יצרנו מצב וחצי מכדורגל, ממש לא היינו שווים יותר מגול וגם זה בלחץ.
בחצי השני מלבד ההחמצה של שהר לא עשינו כלום.
צריך להגיד תודה ולהמשיך הלאה, לא הרגשתי ולו ל3 דקות בהם היה "שער באוויר". טרנר דחף, רצון היה, יכולת לעשות משהו כבר פחות.
תוספת הזמן לא צריכה להילקח בחשבון, לאחר השער זה משחק אחר.
הפועל ב"ש- הפועל חדרה, ראשון, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל חדרה, ראשון, 20:30, טרנר
תאכלס מזל שקבהא סימן לבכר שהוא רוצה חילוף
- סתיו אלימלך
לא מבין על מה הבכי והנהי. לא ראיתם אף פעם כדורגל? זה כל היופי!!!! זה אחד מאותם המשחקים שאני מוכן להישבע שהשחקנים המשיכו לרוץ ברבע שעה האחרונה רק מהבל הפה של העידוד שלנו. אין לי קול ואני אחרי נסיעה ארוכה מאושר מהסוף המתוק של המשחק ומזה שהילד נתן גול שגרם לאקסטזה ביציע.
תלמדו ליהנות מכדורגל חברים ולא לקטר כל הזמן. אם הקבוצה היתה מבצעת כל מה שכל הגאונים פה מציעים, כולל אותי, כנראה שהיינו ברצלונה ולא באר שבע....
אושר גדול אחרי ניצחון מתוק!!!!
יאללה עכשיו למיין את מכבי!!!!!!
תלמדו ליהנות מכדורגל חברים ולא לקטר כל הזמן. אם הקבוצה היתה מבצעת כל מה שכל הגאונים פה מציעים, כולל אותי, כנראה שהיינו ברצלונה ולא באר שבע....
אושר גדול אחרי ניצחון מתוק!!!!
יאללה עכשיו למיין את מכבי!!!!!!
משחקים בין הקבוצותGuevara כתב: אם היפותטית לחלוטין, חיפה תפסיד 6-4, ואתה 4-0 - אתה על אותו הפרש שערים (אותם כיבושים אותם ספיגות ומאזן זהה לגמרי).
טוב, פה אנחנו בבעיהdor69 כתב: משחקים בין הקבוצות

אם נקבל 4-0 ממכבי בבית, לא מגיע לנו אירופה. יותר מזה, לא מגיע לשחקנים משכורת על חודש מאיGuevara כתב: אם היפותטית לחלוטין, חיפה תפסיד 6-4, ואתה 4-0 - אתה על אותו הפרש שערים (אותם כיבושים אותם ספיגות ומאזן זהה לגמרי).
בלי קשר לא מגיע להם משכורת על עונת18-19, הם עבדו בעיקר עלינו.blueman כתב: אם נקבל 4-0 ממכבי בבית, לא מגיע לנו אירופה. יותר מזה, לא מגיע לשחקנים משכורת על חודש מאי