בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
ראה, אבל או שיש החלטת מועדון או שיש החלטה שלו להשאיר את הקשר האמצע הכי איכותי שלך מחוץ למגרש לא משנה מה, ראינו את זה מול מכבי שהעדיפו את יוספי באמצע וגם מול חיפה היה ככה עם יוספי וסאבו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לטעמי החלטת מועדון אבל אם ככה למה לא להריץ את טאפוקו?Sir Alex Ferguson כתב:ראה, אבל או שיש החלטת מועדון או שיש החלטה שלו להשאיר את הקשר האמצע הכי איכותי שלך מחוץ למגרש לא משנה מה, ראינו את זה מול מכבי שהעדיפו את יוספי באמצע וגם מול חיפה היה ככה עם יוספי וסאבו.
בלי להיות מקורב,זה החלטת מועדון.Sir Alex Ferguson כתב:ראה, אבל או שיש החלטת מועדון או שיש החלטה שלו להשאיר את הקשר האמצע הכי איכותי שלך מחוץ למגרש לא משנה מה, ראינו את זה מול מכבי שהעדיפו את יוספי באמצע וגם מול חיפה היה ככה עם יוספי וסאבו.
שקוף ברמת על.
אנחנו לא יודעים להיפרד משחקנים,האגו השתלט עלינו בצורה נוראית והעונה זה העונש.
מסכים, ובגלל זה אמרתי שההרכב היה חלש והפתיע אותי מאוד שטאפוקו לא שיחק.Totti כתב: הייתי מקבל את ההחלטה להכניס מגן אם היה עולה אחד בפורמה או לפחות סטופר הגנתי.
אבל נכנס אורן ביטון, הוא לא ולא.
ולא משנה מה, את העובדה שלא נכנס (שלא פתח מלכתחילה) מישהו שירביץ קצת, זו חרפה.
גורג מאנדגק מתהלך באמצע כאילו הוא יאיא טורה, נטע לביא מחלק סטירות ליוספי והטורקי עושה כבשלו.
אלוהים שיעזור לי ברק בכר, לא ראית???
אני חושב שמחכים עם אוגו כדי לעשות נע בעין למכבי בטרנר.
עם המצב בטבלה יש מצב שהם יהיו חייבים להחזיר אותו מוקדם יותר.
נע בעין למכבי בטרנר?elia כתב:אני חושב שמחכים עם אוגו כדי לעשות נע בעין למכבי בטרנר.
אם החגיגה שלהם אשתקד היתה פתטית, שלנו עוד תהיה פתטית פי כמה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא, אל תגיד לנו שאתה לא יודע..., אין איזה מישהו שלחש לך באוזן??Sir Alex Ferguson כתב:ראה, אבל או שיש החלטת מועדון או שיש החלטה שלו להשאיר את הקשר האמצע הכי איכותי שלך מחוץ למגרש לא משנה מה, ראינו את זה מול מכבי שהעדיפו את יוספי באמצע וגם מול חיפה היה ככה עם יוספי וסאבו.
אתה מתכוון לאלישע?אדום זקן כתב:עד לפני מספר חודשים חשבתי בדיוק כמו רן.
שבכר איבד את חדר ההלבשה,מיצה כאן וצריך ללכת.
החודשים האחרונים בהם הוא הצליח להוביל את הקבוצה עד המקום השני,הוכיחו לי שכנראה שטעיתי,הוא עדיין לא איבד כלום ואיכות הכדורגל הוא נגזרת מבחירת השחקנים השגויה שלו, ועדיין מבחינתי הוא מוציא כרגע את המקסימום מהאיכות הזאת.
אחד הדברים שברק צריך לעשות בעונה הבאה זה להחזיר את כח ההרתעה.
נשמע סיסמא,אבל יש במשפט את התשובה לרוב הטענות שמדברות כאן על מחוייבות ומשחק לחץ.
בעבר היו בחוליה ההתקפית,טוני,בוזגלו,מליקסון ושהר,שחקנים שהם לא בדיוק הכי הגנתיים בעולם,אבל כח ההרתעה שגרם לקבוצות לחשוב רק איך סוגרים אותם,מנע מהם בכלל רצון לתקוף.
היום לא באמת סופרים אותנו.
אתמול זה היה משחק מביך,באמת.
לברק יש עונה הבאה לעשות תיקון רציני,הכל יקום וייפול על בחירת השחקנים שלו.
וכדאי שיחזור למה שהביא אותו עד הלום.

מצדי לחזור על אותה מיליון פעם אחרי כל משחק,לא יכול להיות שהשחקנים לא רצים, זה נראה כל כך מוזר, כי אשכרה לקחנו 3 אליפויות עם הופעות מכובדות באירופה.
כמה פצועים נוספו לנו היום?
זריהן, שהר וקבהא?
זריהן, שהר וקבהא?
- The red one
לא בטוח שקבהא.
זריהן ושהר כן
זריהן ושהר כן
נתנחם בזה שגם חיפה באים בהרכב חסר