לוסיו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: לוסיו
עזוב אותו ספציפית, מדבר על סוג האופי שחסר לנו. כל השנה רצנו פחות מהיריבה, כל מי שיוצא בחילוף או מסופסל עושה פרצופים, היה גם הרבה מקרים של אנוכיות בהתקפה שלנו בטח כשסבע עוד היה כאן. הדלפות מחדר ההלבשה. וואלה רק לפני כמה חודשים כשהוא כבר תקופה לא כאן התגלה לראשונה שהוא לא היה מרוצה מהיחס, כלומר כשהיה כאן התנהל כמו מקצוען ואף עיתונאי לא ידע על זה בכלל וגם כששיחק אף אחד לא הרגיש בכלל על לוסיו את התחושות שסיפר בראיון.
זה מקצוען, זה שחקן שבא לעבוד, הלוואי היו לנו עוד כאלה בלי אגו, כאלה של עבודה קשה ודרך אגב זאת גם הסיבה שמצליח בזכות העבודה הקשה הוא מגיע לאן שמגיע השנה בזמן ששחקנים עם יותר כישרון ממנו ברגליים לא מגיעים למספרים ולתרומה שלו.
זה מקצוען, זה שחקן שבא לעבוד, הלוואי היו לנו עוד כאלה בלי אגו, כאלה של עבודה קשה ודרך אגב זאת גם הסיבה שמצליח בזכות העבודה הקשה הוא מגיע לאן שמגיע השנה בזמן ששחקנים עם יותר כישרון ממנו ברגליים לא מגיעים למספרים ולתרומה שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דווקא אני הבנתי דברים אחרים, הוא דווקא כן היה לעיתים לא מקצוען והמועדון לט עשה מזה סיפורSir Alex Ferguson כתב:עזוב אותו ספציפית, מדבר על סוג האופי שחסר לנו. כל השנה רצנו פחות מהיריבה, כל מי שיוצא בחילוף או מסופסל עושה פרצופים, היה גם הרבה מקרים של אנוכיות בהתקפה שלנו בטח כשסבע עוד היה כאן. הדלפות מחדר ההלבשה. וואלה רק לפני כמה חודשים כשהוא כבר תקופה לא כאן התגלה לראשונה שהוא לא היה מרוצה מהיחס, כלומר כשהיה כאן התנהל כמו מקצוען ואף עיתונאי לא ידע על זה בכלל וגם כששיחק אף אחד לא הרגיש בכלל על לוסיו את התחושות שסיפר בראיון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא ענה בראיון על אותם טענות לדעתי.
אם מיגל לא היה נפצע לדעתי היה נשאר איתנו לפחות עד הסוף של אותה שנה.
אם מיגל לא היה נפצע לדעתי היה נשאר איתנו לפחות עד הסוף של אותה שנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם הוא לא היה בן 32 הייתי מחזיר אתמולTotti כתב:אני על תקן השואל היום;
מחזירים?
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
צריך לפתוח נושא נפרד: "אשכול תיקון טעויות ע"ש דן ביטון"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
כן, בשמחה.Totti כתב:אני על תקן השואל היום;
מחזירים?