אריק בנאדו ב-2005, זוכר? והיה לנו אז יו''ר ששירצקי מלאך לעומתו...eitam כתב:בא לי שקריית שמונה תרד ליגה מכמה סיבות:
1- איזי שירצקי
2- נייג'ל האסלבנק
3- אורן ביטון
4- מגרש רחוק ומגעיל
עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
קש וסכנין בעונה אחת זה חסכון בדלק
טהבתי את החשיבה. מקווה שרמת גן ונס ציונה יעלוyedidel כתב:קש וסכנין בעונה אחת זה חסכון בדלק
חחח, בדיוק מה שעבר לי היום בראש.yedidel כתב:קש וסכנין בעונה אחת זה חסכון בדלק
מאידך נצרת עילית + אולי עפולה כבר לא כ"כ משנה.
- The red one
נס ציונה עם רגל ושלושת'רבע בליגת העל, כפר סבא עם רגל ורבע. מחזור אחד נותר לסיום.
הסיפור האמיתי הוא נצרת עילית. הקבוצה של ירון הוכנבוים נכנסה לפלייאוף העליון עם פער של עשר(!!) נקודות מהמקום השלישי. מפה לשם, 8(!!!) משחקים ללא ניצחון, כולל היום, והנה הם במקום השלישי וזקוקים לחסד של כפר סבא כדי לעלות ליגה. הזוי.
הסיפור האמיתי הוא נצרת עילית. הקבוצה של ירון הוכנבוים נכנסה לפלייאוף העליון עם פער של עשר(!!) נקודות מהמקום השלישי. מפה לשם, 8(!!!) משחקים ללא ניצחון, כולל היום, והנה הם במקום השלישי וזקוקים לחסד של כפר סבא כדי לעלות ליגה. הזוי.
נשמע אחלה, נס ציונה במקום אשדוד - פלוס מינוס אותו זמן נסיעה (ההבדל זניח).The red one כתב:נס ציונה עם רגל ושלושת'רבע בליגת העל, כפר סבא עם רגל ורבע. מחזור אחד נותר לסיום.
כפר סבא במקום סכנין - הרווחנו בגדול.
- The red one
נס ציונה כנראה לא תשחק בביתה. יש מגוון ערים בסביבתה שאפשר לשחק בהם. אבל הכל בגדר 'אולי'ים. כנראה שהשבוע יתחילו לשים על זה יותר גז, כי לא חושב שמישהו מעלה בדעתו שהעלייה שלהם תתפספס
חבל, זה האצטדיון עם היציע שמגיע לעננים, אהבתי אותוThe red one כתב:נס ציונה כנראה לא תשחק בביתה. יש מגוון ערים בסביבתה שאפשר לשחק בהם. אבל הכל בגדר 'אולי'ים. כנראה שהשבוע יתחילו לשים על זה יותר גז, כי לא חושב שמישהו מעלה בדעתו שהעלייה שלהם תתפספס
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הימור שלי: הברפלד חוזר אל חיינו בסערהThe red one כתב:נס ציונה כנראה לא תשחק בביתה. יש מגוון ערים בסביבתה שאפשר לשחק בהם. אבל הכל בגדר 'אולי'ים. כנראה שהשבוע יתחילו לשים על זה יותר גז, כי לא חושב שמישהו מעלה בדעתו שהעלייה שלהם תתפספס
אצטדיון בנס ציונה חוויה.
כר הדשא בין הטובים בארץ (אם לא הכי טוב)
כר הדשא בין הטובים בארץ (אם לא הכי טוב)
פחד אלוהים, תמיד חששתי לא לשים לב וליפול מהצדאסי, דגים כתב:
חבל, זה האצטדיון עם היציע שמגיע לעננים, אהבתי אותו
מכבי פתח תקווה אלופת ישראל לנוער.
ספרו לי עוד על כמה אי אפשר להתחרות במחלקת הנוער של מכבי בגלל פערי התקציב.
איזה הישג נפלא. מאוד חשוב לזכות באליפות הנוער.bs war כתב:מכבי פתח תקווה אלופת ישראל לנוער.
מה הקשר בין אליפות הנוער למחלקת נוער מתפקדת????????
אין קשר. מבחן התוצאה מתבטא בסופו של דבר בלהעלות שחקן אחד לבוגרים כל שנה ולפחות 2-3 מושאלים ללאומית/על שיתנו עונה יפה.
אין קשר. מבחן התוצאה מתבטא בסופו של דבר בלהעלות שחקן אחד לבוגרים כל שנה ולפחות 2-3 מושאלים ללאומית/על שיתנו עונה יפה.
מדובר באחת ממחלקות הנוער הטובות בארץ, בלי קשר לאליפות.הפועלעולה כתב:מה הקשר בין אליפות הנוער למחלקת נוער מתפקדת????????
גם במבחן התוצאה שלך הם עומדים