חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
אלחמיד באינסטגרם: "לצערי עברתי אירוע קשה בו ניצלתי מתאונת דרכים אבל נפגעתי בראש. קיבלתי טיפול בביה"ח, תפרו לי את המקום ואני מתאושש בבית".
- ForeverRed
הזדמנות להכניס את מיגל לעניינים.
כאילו שלפני זה דרכו להרכב הייתה חסומה על ידי ואן-דייק וקייליניForeverRed כתב:הזדמנות להכניס את מיגל לעניינים.
- ForeverRed
זה לא משנה.bs war כתב:
כאילו שלפני זה דרכו להרכב הייתה חסומה על ידי ואן-דייק וקייליני
הוא לא היה מתוכנן לפתוח בהרכב במשחק-שניים הקרובים ועכשיו דברים השתנו.
חחחbs war כתב:
מתbs war כתב:
ברמה של השושלת.
עולה בשקט בהרכב של הקבוצה הגדולה של אז. כבלם, כמגן, כחלוץ מרכזי אפילו.
אני כל כך אוהב אותו ומחזיק ממנו. אם הפועל באר שבע תחזור להוביל, הוא יהיה מהסיבות המרכזיות לכך.
עולה בשקט בהרכב של הקבוצה הגדולה של אז. כבלם, כמגן, כחלוץ מרכזי אפילו.
אני כל כך אוהב אותו ומחזיק ממנו. אם הפועל באר שבע תחזור להוביל, הוא יהיה מהסיבות המרכזיות לכך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טכניקה של ליגה ספרדית. השחקן היחיד מההגנה(ולויטה כמובן) שאני יוצא איתו למלחמה.
עם ויטור שיחפה על החורים שהוא מדי פעם יוצר ועל המשחק ראש הבעייתי, ציוות עם פוטנציאל גדול מאוד.
גם כמגן זה בדיחה להשוות בינו לבין אלו לדוגמא, הבעיה שהסיטואציה במרכז ההגנה קשה מאוד כרגע.
גם כמגן זה בדיחה להשוות בינו לבין אלו לדוגמא, הבעיה שהסיטואציה במרכז ההגנה קשה מאוד כרגע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עצם העובדה שהוא וקבהא מקבלים כל כך הרבה מחמאות למרות כל המגבלות שלהם וכל הטעויות שלהם זה הסמל הכי גדול לכישלון שלנו העונה.
היה היום אדיר ושיחק כאילו יש שני שחקנים באגף, ועדין כל כדור גובה אליו זה חצי גול ליריבה, עדין אין לו שום אינטליגנציית משחק רק תוכנות מולדות טובות מאוד (מהירות, יכולת לפרוץ קדימה ושליטה בכדור) וכשהוא וטאהה פתחו בהרכב זה בלט עם המון טעויות של חוסר הבנת משחק מצידו.
יכול להיות מקסימום בלם משלים ליד בלם זר איכותי, לא מעבר, ושום הופעה אדירה פעם בכמה חודשים לא תשכנע אותי אחרת כי לאורך זמן הוא ימשיך כל משחק כבלם לעשות טעות או שתי טעויות של גול בדיוק כמו כל שחקן הגנה ישראלי שיש בשוק היום.
היה היום אדיר ושיחק כאילו יש שני שחקנים באגף, ועדין כל כדור גובה אליו זה חצי גול ליריבה, עדין אין לו שום אינטליגנציית משחק רק תוכנות מולדות טובות מאוד (מהירות, יכולת לפרוץ קדימה ושליטה בכדור) וכשהוא וטאהה פתחו בהרכב זה בלט עם המון טעויות של חוסר הבנת משחק מצידו.
יכול להיות מקסימום בלם משלים ליד בלם זר איכותי, לא מעבר, ושום הופעה אדירה פעם בכמה חודשים לא תשכנע אותי אחרת כי לאורך זמן הוא ימשיך כל משחק כבלם לעשות טעות או שתי טעויות של גול בדיוק כמו כל שחקן הגנה ישראלי שיש בשוק היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
די משה, אתה סתם מגמתי בחיי.Sir Alex Ferguson כתב:עצם העובדה שהוא וקבהא מקבלים כל כך הרבה מחמאות למרות כל המגבלות שלהם וכל הטעויות שלהם זה הסמל הכי גדול לכישלון שלנו העונה.
- Sir Alex Ferguson
יש לך זיכרון קצר. לך כמה דפים אחורה, אלחמיד עשה אלו וסאבו לפחות פעמיים - שלוש העונה, לא לדבר על הגולים שחטפנו בגלל שהוא חולם בכדורי הגובה.
כמו כל בלם ישראלי היום, מקסימום יכול להיות בלם משלים, אתה חייב את הבלם הזר האיכותי והחכם שיחפה על הטעויות שלו.
אל תסתנוור מהמשחק האדיר שלו היום, לאורך זמן הדברים הם אחרים.
כמו כל בלם ישראלי היום, מקסימום יכול להיות בלם משלים, אתה חייב את הבלם הזר האיכותי והחכם שיחפה על הטעויות שלו.
לדעתי השחקן הכי טוב ויציב שלנו העונה. איפה הוא ואיפה טאהא, אלו, סאבו.Sir Alex Ferguson כתב:יש לך זיכרון קצר. לך כמה דפים אחורה, אלחמיד עשה אלו וסאבו לפחות פעמיים - שלוש העונה, לא לדבר על הגולים שחטפנו בגלל שהוא חולם בכדורי הגובה.
- Sir Alex Ferguson
תחזרו אחורה בטופיק כאן, גם במשחקים טובים היה עושה את הטעות שתיים הקבועות ששוות שער.
הוא היה מצוין כל העונה...אני רחוק מלהסתנוור מהופעה אחתSir Alex Ferguson כתב:יש לך זיכרון קצר. לך כמה דפים אחורה, אלחמיד עשה אלו וסאבו לפחות פעמיים - שלוש העונה, לא לדבר על הגולים שחטפנו בגלל שהוא חולם בכדורי הגובה.