בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
על מנת שלא נהפוך למכבי חיפה של השנים האחרונות, צריך יציבות ניהולית (סימן שאלה גדול) ויציבות מקצועית. מה שייחד את חיפה היה החלפה של מאמן ואז בעצם את רוב הסגל כל שנה.
בכר חייב להשאר, והמטרות לשנה הבאה צריכות להגזר מפתרון החידה הניהולית, אלונה כאן ועד כמה.
אם בכר הולך, אנחנו מכבי חיפה של 7 השנים המאד רעות שלהם.
בכר חייב להשאר, והמטרות לשנה הבאה צריכות להגזר מפתרון החידה הניהולית, אלונה כאן ועד כמה.
אם בכר הולך, אנחנו מכבי חיפה של 7 השנים המאד רעות שלהם.
כמו כן אל תשכח שהשאיפות של המועדון של היום גבוהות בהמון שונות מהשאיפות של פעםסניור כתב: חחחח דם רע בינו לבין הקהל שעבר את נקודת האלחזור?!
אתה בכלל ראית אי פעם מזה דם רע שעבר את נקודת האלחזור בין קהל באר שבעי למאמן או לגורם כלשהו?!
אל תאכיל את הטרולסניור כתב: חחחח דם רע בינו לבין הקהל שעבר את נקודת האלחזור?!
אתה בכלל ראית אי פעם מזה דם רע שעבר את נקודת האלחזור בין קהל באר שבעי למאמן או לגורם כלשהו?!
אתה בכלל מפספס את הנקודה של המיצוי
אז תתקדם לתגובה הבאה
חוץ מזה לא יודע בן כמה אתה, אבל הייתי גם ב 75 76, שומע את הקולות בדרומי,ומבטיח לך כדור השלג לא ייעצר עד שיעזוב
אז תתקדם לתגובה הבאה
חוץ מזה לא יודע בן כמה אתה, אבל הייתי גם ב 75 76, שומע את הקולות בדרומי,ומבטיח לך כדור השלג לא ייעצר עד שיעזוב
תתקדם גאון, תגובה של ילד בן 4 לא 42eitam כתב: אל תאכיל את הטרול
עשה טובה שחרר אותנו. כמות הרעל שיש בך לא עושה פה טוב ואתה מוזמן להוציא אותו במקומות אחריםTN9 כתב:תתקדם גאון, תגובה של ילד בן 4 לא 42
לא נאה לך לשמוע את האמת תתקדם לתגובה הבאה , לכל אחד זכות להביע את דעתו זו המטרה של הפורום הזה פיינשמייקרeitam כתב: עשה טובה שחרר אותנו. כמות הרעל שיש בך לא עושה פה טוב ואתה מוזמן להוציא אותו במקומות אחרים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחת התגובות הכי מנותקות מהמציאות שקראתי בשנה האחרונה כאן בפורום.TN9 כתב:תחשבו רגע איזה אתגר נשאר לו, זה הכל more of the same בשבילו ויש לו רק מה להפסיד,שימציא את עצמו מחדש במקום אחר, נוצר כבר יותר מדי דם רע העונה בינו לבין השחקנים הקהל ואולי גם אלונה, זה עבר כבר את נקודת האל חזור. לא ניתן כרגע לצאת מזה, מקווה שיגיעו להסדר כספי ופרידה מכובדת כפי שמגיע לו
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש פה אדם אחד בפורום שמחובר למועדון יותר מכולכם ביחד ומשמש עבור כולם פה כמגלה עתידות בחלונות המעבר, אותו אחד טוען שהבעיה המרכזית של באר זה שבכר מיצה את עצמו פה ואיבד את חדר ההלבשה..Sir Alex Ferguson כתב: אחת התגובות הכי מנותקות מהמציאות שקראתי בשנה האחרונה כאן בפורום.
אז תסביר איך זה מנותק מן המציאות ?
העונה הזו כישלון. ידענו את זה כבר באמצע העונה...
מה השתנה? כלום ושום דבר!!
פשוט מאוד נדע שיש שחקנים שאיתם נצא לקרב
ויש שחקנים שלא נצא איתם לקרב
מה שונה פתאום?
תדעו שכשיש יציבות זה חזק יותר מכל דבר בכדורגל...
יותר מיכולות של מאמן, שחקנים או כל דבר אחר.
גם אפ בכר נכשל כישלון חרוץ. והוא נכשל.
אני ממשיך איתו בעיניים עצומות.
הוכיח שהוא מאמן גדול.
גם כשאנחנו חצי כוח רואים שיש דרך (לפחות בחצי השני של העונה)
זה סיטואציה טובה עבורנו. (לפחות במקום שחשבנו שאנחנו סגנים בין כה וכה)
לא מאכילים את עצמנו שאנחנו מספיק טובים וכל מה שקרה היה רק חוסר מזל...
בקיצור.
יציבות טובה יותר מכל החתמה גדולה ושחרור 5-10 שחקנים...
כל מי שצועק לפטר לפטר לא למד כלום מהפועל בש שהיתה לפני הצמיחה שלה
מה שונה פתאום?
הוכיח שהוא מאמן גדול.
בקיצור.
גם אני בעד להמשיך עם ברק, אבל איזו דרך אתה רואה העונה?אלדר כתב:העונה הזו כישלון. ידענו את זה כבר באמצע העונה...
מה שונה פתאום?
הוכיח שהוא מאמן גדול.
בקיצור.
ואו.. אני רואה תחילת עונה זריקת ז של שחקנים...bs war כתב:
גם אני בעד להמשיך עם ברק, אבל איזו דרך אתה רואה העונה?
אני רואה ספסול ארוך של חנן ממן בבסט עזרא וכו׳ שחשבו שהם מעל למועדון... בלי לדפוק חשבון
אני רואה את קבהא שהיה נפל והחזיק אותנו מאז המשחק מול מכבי תא.
אני רואה ביצים להוציא שוער כמו הרוש (שוער נבחרת) ולשים את לויטה על סמך האימונים.
אני רואה איך צמח לנו יוספי כי בכירים לא סיפקו את הסחורה.
אני רואה איך יש לבכר סמכותיות ומיד כשהיה צריך קרא לשהר מהיציע לפתוח במשחק. ומה שנהיה מבן השאר היסטוריה.
אני רואה איך בכר מספסל שחקן של 2 מליון יורו ולא מתעקש עליו כמו מאמן טיפוסי.
אני רואה איך הכל הולך קשה ולא נשברים.
אני רואה קבוצה שעומדת יפה ואנחנו נופלים על כישרון לא על טקטיקה...
אני רואה קבוצה שרוצה ומתאמצת אבל לא יכולה. (מה לעשות?)
אז כן, נעשו מלאאא טעויות בקיץ שקשורות לכולם ולא רק לברק.
ועדיין הוא האחראי הישיר לכישלון (היחסי) העונה. כי הוא הראש.
אנשים מתארים פה סיטואציה שחורה שיאללה לפטר ולהזיז כאילו לא למדנו כלום.
90% מהאנשים כאן לא ניהלו בוטקה בחיים שלהם.
אז החליטו לנהל עסק עמו הפועל בש ועורפים ראשים כאילו כלום..
מגיע לפה רן שעובד בדרך כזו או אחרת במועדון ויוצא נגד המאמן במקום נגד השחקנים. אותו ושכמותו היתי מפטר הרבה לפני ברק. עם כל הצער שבדבר.
שחקנים שחושבים שהם מעל למאמן, מועדון וכו לא צריכים להיות כאן. וכן גם עובדי מועדון מהאפסנאי ועד ברדה ואסי.
אז חלק מהשחקנים לא משחקים בשביל בכר.. וואו. בשביל ה300 אלף דולר שלהם הם לא יכולים לשחק???
אם זה לא מספיק מוטיבציה שילכו לקרית שמונה והפועל חיפה ויקבלו שכר של 120 אלף דולר וישחקו בשביל המאמן ויעשו מסיבת אוננות כמה כל אחד מהם מוכשר.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 11 מאי 2019, 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
בבסט ממש לא חושב שהוא מעל המועדון, הוא מיובש כי הוא רכש כ-ו-ש-ל. רכש כושל שבכר הביא ועוד תמורת 100 אלף יורו סכום העברה מבלי שדיברתי על החוזה המגוחך שלו.
בכר נכשל בכל פרמטר העונה וניסיונות להשתמש במילים יפות ובסיפורי אלף לילה ולילה של איתן עזריה זה מגוחך. אנחנו משחקים כדורגל נוראי ואם לא יכולת אישית של חלק מהשחקנים היינו מתמודדים על ירידה. למזלנו הליגה חלשה מתמיד ולכן גם קבוצה כמו שלנו הצליחה להשתחל לפלייאוף העליון ועוד איכשהו להתמודד על אירופה.
האם בכר יכול לתקן? רוצה להאמין שכן כי הוא האיש שאני רוצה שיעמוד בראש המערכת. אם כי הוא הופך את זה לקשה להאמין בשיקול הדעת שלו כשאני רואה שעונה שלמה עברה והוא עדיין ממשיך לתת אמון בשחקנים כמו סאבו וטאהא.
בכר נכשל בכל פרמטר העונה וניסיונות להשתמש במילים יפות ובסיפורי אלף לילה ולילה של איתן עזריה זה מגוחך. אנחנו משחקים כדורגל נוראי ואם לא יכולת אישית של חלק מהשחקנים היינו מתמודדים על ירידה. למזלנו הליגה חלשה מתמיד ולכן גם קבוצה כמו שלנו הצליחה להשתחל לפלייאוף העליון ועוד איכשהו להתמודד על אירופה.
האם בכר יכול לתקן? רוצה להאמין שכן כי הוא האיש שאני רוצה שיעמוד בראש המערכת. אם כי הוא הופך את זה לקשה להאמין בשיקול הדעת שלו כשאני רואה שעונה שלמה עברה והוא עדיין ממשיך לתת אמון בשחקנים כמו סאבו וטאהא.
יכולת אישית???הפועלעולה כתב:בבסט ממש לא חושב שהוא מעל המועדון, הוא מיובש כי הוא רכש כ-ו-ש-ל. רכש כושל שבכר הביא ועוד תמורת 100 אלף יורו סכום העברה מבלי שדיברתי על החוזה המגוחך שלו.
בוא תגיד לי מי בהפועל בש יש לו כיום יכולת אישית יוצאת דופן שסחב אותנו?
הכל יכולות טקטיות של בכר וניצול מקסימלי של הסגל הקיים.
ועדיין. כתבתי שבכר אשם בכישלון. לא ניסתי לייפות את הדברים.
האסלביינק זה שחקן שלא מוסיף שום דבר לקבוצה חוץ מיכולת אישית פעם בכמה משחקים. מליקסון נותן עונה מצוינת למרות בכר. הרבה פנדלים.
ניצול מקסימלי של הסגל הקיים? העיקר שאתה מאמין לעצמך.
ניצול מקסימלי של הסגל הקיים? העיקר שאתה מאמין לעצמך.