עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אם איכשהו לוזון יצליח להוריד את פת ליגה בספק גדול אם נראה אותו שוב בליגה.. למרות שבטח כל הלוזונים יאשימו את אלישע
לא רואה את פתח תקווה מוציאה יותר מנקודה בשני המשחקים האחרונים לאשדוד יש סיכוי טוב
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לדעתי אשדוד ירדו בכל זאת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
אני גם מאמין שאשדוד ירדו.
למכבי פ"ת משחקים עם 2 קבוצות שפחות או יותר גמרו את העונה..
למכבי פ"ת משחקים עם 2 קבוצות שפחות או יותר גמרו את העונה..
חבל שאין שלוש יורדות. לאף אחת מהן לא מגיע להישאר
חייב לציין לטובה את אשר אלון ורעננה.. בתקציב מינימלי בשקט בשקט שנה הבאה יפתחו עונה שביעית רצוף בליגת העל, הקבוצה עם הרצף השביעי באורכו בליגה (כאשר 6 מהם עם בעלים יציב והשביעית היא ביתר)
נראה כאילו אשר אלון הוא הבעלים היחידי בליגה שהבין איך קבוצה בסדר גודל ותקציב כמו של רעננה צריכה להתקיים.. הפך את המחלקת נוער של רעננה לאחת הטובות בארץ, רק לפני כעשור אף ילד שלא מרעננה לא רצה לשחק שם (בתור אחד שגדל באזור), מצמיח שחקנים לקבוצה הבוגרת באופן קבוע, עושה רווח מטורף (באחוזים) על הצעירים מהנוער ועל הזרים בשקל וחצי שמביא לפה.
שאפו
נראה כאילו אשר אלון הוא הבעלים היחידי בליגה שהבין איך קבוצה בסדר גודל ותקציב כמו של רעננה צריכה להתקיים.. הפך את המחלקת נוער של רעננה לאחת הטובות בארץ, רק לפני כעשור אף ילד שלא מרעננה לא רצה לשחק שם (בתור אחד שגדל באזור), מצמיח שחקנים לקבוצה הבוגרת באופן קבוע, עושה רווח מטורף (באחוזים) על הצעירים מהנוער ועל הזרים בשקל וחצי שמביא לפה.
שאפו
לקחתי 10 דקות כי ממש עניין אותי כמה נתוני הצמרת השנה חריגים.
אז ככה, נניח ומכבי חיפה תנצח הערב (מה שממש לא בטוח), היא תעמוד על 55% הצלחה
רק פעם אחת מאז 2005/06 (לשם לא הלכתי, קשה למצוא נתונים) הסגנית סיימה עם מאזן שקרוב לזה (56%), הפועל ת"א בעונת האליפות של ק"ש.
אז ככה, נניח ומכבי חיפה תנצח הערב (מה שממש לא בטוח), היא תעמוד על 55% הצלחה
רק פעם אחת מאז 2005/06 (לשם לא הלכתי, קשה למצוא נתונים) הסגנית סיימה עם מאזן שקרוב לזה (56%), הפועל ת"א בעונת האליפות של ק"ש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם מעניין מישהו, התחילו לעבוד על בניית הגג ביציע הדרומי בטדי, משנה הבאה לא משנה איפה נשב יהיה גג מעלינו והאקוסטיקה תהיה אחרת לגמרי...

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תענוג לראות את בני יהודה.
- אורי אדום בנשמה
עדיין יהיה פחות מהצפוני....Sir Alex Ferguson כתב:אם מעניין מישהו, התחילו לעבוד על בניית הגג ביציע הדרומי בטדי, משנה הבאה לא משנה איפה נשב יהיה גג מעלינו והאקוסטיקה תהיה אחרת לגמרי...
- ForeverRed
כמה נאיבית בני יהודה.
יכלה להביס את חיפה במחצית אחת.
יכלה להביס את חיפה במחצית אחת.
מה עוד אבוקסיס צריך לעשות כדי שקבוצה עם שאיפות תלך עליו?
אם הייתי אוהד חיפה הייתי מקווה לכמה שיותר הפסדים. להתחיל עם בלבול את העונה זה אומר תקרה מאוד ברורה ויכולת מאוד אפורה.
אם הייתי אוהד חיפה הייתי מקווה לכמה שיותר הפסדים. להתחיל עם בלבול את העונה זה אומר תקרה מאוד ברורה ויכולת מאוד אפורה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבוקסיס עושה ניסים ונפלאות עם קבוצות קטנות אבל לא יודע כמה הגישה ההגנתית שלו מתאימה לקבוצה גדולה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
ראש לשועלים קלאסי על פניו....Sir Alex Ferguson כתב:אבוקסיס עושה ניסים ונפלאות עם קבוצות קטנות אבל לא יודע כמה הגישה ההגנתית שלו מתאימה לקבוצה גדולה.
כשיקבל את הצ'אנס נדבר.
בינתיים הוא ממשיך לקחת קבוצות שבלעדיו נלחמות על חייהן לפליאוף עליון ואף כרטיס לאירופה.
הוא פשוט משפר שחקנים בצורה הכי מובהקת שיש, משחק בהתאם למה שיש לו והתגבר על העזיבה של שועה בצורה נהדרת.
הקבוצה שלו מניעה כדור וזזה על המגרש בצורה פשוט טובה. עובדתית הוא גם מציג את ההתקפה השנייה בטיבה בליגה.
בינתיים הוא ממשיך לקחת קבוצות שבלעדיו נלחמות על חייהן לפליאוף עליון ואף כרטיס לאירופה.
הוא פשוט משפר שחקנים בצורה הכי מובהקת שיש, משחק בהתאם למה שיש לו והתגבר על העזיבה של שועה בצורה נהדרת.
הקבוצה שלו מניעה כדור וזזה על המגרש בצורה פשוט טובה. עובדתית הוא גם מציג את ההתקפה השנייה בטיבה בליגה.