ההרכב שלכם למשחק נגד האלופה מכבי חיפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: ההרכב שלכם למשחק נגד האלופה מכבי חיפה

שליחה על ידי nitsande »

red ultras כתב:לטעמי, נגד קבוצה כמו חיפה אסור לשחק עם רבעיית הגנה בקו אחד,
ההתקפה של חיפה הרבה יותר מהירה מההגנה שלנו ואם נשחק עם כל ההגנה בקו אחד נמצא את עצמנו מובכים המון פעמים!
מוריירה צריך לשחק כבלם אחורי בגלל שהוא כבד ומסורבל, ואילו פרגל כבלם קידמי כשאילוז ומסיקה באגפים

אני כן רואה מקום לשחק עם 2 קשרים אחוריים שינסו "להרוס" את ההתקפות של חיפה בטרם עת ולעזור לפרגל בהגנה,
אייל שן לטעמי צריך להתמקד בעיקר בעזרה להגנה כשיוסי אופיר יצטרך לתפקד כמעין "50-50" וללחוץ את הבלמים של חיפה ולהוציא התקפות מתפרצות כשצריך
מליקסון ורביבו יצטרכו לתפקד כשחקנים חופשיים באגפים שעולים קדימה, חותכים לאמצע, ומנסים להשחיל את כדורי העומק המסוכנים אל עבר
אוהד קדוסי וליאור אסולין שיצטרכו בין היתר להפריע להגנה החיפאית וללחוץ את הבלמים יחד עם יוסי אופיר
הנה המערך כמו שאני רואה אותו :

תמונה
מה זה????!!!!!!!!???!!!?!?!?!????!!!!!?!?!??!!!!!!!!
יצא מנג'ר 2010??????? אני מחכה לו רצח!!!!!

אגב טיפ קטן (למנג'ר), מאוד לא מומלץ לשחק עם בלם אחורי אחד ובכלל עם הרכב לא מאוזן (שאחד רץ אחורה ואחד רץ קדימה.
ובכלל בהרכב הספציפי שהעלית הקבוצה שלך תשחק מאוד הגנתי כי החלוצים אחורה מידי ואין שום קשר תוקף.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

nitsande כתב: מה זה????!!!!!!!!???!!!?!?!?!????!!!!!?!?!??!!!!!!!!
יצא מנג'ר 2010??????? אני מחכה לו רצח!!!!!

אגב טיפ קטן (למנג'ר), מאוד לא מומלץ לשחק עם בלם אחורי אחד ובכלל עם הרכב לא מאוזן (שאחד רץ אחורה ואחד רץ קדימה.
ובכלל בהרכב הספציפי שהעלית הקבוצה שלך תשחק מאוד הגנתי כי החלוצים אחורה מידי ואין שום קשר תוקף.

אחי אני לא מדבר כאן על מנג'ר אני מדבר על המציאות, התמונה זה מתוך מנג'ר 09 רק ערכתי שמות,
לגביי המנג'ר אתה צודק, אבל במציאות נגד קבוצה כמו מכבי חיפה אסור לשחק על נבדלים,
והריצות של השחקנים זה בישביל להדגיש את זה שהייתי משתמש ביוסי אופיר כ50-50 ונותן לשן משימות הגנתיות יותר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

red ultras כתב:

אחי אני לא מדבר כאן על מנג'ר אני מדבר על המציאות, התמונה זה מתוך מנג'ר 09 רק ערכתי שמות,
לגביי המנג'ר אתה צודק, אבל במציאות נגד קבוצה כמו מכבי חיפה אסור לשחק על נבדלים,
והריצות של השחקנים זה בישביל להדגיש את זה שהייתי משתמש ביוסי אופיר כ50-50 ונותן לשן משימות הגנתיות יותר
ברור..............
סתאם בגלל שאני מחכה למנג'ר כל כך אז הייתי חייב להגיב.
מעבר לזה, שן ואופיר במהות הם אותו שחקן אז זה בעייתי לשים אותם ביחד.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

nitsande כתב: ברור..............
סתאם בגלל שאני מחכה למנג'ר כל כך אז הייתי חייב להגיב.
מעבר לזה, שן ואופיר במהות הם אותו שחקן אז זה בעייתי לשים אותם ביחד.

תראה הכל תלוי איך אתה רואה את זה, אפשר להסתכל על זה כמשהו שלילי, אבל מה לעשות אין לנו בהרכב את מסצ'ראנו,או אפילו לא את בלסינג קאקו \ דיווי קורמן
שיכול להחזיק לך את ההגנה לבדו, יש לנו את אייל שן, זה כמו השחקנים של פעם - לא יכול לעשות 2 תפקידים ביחד, ולכן אסור להגיד טוב נשחק עם 2 קשרים אחוריים
והם יעשו את אותה העבודה כי לא רק שזה לא ייתן כלום, זה עלול להזיק, ובגלל זה יוסי אופיר שיותר התקפי משן במעט יוכל להוציא מתפרצות, לדחוף קדימה את ההתקפה ללחוץ על ההגנה של חיפה ושן ישאר מאחור לחפות כשצריך

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אייל שן הוא הבורג המרכזי של הפועל ב"ש השנה עם כל הכבוד לרביבו מליקסון אסולין וכל השאר
את ההתפרקות ראינו שהוא לא שיחק מול מכבי פתח תיקווה לא היה לנו אמצע מתחילת המשחק !
אין לנו מישהו רע באמצע שיעצור בפאוליים וזה מה שאייל שן יודע הכי טוב לעשות
אותי לא מעניין מי ישחק מה שכן מעניין אותי זה שישברו לשחקנים של חיפה תרגלים ולא יתנו להם לחבר 2 פסים !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

כנראה שבסוף יוסי אופיר יפתח.

יש לזה רק יתרון אחד-יוסי אופיר או אייל שן חייבים אחד מהם להיות צמוד כל המשחק ליניב קטן,והשני צריך לסגור את האמצע.

שלח תגובה