בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי הראל »

גם לפני האדום לא היה לנו אמצע , היה כתוב בענק מראש שאמצע של ממן סאבו ויוספי אי אפשר לצאת איתו לקרב .

החילוף שהרג את המשחק היה של אוחנה ,הוא ההיה חייב להכנס על ממן ולא על יוספי זה היה הימור שלקח בכר שאם זה מצליח הוא גאון ואם מפסידים כמו שקרה זה עליו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הראל כתב: החילוף שהרג את המשחק היה של אוחנה ,הוא ההיה חייב להכנס על ממן ולא על יוספי זה היה הימור שלקח בכר שאם זה מצליח הוא גאון ואם מפסידים כמו שקרה זה עליו .
בול!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: באופן מוזר למדי ההרכב דווקא הצליח.
עד האדום שלטנו והגענו למצבים טובים.

מסכים שחילופים לעיתים מצליחים ולעתים אחרות פחות.
לא שם צריך למקד את האש.

אותי יותר מעניין על סמך מה סאבו עולה בהרכב, או ממן מקבל קביעות על הדשא.
גם יוספי שהשתפר במחצית השנייה לא צריך להיות שם.
לא הרגשתי ככה.
החצאי מצבים היחידים שהגענו אליהם היו די מקריים, להוציא את הכניסה של זריהן שנגמרה במסירה לא טובה והיא בין ההתקפות הבודדות שראויות לציון שעשינו בכל המשחק.
שני מצבים שממן פספס (כדור אחד של צדק ואחד שלזריהן), והמהלך המפגר של נייג'ל שלא ברור איך לא הסתיים בהוצאת כדור פשוטה לשהר ולרשת.
חיפה היו מאורגנים יותר, מסוכנים יותר וידעו לנצל חולשות כמו הכניסות דרך החורים באגף ימין שלנו, שם ממן\נייג'ל סוגרים בכאילו ואלו הוא פשוט אוויר.

יוספי לא הראה שום דבר שהוא צריך לפתוח בזכותו בהרכב. הוא אופציה טובה לדקות בהם צריך מישהו שיציק וינשוך, לא מעבר. מרגיש כמו החלטה פופוליסטית.
על סאבו נגמרו המילים. אשכרה שמחתי קצת שהוא קיבל אדום (מודה שגם קיוויתי שאלו יקבל במהומה שנוצרה שם בסיום).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מערך פחדני עם גישה פחדנית, בניגוד לעבר לא מרגיש תשחקנים כשסאבו שלא איתנו מנטלית כבר תקופה פותח בהרכב לא רק לפני אוגו גם לפני טאפוקו, מליקסון בספסל, אכזבה ענקית מברק היום, ההפסד היום קודם כל עליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: באופן מוזר למדי ההרכב דווקא הצליח.
עד האדום שלטנו והגענו למצבים טובים.

מסכים שחילופים לעיתים מצליחים ולעתים אחרות פחות.
לא שם צריך למקד את האש.

אותי יותר מעניין על סמך מה סאבו עולה בהרכב, או ממן מקבל קביעות על הדשא.
גם יוספי שהשתפר במחצית השנייה לא צריך להיות שם.
אתה רציני? ארד נגח לבד מחמישה מטרים החוצה, מנדזיק היה באחד על אחד עם לוויטה ושועה עוד היה פעמיים בתוך הרחבה והחריב להם מצב לגול, איפה היינו יותר טובים בדיוק?
דווקא במחצית השנייה היינו טובים יותר, כשאסור לשכוח שלפני הגול שנפסל ממן ממצב חוקי סחט הצלה גדולה מחיימוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מאוד רציני.
מי שמחפש מושלם כנראה נמצא בעונה הלא נכונה.
בחצי השעה הראשונה שלטנו והגענו לרחבה של חיפה בקלות.
מה לעשות שיש לנו שחקנים טיפשים ולא טכניים שלא מסוגלים לנצל הזדמנויות.
גם חיפה הגיעה לשניים וחצי מצבים בדקות האלה, מעולם לא טענתי אחרת.

לגבי "סחיטת ההצלה" של ממן, אחלה פרגון עשית לו.
זאת קודם כל החמצה איומה, שמתווספת להחמצות נוספות ולכושר משחק מזעזע.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

במחצית השנייה שלטנו יותר בכדור, אבל להוציא את אותו מצב של ממן, מה בדיוק יצרנו?
בראשונה על אף שזה די מקרי, היו יותר חצאי מצבים.
אם רוקאביצה לא אידיוט, הוא דוהר ל1-0 קל בתחילת המחצית השנייה (קבהא יצא קדימה לתקוף אותו ופשוט ביטל את עצמו) במקום לבעוט החוצה מסף הרחבה.

באופן כללי משחק מחורבן שלנו, מזכיר את הימים לפני חודשיים פלוס מינוס של קבוצה טיפשה וחסרת צורה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אני אוהב את ברק, באמת שאוהב אותו
ואני ממש לא מהאוהדים כפויי הטובה שבעונה אחת לא מוצלחת דורשים לפטר, אבל עזיבה פה פשוט מתבקשת.
אנחנו נראים כמו קבוצה שבעה וכבויה, קבוצה בלי רצון לנצח משחקים, שינינו את סגנון המשחק הנדיר שהיה לנו בשנים האחרונות לגישה פחדנית,
גישה של הסתגרות מאחור ויציאה למתפרצות. בבית שלנו אנחנו לא שולטים, נותנים לריבות להכתיב את הקצב, לא עושים משחק לחץ ובסופו של דבר היה רשום על המשחק הזה הפסד!
ההרכבים הזויים משבוע לשבוע, החילופים מוזרים ומאוחרים, היום עלה הרכב שגם אם היו 6 חילופים היה לו קשה לייצב אותו.
הוא מתחיל לגנוב דעת בראיונות שזאת התכונה שהכי לא הייתה לו בעבר ובדיוק הסיבה שאהבתי אותו, הוא היה מדבר לעניין וגם בהפסדים היה אומר בול את הדברים שעברו לנו בראש.
אין מה לעשות, לפעמים וגם בקבוצות גדולות יותר, עזיבה של מאמן היא מתבקשת, היא מרעננת, היא גורמת לשחקנים להוכיח יותר ומה שהפועל ב"ש של התקופה הזאת חייבת, פשוט חייבת זה שינוי מרענן שיכניס חיים מחדש, התלהבות והכי חשוב כיף ושמחה על הדשא. אין עניין בקבוצה שבאה להסתגר ולנסות לגנוב גול, היינו ככה שנים, זה לא ממש עבד.
כששיחקנו כדורגל שמח היינו קבוצה טובה לאורך כל השנים מאז שאני זוכר את עצמי. הצוות המקצועי בחיזוק ההנהלה פשוט הביאו את הפירוק הזה של הקבוצה.
קבוצה כמו שהייתה לנו שומרים לאורך שנים ארוכות יותר ופשוט מרעננים אותה בשחקנים צעירים ורעבים, אבל את השלד שומרים.
זרקו לפח את כל הקודקודים שהיו על הדשא והביאו מחליפים לא ראויים. סליחה מברק ואף אחד לא יקח לו את מה שעשה פה, אבל הוא צריך לתת לנו דם חדש, רק ככה הקבוצה תתרומם בחזרה.
אם הוא יישאר זה רק ילך ויהיה רע יותר. תזכרו. אנחנו משחקים על אדי הדלק האחרונים בהחלט, שלא תסתנוורו מהפליאוף הזה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ran כתב:אני אוהב את ברק, באמת שאוהב אותו
ואני ממש לא מהאוהדים כפויי הטובה שבעונה אחת לא מוצלחת דורשים לפטר, אבל עזיבה פה פשוט מתבקשת.
אנחנו נראים כמו קבוצה שבעה וכבויה, קבוצה בלי רצון לנצח משחקים, שינינו את סגנון המשחק הנדיר שהיה לנו בשנים האחרונות לגישה פחדנית,
גישה של הסתגרות מאחור ויציאה למתפרצות. בבית שלנו אנחנו לא שולטים, נותנים לריבות להכתיב את הקצב, לא עושים משחק לחץ ובסופו של דבר היה רשום על המשחק הזה הפסד!
ההרכבים הזויים משבוע לשבוע, החילופים מוזרים ומאוחרים, היום עלה הרכב שגם אם היו 6 חילופים היה לו קשה לייצב אותו.
הוא מתחיל לגנוב דעת בראיונות שזאת התכונה שהכי לא הייתה לו בעבר ובדיוק הסיבה שאהבתי אותו, הוא היה מדבר לעניין וגם בהפסדים היה אומר בול את הדברים שעברו לנו בראש.
אין מה לעשות, לפעמים וגם בקבוצות גדולות יותר, עזיבה של מאמן היא מתבקשת, היא מרעננת, היא גורמת לשחקנים להוכיח יותר ומה שהפועל ב"ש של התקופה הזאת חייבת, פשוט חייבת זה שינוי מרענן שיכניס חיים מחדש, התלהבות והכי חשוב כיף ושמחה על הדשא. אין עניין בקבוצה שבאה להסתגר ולנסות לגנוב גול, היינו ככה שנים, זה לא ממש עבד.
כששיחקנו כדורגל שמח היינו קבוצה טובה לאורך כל השנים מאז שאני זוכר את עצמי. הצוות המקצועי בחיזוק ההנהלה פשוט הביאו את הפירוק הזה של הקבוצה.
קבוצה כמו שהייתה לנו שומרים לאורך שנים ארוכות יותר ופשוט מרעננים אותה בשחקנים צעירים ורעבים, אבל את השלד שומרים.
זרקו לפח את כל הקודקודים שהיו על הדשא והביאו מחליפים לא ראויים. סליחה מברק ואף אחד לא יקח לו את מה שעשה פה, אבל הוא צריך לתת לנו דם חדש, רק ככה הקבוצה תתרומם בחזרה.
אם הוא יישאר זה רק ילך ויהיה רע יותר. תזכרו.
הרוויח ביושר את ההזדמנות לתקן את הטעויות של עצמו בעונה הבאה. מיותר ומעייף לדוש בזה, הוא לא הולך לשום מקום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מילא היינו מפסידים לאיזה קבוצה איכותית, אבל להפסיד למכבי חיפה עם שחקן כמו וייסמן שתופר אותך? ואיפה הרעב של שנים קודמות? כל קבוצה מגיעה לכאן ושולטת ואנחנו לא לוחצים עולים עם שלושה בלמים ובונים על מתפרצות? ברק צריך להתעורר כי הוא האכזבה הכי גדולה העונה.
ועדין, ברק ראוי להזדמנות נוספת, כמו שמליקסון היה ראוי להזדמנות נוספת אחרי עונת החזרה המאכזבת שלו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

bs war כתב:
הרוויח ביושר את ההזדמנות לתקן את הטעויות של עצמו בעונה הבאה. מיותר ומעייף לדוש בזה, הוא לא הולך לשום מקום.
+1

גם המאמן הכי טוב בעולם לא מוציא מהסגל הזה יותר מדי , זה הכלים שיש לו אז הוא מעדיף להיות במגננה קצת כי מה לעשות יש לו בסגל שחקנים שלא יודעים להניע כדדור או לצאת קדימה (וכן אני יודע הוא בחר אותם ובלה בלה) , אבל מגיע לו לפחות את הצ'אנס הזה לשנה הבאה לתקן .
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ran כתב:שינינו את סגנון המשחק הנדיר שהיה לנו בשנים האחרונות לגישה פחדנית, גישה של הסתגרות מאחור ויציאה למתפרצות. בבית שלנו אנחנו לא שולטים, נותנים לריבות להכתיב את הקצב, לא עושים משחק לחץ
לאן נעלם הלחץ האדיר שהיינו עושים בחצי של היריב לאןןן

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אגב אני חייב לומר שהאמון של המערכת בבכר די ממלא אותי בגאווה. כמעט כל מועדון אחר בארץ היה מעיף אותו. שמח שאצלנו חושבים אחרת מהקו הישראלי הרגיל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב: לאן נעלם הלחץ האדיר שהיינו עושים בחצי של היריב לאןןן
הלך יחד עם ראדי והובאן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:אגב אני חייב לומר שהאמון של המערכת בבכר די ממלא אותי בגאווה. כמעט כל מועדון אחר בארץ היה מעיף אותו. שמח שאצלנו חושבים אחרת מהקו הישראלי הרגיל.
זה כי יש לנו הנהלה לא ״ישראלית״.
תודה לאל שיש לנו אנשים מחושבים בלי זיכרון קצר וראייה קצת יותר רחבה מהממוצע בכדורגל שלנו.

שלח תגובה