בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי הפועלעולה »

צוות מקצועי זה לא רק בכר, אתה יודע.
אחרי עונה קטסטרופלית בכל החזיתות (מקצועית, כלכלית, תדמיתית) היה צריך לחשוב על מבוגר אחראי בין אלונה/אסי ובכר. מנהל מקצועי, מנהל ספורטיבי, יועץ - תקרא לזה איך שבא לך.

טאפוקו לא צריך מוברג, אבל אם הבאת שחקן ב450 אלף יורו אני מצפה לראות בו קצת יותר אמון. מצפה לראות שהביאו אותו כי ידעו מה לעשות איתו. לא קיבלתי את הרושם הזה.
מה רע? שכחת מה קרה עם זריהן, צדק, אלו ועזרא?

סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי elia »

Sir Alex Ferguson כתב:מילא היינו מפסידים לאיזה קבוצה איכותית, אבל להפסיד למכבי חיפה עם שחקן כמו וייסמן שתופר אותך? ואיפה הרעב של שנים קודמות? כל קבוצה מגיעה לכאן ושולטת ואנחנו לא לוחצים עולים עם שלושה בלמים ובונים על מתפרצות? ברק צריך להתעורר כי הוא האכזבה הכי גדולה העונה.
ועדין, ברק ראוי להזדמנות נוספת, כמו שמליקסון היה ראוי להזדמנות נוספת אחרי עונת החזרה המאכזבת שלו.
אמרתי בנושא המשחק ששני המאמנים יבואו לשחק על תיקו.
למזלו של בלבול בכר איבד את הראש והם הצליחו לעקוץ במשחק מעבר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הפועלעולה כתב:צוות מקצועי זה לא רק בכר, אתה יודע.
אחרי עונה קטסטרופלית בכל החזיתות (מקצועית, כלכלית, תדמיתית) היה צריך לחשוב על מבוגר אחראי בין אלונה/אסי ובכר. מנהל מקצועי, מנהל ספורטיבי, יועץ - תקרא לזה איך שבא לך.

טאפוקו לא צריך מוברג, אבל אם הבאת שחקן ב450 אלף יורו אני מצפה לראות בו קצת יותר אמון. מצפה לראות שהביאו אותו כי ידעו מה לעשות איתו. לא קיבלתי את הרושם הזה.
מה רע? שכחת מה קרה עם זריהן, צדק, אלו ועזרא?
ברדה נכנס למשבצת הזו...
״סקאוט״

אני שמח שטאפוקו מתבשל קצת...
אי אפשר להוזיל את חולצת ההרכב ככה.
כל שחקן שחותם בא להציל את המולדת...

נותנים לו להרוויח את המקום.. לא נותנים ככה על עיוור..

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

בקיצור ירדנו לרמה של חיפה, עצוב

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

כתבתי את זה בעבר, זה נכון אפילו יותר לאתמול.
סימפטום ירידת המתח נראה אתמול בצורה בוטה בצורת החימום של המחליפים. נראה שכונה כמו בעידן אלישע...
אני זוכר איך התפעלנו לפני 6 שנים מהחימום המקצועי של מכבי. בעידן בכר אימצנו ושכללנו, דרסנו כל קבוצה בכושר הגופני (והמנטלי), נראה שזה נעלם, אימון המחליפים הוא רק סימפטום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

MikiRed כתב:כתבתי את זה בעבר, זה נכון אפילו יותר לאתמול.
סימפטום ירידת המתח נראה אתמול בצורה בוטה בצורת החימום של המחליפים. נראה שכונה כמו בעידן אלישע...
אני זוכר איך התפעלנו לפני 6 שנים מהחימום המקצועי של מכבי. בעידן בכר אימצנו ושכללנו, דרסנו כל קבוצה בכושר הגופני (והמנטלי), נראה שזה נעלם, אימון המחליפים הוא רק סימפטום.
בהחלט.
גם בהתחלה ב2015 היה נראה שיש שינוי אבל בשנתיים האחרונות יש הדרדרות בכושר הגופני וגם באימון של המחליפים.
אם ברק בכר באמת למד לקח חייב להיות שינוי בצוות המקצועי.
מאמן כושר במקום או בנוסף לדרור שמשון רצוי מחו"ל ואפשר למצוא בשכר טוב ולא משהו יקר.

מכיוון שהשכר יורד אז מנהל מקצועי לא רלוונטי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

לצערי אני יודע שאגיד לכם עונה הבאה שצדקתי.
לא בושה להיפרד גם אם זה כואב, זה יעשה רק טוב.
לגבי מאמן, לא חייב להביא ישראלי ובטח לא את קלינגר אל תסתפקו בבינוניות.
אם נפרדו משחקנים גדולים שהביאו לנו אליפויות ועשו אותנו לקבוצה מפחידה גם ברמה אירופאית אז אפשר להיפרד גם ממאמן שכבה.
זה השינוי שצריך לבוא אין מה לעשות, חייבים רענון ודחוף, ניסינו לרענן בשחקנים וזה לא צלח, הבאנו 200 שחקנים ואם נמשיך להחליף עוד מלא שחקנים נהיה כמו חיפה עם 10 שנים שאנחנו מחפשים את עצמנו.
המלחמה והטירוף על הדשא יבואו רק עם דם חדש על הקווים. ושוב זה בא מאחד שמת על בכר ואתם מוזמנים לחפש בהודעות שלי לפני שהוא הגיע אלינו, הרבה לפני, כמה רציתי שיבוא לפה, הוא איבד הרבה מהדרך שהייתה לו לצערי. מאמן שהיה בא למשחקים במטרה ללחוץ ולא לפחד באף מגרש והיום מסתגר בבית ואולי לצאת למתפרצת שתביא גול זה כבר לא השאיפות פה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:לצערי אני יודע שאגיד לכם עונה הבאה שצדקתי.
אם נפרדו משחקנים גדולים שהביאו לנו אליפויות ועשו אותנו לקבוצה מפחידה גם ברמה אירופאית אז אפשר להיפרד גם ממאמן שכבה.
זה השינוי שצריך לבוא אין מה לעשות, חייבים רענון ודחוף, ניסינו לרענן בשחקנים וזה לא צלח, הבאנו 200 שחקנים ואם נמשיך להחליף עוד מלא שחקנים נהיה כמו חיפה עם 10 שנים שאנחנו מחפשים את עצמנו.
המלחמה והטירוף על הדשא יבואו רק עם דם חדש על הקווים. ושוב זה בא מאחד שמת על בכר ואתם מוזמנים לחפש בהודעות שלי לפני שהוא הגיע אלינו, הרבה לפני, כמה רציתי שיבוא לפה, הוא איבד הרבה מהדרך שהייתה לו לצערי. מאמן שהיה בא למשחקים במטרה ללחוץ ולא לפחד באף מגרש והיום מסתגר בבית ואולי לצאת למתפרצת שתביא גול זה כבר לא השאיפות פה.
מאמן זר? מאמן חופשי בשכר של 150-200?

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

מצטער לא מאמין בזה שצריך להחליף כל כמה שנים מאמן והטרוף יבוא רק עם מישהו אחר על הקווים,גם כשמחליפים מאמן כל שנה ועם תקציב של 120 מיליון זה לא יעבוד כל עונה וזאת עובדה,מי שלא עולה בטרוף ולא משקיע חייב להחליף אותו ואחרי 2-3 כאלה השאר יבינו,למרות הטעויות עדיין מאמין בברק שיכול להוביל אותנו לא פחות טוב מכל מחליף פוטנציאלי שלו

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בהתחלה היתי בספק.
עכשיו אני מתחיל קצת יותר לגבש דיעה.

עצם זה שאתה מתהלך במסדרונות ומעביר מסרים כאן בפורום
ואז פתאום מתחיל לבשל את הקרקע לעזיבת בכר (או להכשיר דעת קהל) שם אותי בתחושה קצת לא נוחה...

אתה רוצה לדבר תאכלס או שאתה מעדיף להמשיך ללכת סחור סחור?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:כתבתי את זה בעבר, זה נכון אפילו יותר לאתמול.
זה אחד הדברים החשובים ביותר לשיפור, אבל לצערי נראה שהחברויות בצוות עולים על הרצון להשתפר מקצועית.
דרור שמשון מיצה את עצמו בהפועל באר שבע.
או שיחליפו אותו, או שיביאו מישהו לצידו.
ככה זה לא יכול להימשך.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

לא רוצה לצאת נגד בכר, בעיקר בגלל שמגיע לו וגם בגלל שאין אופציה טובה ממנו בשוק,

אבל כרגע המועדון שלנו מתנהל כמו עסק לפני פשיטת רגל וסגירה.
אם להקביל את המשמעת שראיתי אתמול על הדשא לעסקים, זה היה כמו לשבת בבית קפה ריק, כשהמלצר מתעסק בטלפון בזמן שאתה מחכה להזמין, ובעל הבית יושב בשולחן בצד ושותה קפה.

אז בכר לא יכול לעשות הכל לבד, ובטח לא יכול להמשיך לשרוף שחקנים במטרה למשמע אותם, אבל להמשיך ככה לא יעזור, אנחנו לא נזכה בכלום כששחקנים על הדשא זורקים ז** כי הם יודעים שזה לא משנה שום דבר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יכול להיות שאתה תגיד עוד שנה אמרתי לכם, אבל יכול להיות גם שלא ואז הרווחנו את המאמן הכי טוב בליגה בחזרה.
רק על מה שעשה פה מגיע לו את הצ'אנס בעונה נוספת. על כל אחד אחר היה פה קונצנזוס שלא מגיע לו עונה נוספת. לא על בכר.

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

לא מבין מה התדהמה? מה צפיתים שישתנה מתחילת העונה? אין לנו קישור כבר כל העונה. בלי קישור, שים איזה מערך שתרצה - הכדורגל יראה רע. תבינו ממה שנבנה פה אין יותר מה להוציא פשוט כי אין אמצע.
כל שבוע "בכר איבד את זה" "בונקריסט" וכל מיני שטויות.. ושבועיים לפני זה שניצחנו הוא היה בסדר? הסגל הנוכחי פשוט לא מאוזן ולא מספיק טוב. בכר עשה המון טעויות אבל חאלס לבחון אותו על טעויות שנעשו כבר העונה הזאתי.. העונה הזאתי גמורה. המבחן שלו יתחיל בהכנות לעונה הבאה.
אז לכל המצקצקים אתם כמו תקליט שבור. גם לי כואב לראות את הקבוצה ככה, אבל סבלנות עד להכנות.

נ.ב
רק לפני חודש וחצי חלמנו על מקום 2-3.. להזכירכם

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מאוד מקווה שבכר לא קורא עכשיו ברשתות החברתיות.

אנשים הגזימו באמת.

שלח תגובה