תומר יוספי
Re: תומר יוספי
אסור היה להחליף אותו אתמול,ממסמר אותו להרכב ולא מחליף אותו עד סוף העונה
הכי טוב על הדשא אצלנו אתמול, ומשחק שני ברציפות שהוא טוב.
מה שכן, ברגע שההפקרות שנוצרה במועדון תחלחל גם אליו, והיא כמובן תחלחל, לא יהיה לו מקום בסגל כי הוא שם נטו על התלהבות(שכרגע היא לגמרי מספיקה להיות הכי טוב אצלנו).
מה שכן, ברגע שההפקרות שנוצרה במועדון תחלחל גם אליו, והיא כמובן תחלחל, לא יהיה לו מקום בסגל כי הוא שם נטו על התלהבות(שכרגע היא לגמרי מספיקה להיות הכי טוב אצלנו).
לא יודע מה ראיתם, מחצית ראשונה זוועה שלו. בשניה השתפר. ובשום שלב לא היה משהו מיוחד.
מתלהבים כי הוא באר שבעי ולא שמים לב לזה שכשהוא משחק אנחנו לא מנצחים.
שיצא להשאלה בליגת העל יתחשל וייתן מעצמו זה חשוב מאד.
כישרון גדול הוא לא עם עבודה קשה הוא יכול להיות שחקן לגיטימי בליגה.
כרגע אצלנו הוא לא מספיק בטח לא בהרכב הפותח.
שיצא להשאלה בליגת העל יתחשל וייתן מעצמו זה חשוב מאד.
כישרון גדול הוא לא עם עבודה קשה הוא יכול להיות שחקן לגיטימי בליגה.
כרגע אצלנו הוא לא מספיק בטח לא בהרכב הפותח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אהבתי לראות את ההשתחררות שלו מלחץ באמצע הרבה פעמים, יש לו גם לפעמים פריצות יפות קדימה, ממשיך להפתיע, עדין לא שם אבל מעדיף אותו בכל יום על סאבו שלא החזיק אפילו רבע שעה עם הצהוב בזמן שהילד החזיק כמעט משחק מלא עם הצהוב מול מכבי.
לפעמים גם מעריכים שחקן כשהוא חסר, ואתמול כשאוחנה נכנס במקומו אני חושב שגם הבנו שהוא תורם לא מעט הגנתית כי היציאה שלו פגעה בנו.
לפעמים גם מעריכים שחקן כשהוא חסר, ואתמול כשאוחנה נכנס במקומו אני חושב שגם הבנו שהוא תורם לא מעט הגנתית כי היציאה שלו פגעה בנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אולי לא ראינו ממנו לתת מסירות צאבי ודריבלים של אינייסטה אבל הבחור הראה שיש לו כדורגל ויש לו גם אחריות בחלק האחורי,ולא תגידו שהוא שיחק עם ויטור ואלחמיד בהגנה ואוגו והובאן בקישור כשטוני מחכה לו בנחת באגף השמאלי.Sir Alex Ferguson כתב:אהבתי לראות את ההשתחררות שלו מלחץ באמצע הרבה פעמים, יש לו גם לפעמים פריצות יפות קדימה, ממשיך להפתיע, עדין לא שם אבל מעדיף אותו בכל יום על סאבו שלא החזיק אפילו רבע שעה עם הצהוב בזמן שהילד החזיק כמעט משחק מלא עם הצהוב מול מכבי.
לא יודע מה הוא, קשר אחורי הוא לא.
ראוי לכל המחמאות על האופי וההקרבה, מהכדורגל נטו עדיין לא נפלתי, והוא לא נראה לי מתאים בכלל לעמדה הזאת, לא מספיק פיזי ולא מספיק מודע הגנתית.
ראוי לכל המחמאות על האופי וההקרבה, מהכדורגל נטו עדיין לא נפלתי, והוא לא נראה לי מתאים בכלל לעמדה הזאת, לא מספיק פיזי ולא מספיק מודע הגנתית.
אוהבים לתת את הצעירים של מכבי כדוגמא להצלחת שחקני בית,
אבל כל הצעירים האלה לא קפצו ברגע אחד מהנוער לבוגרים של מכבי ועשו את קפיצת המדרגה. כולם בלי יוצא מן הכלל נבנו לאו לאט ורובם בהשאלה בלאומית ואחר כך בליגת העל.
אם משאירים אותו עונה הבאה - הוא חייב לקבל דקות. לא חייב למסמר להרכב, אבל כן לתת לו לשחק בלי לפחד.
אם לא?תנו לו לצאת בהשאלה, ורצוי בקבוצה שיקבל שם הרכב בוודאות(אם צריך אז בלאומית).
אבל כל הצעירים האלה לא קפצו ברגע אחד מהנוער לבוגרים של מכבי ועשו את קפיצת המדרגה. כולם בלי יוצא מן הכלל נבנו לאו לאט ורובם בהשאלה בלאומית ואחר כך בליגת העל.
אם משאירים אותו עונה הבאה - הוא חייב לקבל דקות. לא חייב למסמר להרכב, אבל כן לתת לו לשחק בלי לפחד.
אם לא?תנו לו לצאת בהשאלה, ורצוי בקבוצה שיקבל שם הרכב בוודאות(אם צריך אז בלאומית).
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בחור נהדר מקווה שיתקע יתד בקבוצה ולא יושאל, דרבליסט נהדר אבל עם סיומת מחרידה ...דווקא עכשיו עם תפיסת עולם חדשה במועדון מקווה שישאר ויתחשל כאן ולא בקבוצה אחרת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רגע מרגש בעונה מסריחה
- ForeverRed
איזה סיומת!הסניגור האדום כתב:בחור נהדר מקווה שיתקע יתד בקבוצה ולא יושאל, דרבליסט נהדר אבל עם סיומת מחרידה ...דווקא עכשיו עם תפיסת עולם חדשה במועדון מקווה שישאר ויתחשל כאן ולא בקבוצה אחרת.
- dardasmiley
מאתמול יש לי מומ עליו שיביא אירופה. לא מבין איך בכר מעדיף את החמור הסלובקי עליו.
החמור הסלובקי היה בסדר היום
- The red one
למה להרוס את האשכול שמעוןןן תן לשמוחשמעון א כתב:החמור הסלובקי היה בסדר היום
אחלה יוספי שבעולם! דוז פואה!