Sir Alex Ferguson כתב:
הולך עם ברק לפני כל הממורמים לא משנה מה השם שלהם.
חוץ ממליקסון, אף שחקן לא חסין, כל מי שלא הולך עם הראש של ברק אפשר להראות לו תדלת החוצה מבחינתי.
הוא ואלונה אלה הנכסים הכי גדולים שלנו. זוכר מה אלישע לוי עשה כאן שלוש שנים עם אוגו, הובאן, סוארס, ברדה, בוזגלו, פלט וכדומה...
גם אני בדעה שברק חייב להמשיך, אבל בחייאת ראבק המצב שלנו עכשיו יותר טוב מהמצב של הקבוצה בעונה האחרונה של אלישע?
מחר ברק עוזב ומגיע במקומו אבוקסיס נניח. איזו נקודת פתיחה יש לו?
כבר הבנו שלפעול על פי רגש לא תמיד נכון ואם זה אומר להחליף מאמן אז אין ברירה.
צריכים לעשות מה שבאמת יעמיד פה קבוצה טובה ורעננה שרוצה ומחכה לכל משחק כדי לשרוף תדשא ולהביא ל-3 נק'.
הקבוצה שלנו כבר חודש מסתפקת בתיקו.
שלא תבינו אותי לא נכון, לברק מגיע באבוה לקבל עוד עונה, אבל דעתי היא שאני לא רואה אותו משפר פה כלום יותר עם איך שהוא כבוי והמצב הבעייתי שלו עם רוב שחקני הסגל.
ומן הסתם שרוב הסגל לא יוחלף בקיץ.
זה בדיוק הקטע, שבניגוד לאלישע שנתקע במקום ואפילו הלך אחורה בשנה השלישית, ברק מנסה לבנות עכשיו את הקבוצה הגדולה הבאה שלנו. אנחנו לא אמורים להחליף אותו במישהו אחר אלא לתת לו לסיים את הבנייה והתהליך שיגיע לשיאו בקיץ הקרוב.
רן, מה שאתה אומר בעצם, זה שלא יכול להיות שקוצה שלמה של שחקנים לא משחקת בשביל המאמן, מסוכסכת עם המאמן, והבעיה היא בהם ולא במאמן.
וזו אמירה עם הרבה בסיס, יש מצב שאתה צודק, אבל גם יש מצב, לפי דעתי, לא פחות גדול, שהבעיה היא כן בקבוצה ולא במאמן.
כן, יש מצב שפשוט נבנתה פה קבוצה של נמושות, של שחקנים בלי מקצוענות ובלי כבוד למקצוע ולעבודה קשה ובכר לא בא להם טוב.
הרי עם מי בכר הצליח? עם שחקנים מקצוענים שמכבדים את עצמם ואת המועדון. שאל את מליקסון מה הוא חושב על בכר והוא יגיד לך שבכר גבר על וה שהוא יעשה הכל בשבילו. שאל את הובאן, שאל את טוני, שאל את מיגל, שאל את בן ביטון, שאל אפילו את מאור בוזגלו, כולם ידברו בשבחו אני בטוח.
אז יכול להיות שבכר, כמאמן מקצוען שמצפה לאותו דבר מהשחקנים שלו, לא מסתדר עם שחקנים בסגנון של דור אלו, ניב זריהן, אריאל הרוש, חנן ממן, האסלביינק ובן בסט.
יכול להיות שפשוט נבנתה קבוצה של שחקנים שכונתיים, ומן הסתם שקבוצת שחקנים הזאת תשמח להיפטר מהמאמן שעונה שלמה מנסה לספסל את מי שלא טוב ומצפה מהם להוכיח את עצמם באימונים אפילו בבוקר אחרי שהיו בפורום.
יש מצב שהם מאוד ישמחו שיגיע לפה ניר קלינגר או גיא לוזון, יהיה להם יותר קל.
אני עם בכר, מקווה שינסו לעשות מהפך בקיץ ויביאו שחקנים עם פחות כישרון ויותר רצון להצליח ביחד בעבודה קשה ומשם כבר נוכל להתקדם, ואני בטוח שמי שיוכל לקחת אותנו הכי רחוק במצב הזה הוא בכר, המבחן היחידי הוא האם הוא יצליח לבנות קבוצה כזו, לא פשוט בקיץ אחד בכלל.
מה שמצחיק שאוהדים שלנו התרגלו כל כך לטוב שהם חושבים שהעונה הגענו לתחתית של התחתית.
מכבי חיפה עם 80 מיליון בשנה שעברה עשתה פלייאוף תחתון וכמעט הסתבכה במאבקי ירידה.
תביאו לממורמרים מאמן אחר בלי הכוח והמעמד שיש לברק ואז תבינו כמה נמוך אפשר לרדת.
Sir Alex Ferguson כתב:מה שמצחיק שאוהדים שלנו התרגלו כל כך לטוב שהם חושבים שהעונה הגענו לתחתית של התחתית.
מכבי חיפה עם 80 מיליון בשנה שעברה עשתה פלייאוף תחתון וכמעט הסתבכה במאבקי ירידה.
תביאו לממורמרים מאמן אחר בלי הכוח והמעמד שיש לברק ואז תבינו כמה נמוך אפשר לרדת.
עוד רגע תקרא להם גם חמוצים.
הכל יחסי. מקבוצה אלופה עם אצטדיון ביתי מרתיע הפכנו לכלום ושום דבר כשאנחנו סופרים הפסד שני רצוף בטרנר.
אם ההתנהלות לא תשתנה באופן דרסטי אז נחזור מהר מאוד לפלייאוף תחתון. כרגע היכולת היא לגמרי של פלייאוף תחתון והסתבכות במאבקי ירידה.
כוח ומעמד של בכר? לא בא לידי ביטוי בשום שלב של העונה. לא נראה שהשחקנים סופרים אותו יותר מדי.
ברק בעונת נפל ואין על כך עוררין.
מצד שני הרוויח ביושר את ההזדמנות לנסות ולתקן.
בשוק המאמנים הישראלי אין כלום, ולפגוע בצוות זר זה לא פשוט בכלל. בהתחשב ברזומה הסקאוטינג שלנו בתחום השחקנים לא הייתי הולך לכיוון הזה.
ReDo כתב:ברק בעונת נפל ואין על כך עוררין.
מצד שני הרוויח ביושר את ההזדמנות לנסות ולתקן.
בשוק המאמנים הישראלי אין כלום, ולפגוע בצוות זר זה לא פשוט בכלל. בהתחשב ברזומה הסקאוטינג שלנו בתחום השחקנים לא הייתי הולך לכיוון הזה.
לא מסכים בעליל.
בדומה לשחקן שאתה מזהה את הפיק שלו וחוטף אותו, גם בארץ יש מאמן ישראלי או שניים שהייתי הולך עליהם
מה זה אנחנו ״רק ביבי״ כי ״אין אלטרנטיבה״? אין דבר כזה וזה חמור מאוד אם זו המחשבה.
אם ברק בכר קיבל באמצע העונה את המנדט לבנות
את העונה הבאה, הוא כבר הספיק לאבד אותו, מבחינתי.
אני חוזר על מה שכתבתי באוגוסט 2018! זאת לא קבוצה של ברק בכר.
אין שום סממן לכך. ואל תכתבו לי זה שחקנים.
כי ברק הגיע לכאן אחרי שלקח חבורת נגרים בקרית שמונה והעמיד קבוצה
שהסתכלה למכבי של גורדי בלבן של העיניים ושיחקה כדורגל לעניין.
Sir Alex Ferguson כתב:זה בדיוק הקטע, שבניגוד לאלישע שנתקע במקום ואפילו הלך אחורה בשנה השלישית, ברק מנסה לבנות עכשיו את הקבוצה הגדולה הבאה שלנו. אנחנו לא אמורים להחליף אותו במישהו אחר אלא לתת לו לסיים את הבנייה והתהליך שיגיע לשיאו בקיץ הקרוב.
מנסה לבנות את הקבוצה הגדולה הבאה שלנו??
עם אנסטיס,סטו,עדן בן בסט, חן עזרא וטאפוקו? כי אלה השחקנים שקנו השנה - שים לב שאף אחד מהם לא משחק יותר בקבוצה.
אז מה? יקנו בקיץ? את מי? ובאיזה כסף?
זה בסדר להגיד שלברק מגיע עוד עונה כי יש אמונה שהוא יעשה קסמים שנה הבאה, זה מאוד סובייקטיבי. אבל להגיד הוא יבנה את הקבוצה הגדולה הבאה שלנו זה קצת מנותק מהמציאות.
אלה באמת היו 44 הדקות הכי טובות שלנו העונה היה כיף לראות אותנו,מה שקרה אחרי זה + התדרוך במחצית שבכלל לא עזר זה כנראה כבר מעבר למאמן,יש לנו בסיס טוב,צוות פיסיולוגי חדש לקבוצה + כמה זרים טובים מאוד(לא מאמין שנצליח לפגוע באחד אפילו) ויש לנו קבוצה טוב
ran כתב:די נו אתם מאכילים את עצמכם בחרטות ומאמינים לזה עם הזמן.
יש פה מישהו שחשב שלא נחטוף אחרי ההחמצות האלה?
יש לי שיחה בווצאפ ב-1-0 לנו אחרי ההחמצות שכתבתי שנקבל צד שני אוטוטו.
לא עברה דקה קיבלנו אחד, לא עברו 3 דק' קיבלנו 2.
סף שבירה מסריח ולצערי זה הכל בא מלמעלה, כשהמאמן שלך בטירוף, רעב, רוצה ולא מרמר 90 אחוז משחקני הקבוצה (תעברו אחד אחד בשחקני הסגל ותראו) רק אז זה היה יכול להיראות אחרת.
גם אם מקבלים אחד, לא מתפרקים ככה כמו נמושות. שחקנים לא משחקים בשביל המאמן כבר, הכל כבוי הכל מת, אי אפשר באמת להצליח ככה. צריך דם חדש בכל הצוות המקצועי וכמה חיזוקים יפים על המגרש.
אין לאן לברוח מזה, תזכרו את ההודעה הקודמת שלי, אני עומד בה חזק ואיתן! הפועל ב"ש צריכה רענון בעמדת המאמן כדי ששחקנים יתנו פה את התחת ויפחדו על התחת!
ואין פה אחד שאוהב את ברק יותר ממני!
ולא נרחיב על ה-6 ק"מ ריצה יותר של חיפה.
אלה הפרשים שאי אפשר לנצח משחק וזה נטו קשור להכנה שבועית ומנטליות שבאה מצוות מקצועי.
אם כבר מלמעלה אז לך גבוה יותר. מי שמעל ברק לא בעניינים מתחילת העונה וככה זה נראה .
שיש כתב:אז כולם פה בטוחים שרק בכר לבד מביא שחקנים, המילה היא אך ורק שלו? אני בכלל לא בטוח.
ממש לא.
אבל מה זה קשור?
ברק לא חסין.
הוא נכשל זה לא חדש.
עברנו את נקודת האל חזור. לא חושב שהוא יכול להרים אותנו/לבנות מחדש.
העניין לעוס ומוצה. זה יהיה אגו ובריחה מהמציאות אם המערכת תעתן לו להמשיך, מצטער.
E.Z כתב:
ממש לא.
אבל מה זה קשור?
ברק לא חסין.
הוא נכשל זה לא חדש.
עברנו את נקודת האל חזור. לא חושב שהוא יכול להרים אותנו/לבנות מחדש.
העניין לעוס ומוצה. זה יהיה אגו ובריחה מהמציאות אם המערכת תעתן לו להמשיך, מצטער.
מה כבר יקרה עונה הבאה? את רוב הסכל לא יחליפו.
אין בעיה , ברק מיצה. מבחינתי זה המסמר האחרון.
שיהיה בהצלחה עם מישהו אחר