שלא תבין לא נכון, בישראלים הוא הטוב בשוק ביחד עם ייני. ועדין, מנטלית מדובר בשחקן מאוד חלש שגם במשחק שהוא מצוין 90 דקות, בטח כשהוא משחק כבלם, יש לו לפחות טעות קשה אחת שלפעמים אין לך באמת דרך להסביר למה היא מגיעה.
זה נכון כמעט לכל בלם ישראלי.
גם לצדק וטיבי בשיאם הייתה טעות של גול ל-180 דקות במקרה הטוב. פשוט היה להם ציוות טוב שיחפה.
אלחמיד וויטור זה ציוות שיהיה טוב בוודאות, הבעיה שאי אפשר באמת לסמוך על ויטור וזה מערבב את כל הקלפים כל פעם מחדש.
אישית הייתי מחליט שהעונה הזו בשביל ויטור נגמרה.
כל פעם בצעד של פאניקה מחזירים אותו מוקדם מדי, ויש בעיות.
שחררו מהבחור ותנו לו תאריך יעד של תחילת אוגוסט. רק איתו כשיר ב-70% ומעלה מהמשחקים יש סיכוי לעשות עונה טובה.
yossi כתב:זה נכון כמעט לכל בלם ישראלי.
גם לצדק וטיבי בשיאם הייתה טעות של גול ל-180 דקות במקרה הטוב. פשוט היה להם ציוות טוב שיחפה.
אלחמיד וויטור זה ציוות שיהיה טוב בוודאות, הבעיה שאי אפשר באמת לסמוך על ויטור וזה מערבב את כל הקלפים כל פעם מחדש.
אישית הייתי מחליט שהעונה הזו בשביל ויטור נגמרה.
כל פעם בצעד של פאניקה מחזירים אותו מוקדם מדי, ויש בעיות.
שחררו מהבחור ותנו לו תאריך יעד של תחילת אוגוסט. רק איתו כשיר ב-70% ומעלה מהמשחקים יש סיכוי לעשות עונה טובה.
ברור שעם ויטור לידו הוא נראה טוב, גם קבהא וגם טאהה וגם צדק וגם מתן אוחיון יראו טוב ליד מיגל. השאלה מה הכשירות של מיגל, והאם לא נכון לחשוב על בלם זר נוסף לא רק בגלל הכשירות של מיגל אלא כדי לשדרג עוד את אמצע ההגנה.
בלי מיגל, אלחמיד שווה טעות של גול כל משחק וראינו אל זה בתקופה שרץ עם טאהה השנה.
השחקן הכי יציב כל העונה. גם אתמול, חזר אחרי למעלה מחודש לדשא, לתפקיד שלא שיחק העונה והיה מצויין.
בבנייה לעתיד, הייתי מנסה אותו גם בקישור.
יכול להתפתח לקשר אחורי קלאסי, מחלץ כדורים וגם פורץ קדימה. נכס לקבוצה.