ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
מוותר על זר 6 כדי להשאיר אותו אצלנו.
הסרטון ביצועים שהוא העלה באינסטגרם גמר אותי.
מקווה שלכולם ברור שעד שלא נביא מישהו ברמתו, לא נתקרב לגבהים שהגענו אליהם בשנים האחרונות.
מקווה שלכולם ברור שעד שלא נביא מישהו ברמתו, לא נתקרב לגבהים שהגענו אליהם בשנים האחרונות.
לממ שעדין לא התעשת.......
אין אין תחליף!
אין אין תחליף!
- ForeverRed
צדק ברק (וכנראה גם מי שמעליו) שניסה להריץ את האחרים והושיב אותו על הספסל.
היום שאחריו יהיה חשוך מאוד.
היום שאחריו יהיה חשוך מאוד.
מדכא בלעדיו
- dardasmiley
ךא מאוחר להפסיק להיות אדיוטים ולהחתים אותו לעוד שלוש שנים וזוג ברכיים...
לא יאומן איך אנחנו מתעקשים לעשות את כל הטעויות הכי מטומטמות בעצמנו רק כי האגו גדול מהמוח.
לא יאומן איך אנחנו מתעקשים לעשות את כל הטעויות הכי מטומטמות בעצמנו רק כי האגו גדול מהמוח.
גבר בקבוצה של ילדים.
מגיע לך טוב יותר. בהצלחה בהמשך.
מגיע לך טוב יותר. בהצלחה בהמשך.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מחר בבוקר, אלונה או אסי או מי שמחליט פה, קורא לו למשרדים, שואל אותו הכי תכלס "כמה אתה רוצה כדי להשאר?" ופאקינג לסגור איתו!
ידרוש 800 נטו לפי דעתי, לסלק את סאבו אלו בן בסט וכל המשכורות להעביר אליו.
הלואיי הלוואיי הלוואיייי
ידרוש 800 נטו לפי דעתי, לסלק את סאבו אלו בן בסט וכל המשכורות להעביר אליו.
הלואיי הלוואיי הלוואיייי
זר של פעם בדור
הגליץ' לקראת הסוף שהוא חילץ כדור נתן לי פלאש של תקצירים מהליגה הספרדית טופ קלאס
הגליץ' לקראת הסוף שהוא חילץ כדור נתן לי פלאש של תקצירים מהליגה הספרדית טופ קלאס
איך קלקלנו את היחסים עם אחד השחקנים הכי גדולים שדרכו על כר הדשא שלנו יא אללה. נכון, גם הוא לא טיפוס הכי פשוט, אבל תמיד ידענו שהוא כזה וידענו איך למנף את זה.
סיכום העונה הזאת מסתכם באגו המיותר שהתנהלנו מולו לאורך כל העונה. ולעומתו ביחס המתפשר ששחקנים כמו דור אלו וסאבו קיבלו פה. שחקן כזה לא יושב על הספסל - לא משנה מה. הקהל לא מפגר ולא ישתוק אם שחקנים שעושים טובה שהם זזים יקבלו אינסוף הזדמנויות ואיתו ישחקו משחקי אגו.
ואם אתם רוצים התחלה טובה לעונה הבאה? תפתרו את הסיפור איתו כמו גברים ותשאירו אותו לסיים פה קריירה. אם נראה לו אהבה נקבל בחזרה פי 10. הוא יכול להדליק מחדש קבוצה שלמה אם נאמין בו, אין שחקן אחר בסגל שמסוגל לזה.
סיכום העונה הזאת מסתכם באגו המיותר שהתנהלנו מולו לאורך כל העונה. ולעומתו ביחס המתפשר ששחקנים כמו דור אלו וסאבו קיבלו פה. שחקן כזה לא יושב על הספסל - לא משנה מה. הקהל לא מפגר ולא ישתוק אם שחקנים שעושים טובה שהם זזים יקבלו אינסוף הזדמנויות ואיתו ישחקו משחקי אגו.
ואם אתם רוצים התחלה טובה לעונה הבאה? תפתרו את הסיפור איתו כמו גברים ותשאירו אותו לסיים פה קריירה. אם נראה לו אהבה נקבל בחזרה פי 10. הוא יכול להדליק מחדש קבוצה שלמה אם נאמין בו, אין שחקן אחר בסגל שמסוגל לזה.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 28 אפריל 2019, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

+1Guevara כתב:איך קלקלנו את היחסים עם אחד השחקנים הכי גדולים שדרכו על כר הדשא שלנו יא אללה. נכון, גם הוא לא טיפוס הכי פשוט, אבל תמיד ידענו שהוא כזה וידענו איך למנף את זה.
ואם אתם רוצים התחלה טובה לעונה הבאה? תפתרו את הסיפור איתו כמו גברים ותשאירו אותו לסיים פה קריירה. אם נראה לו אהבה נקבל בחזרה פי 10. הוא יכול להדליק מחדש קבוצה שלמה אם נאמין בו. שום שחקן אחר בסגל לא מסוגל לזה.
למרבה הצער זה לא יקרה.Guevara כתב:איך קלקלנו את היחסים עם אחד השחקנים הכי גדולים שדרכו על כר הדשא שלנו יא אללה. נכון, גם הוא לא טיפוס הכי פשוט, אבל תמיד ידענו שהוא כזה וידענו איך למנף את זה.
מוזר שעדיין לא פתחו עצומה "להשאיר את גון"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
התחילו קמפיין -azb852 כתב:מוזר שעדיין לא פתחו עצומה "להשאיר את גון"
https://www.facebook.com/vasermilya/pho ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מוזר שאנשים עדיין מאמינים בשיט הזה( אם לא היית ציני)azb852 כתב:מוזר שעדיין לא פתחו עצומה "להשאיר את גון"