מושאלים 2018/2019
Re: מושאלים 2018/2019
לא יודע אם הוא עדיין שלנו, אבל גם אמיר חלאיילה כבש היום בהפסד של איכסל 5-2 להפועל פ״ת
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שימשיכו להשתפשף ולצבור נסיון. ואז שיחזרו
יש לנו מושאלים שאני באמת חושב שיכולים וצריכים לחזור לסגל:
דדיה במקום אלו(במידה ואלחמיד נשאר).
עמית ביטון במקום אוחיון.
שבירו במקום בן בסט.
אלקרנוואי.
להשאיל את יגיל אוחנה ועוד כמה חבר'ה משנתונים 98 99 שיש להם כדורגל.
דדיה במקום אלו(במידה ואלחמיד נשאר).
עמית ביטון במקום אוחיון.
שבירו במקום בן בסט.
אלקרנוואי.
להשאיל את יגיל אוחנה ועוד כמה חבר'ה משנתונים 98 99 שיש להם כדורגל.
אלקרינוואי לא משחק באשדוד, מה נעשה איתו?
"במקום אוחיון", אוחיון לא בסגל כבר עונה שלמה. עדיף לנסות למכור אותו ואולי להרוויח כמה שקלים כי לא חושב שהוא אי פעם יהיה ברמה שלנו.
דדיה צריך להחזיר. לא חושב ששבירו ברמה אבל צריך לנסות אותו במחנה אימונים/טוטו.
"במקום אוחיון", אוחיון לא בסגל כבר עונה שלמה. עדיף לנסות למכור אותו ואולי להרוויח כמה שקלים כי לא חושב שהוא אי פעם יהיה ברמה שלנו.
אתה לא מדבר לעניין בכלל.הפועלעולה כתב:אלקרינוואי לא משחק באשדוד, מה נעשה איתו?
למה מי אנחנו? ריאל מדריד??
איך השחקנים הללו יצליחו כאן אם לא יקבלו דקות?
אין לי בכלל ספק שאם אני שם שניים בלבד,לא יותר ונפטר מכל מיני ממורמרים בעלי שם חדר ההלבשה כאן יהיה טוב יותר,בריא יותר וחי יותר.
אין לי ספק גם שאם הם יעלו כמחליפים הם ייתנו תפוקה הרבה הרבה הרבה יותר גדולה מאותם ממורמרים ששמותיהם מוזכרים חדשות לבקרים באתר ערוץ הספורט.
ואז חובת ההוכחה היא עליהם.
אבל חייבים לתת להם את הצאנס.
ואתה יודע מה? מאוד הייתי רוצה לראות איך בכר משפר אותם,כמו למשל מה שעושה אבוקסיס בבני יהודה.
צריך להחזיר מושאלים בהתאם לצרכים של הסגל. לא בכוח כדי לקבל מחמאות מיוסיפוביץ' ויונתן כהן ולא כי הם נולדו בסורוקה.
איך עמית ביטון ושבירו יתקדמו אם הם יכנסו לסגל על חשבון בן בסט ואוחיון, שחקנים שמשחקים פעם באף פעם? הם צריכים דקות משחק.
אנחנו עדיין קבוצה הישגית ומובילה בכדורגל הישראלי עם 12 אלף מנויים. אנחנו לא בני יהודה.
דדיה ויוספי צריכים להיכנס לרוטציה כי הם שחקנים מעניינים שמשחקים בעמדות בעייתיות. את עמית ביטון לא אקבל כמחליף של שיר צדק, זאת התאבדות מקצועית.
יש לנו מספיק אוחנות והאסלביינקים שהם פרויקט בפני עצמם למרות שהם לא שחקני בית....
צריך להתחיל בלנסות לקדם 1-2 צעירים בכל עונה. אם נצליח לשלב את דדיה ויוספי ברוטציה זה יהיה הישג נהדר.
איך עמית ביטון ושבירו יתקדמו אם הם יכנסו לסגל על חשבון בן בסט ואוחיון, שחקנים שמשחקים פעם באף פעם? הם צריכים דקות משחק.
אנחנו עדיין קבוצה הישגית ומובילה בכדורגל הישראלי עם 12 אלף מנויים. אנחנו לא בני יהודה.
דדיה ויוספי צריכים להיכנס לרוטציה כי הם שחקנים מעניינים שמשחקים בעמדות בעייתיות. את עמית ביטון לא אקבל כמחליף של שיר צדק, זאת התאבדות מקצועית.
יש לנו מספיק אוחנות והאסלביינקים שהם פרויקט בפני עצמם למרות שהם לא שחקני בית....
צריך להתחיל בלנסות לקדם 1-2 צעירים בכל עונה. אם נצליח לשלב את דדיה ויוספי ברוטציה זה יהיה הישג נהדר.
האמת שאני לא רואה המון הבדל בין עמית ביטון היום לטאהא בנקודת זמן שהגיע אלינו. זה דווקא שחקן שכן יכול להשתלב משמעותיתהפועלעולה כתב:צריך להחזיר מושאלים בהתאם לצרכים של הסגל. לא בכוח כדי לקבל מחמאות מיוסיפוביץ' ויונתן כהן ולא כי הם נולדו בסורוקה.
מסכים. טאהא או עמית ביטון זה אותו דבר מבחינתי. יש פיזיות ואתלטיות אבל בלי הרבה חוכמת משחק. גם אלחמיד תחת הקטגוריה הזאת אבל את הפוטנציאל של אלחמיד כולנו מכירים.
המצב האידילי מבחינתי זה שיביאו בלם זר ושישחקו איך שבא להם בגזרת הישראלים.
הייתי מעדיף בכל מקרה שצדק ישאר כי הוא בלם ישראלי שיודע לשחק ברביעיית הגנה, מצרך נדיר כרגע.
המצב האידילי מבחינתי זה שיביאו בלם זר ושישחקו איך שבא להם בגזרת הישראלים.
הייתי מעדיף בכל מקרה שצדק ישאר כי הוא בלם ישראלי שיודע לשחק ברביעיית הגנה, מצרך נדיר כרגע.
מעניין.אדום זקן כתב: ואתה יודע מה? מאוד הייתי רוצה לראות איך בכר משפר אותם,כמו למשל מה שעושה אבוקסיס בבני יהודה.