להוכיח את עצמו מחדש, מתחיל מאפס. מצפה ממנו להגיע לעונת 19/20 באותו רעב שהגיע ל15/16.
אם ימשיך בבינוניות ויסכים לקבל רכש "צנוע" כמו חלוץ ספרדי עם רזומה כושל אז הוא מסתכן בהמשך הקריירה שלו ובאיבוד המוניטין שצבר.
אימון למחליפים במחצית...נראה כמו מדע בדיוני היום
ממש אבל.Totti כתב:אימון למחליפים במחצית...נראה כמו מדע בדיוני היום
מאמצע העונה זה פשוט נעלם.
לא ברור איך דברים כ"כ בסיסיים נעלמים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משהו קרה והתחיל עוד מהעונה שעברה עם הירידה בכושר הגופני והעונה זה בכלל החריף.Totti כתב:אימון למחליפים במחצית...נראה כמו מדע בדיוני היום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כל כך קלישאתי ולעצום עיניים להאיחז ב״בכר צריך להוכיח את עצמו עונה הבאה...הרוויח את הזכות לבנות מחדש״.
בולשיט. חייב לפנות את הדרך מצטער. ואיתו כל הצוות המקצועי.
בולשיט. חייב לפנות את הדרך מצטער. ואיתו כל הצוות המקצועי.
המשך ההתקשרות איתו הוא סיכון לא קטן ומהלך מאוד לא סטנדרטי ופופולרי בכדורגל הישראלי.
מאוד גאה במועדון שלי שבכל זאת בחר בדרך הזו. גם אם ייכשל.
+1bs war כתב:המשך ההתקשרות איתו הוא סיכון לא קטן ומהלך מאוד לא סטנדרטי ופופולרי בכדורגל הישראלי.