Sir Alex Ferguson כתב:למה דור אלו ישאר כאן בקיץ? סאבו ישאר כאן בקיץ? גם לא בטוח ששיר ישאר בקיץ וכולם משחקים לאחרונה.
יש מטרה מקצועית להגיע לאירופה, צריך למקסם את איכות הסגל שיש לנו.
וכן, לא מדובר בעוד שחקן אלא באחד שהשם שלו יהיה רשום באותיות זהב בהיסטוריה שלנו.
ביטון, ויטור ואלחמיד פצועים.
רק בכר יודע למה סאבו ממשיך לשחק.
Sir Alex Ferguson כתב:למה דור אלו ישאר כאן בקיץ? סאבו ישאר כאן בקיץ? גם לא בטוח ששיר ישאר בקיץ וכולם משחקים לאחרונה.
אתה סתם מיתמם.
השמות שהזכרת מחליפים שחקנים פצועים ומשחקים מתוך אילוץ, להוציא את סאבו שציינתי בעצמי.
אוגו כבר לא איתנו.
יקבל את הדקות שלו בסיום העונה וניפרד באהבה גדולה.
1. זה לא שהתוצאות והיכולת עם אוגו הייתה שונה לאורך העונה. זה לא כזה משנה בשורה התחתונה מי משחק. באופן כללי הייתי מעדיף שזה יהיה טאפוקו על חשבון סאבו.
2. לא בטוח שזאת רק החלטתם מועדון. נראה שאוגו עושה הכל כדי לא לשחק. אולי זאת החלטה משותפת.
ForeverRed כתב:
אתה סתם מיתמם.
השמות שהזכרת מחליפים שחקנים פצועים ומשחקים מתוך אילוץ, להוציא את סאבו שציינתי בעצמי.
אוגו כבר לא איתנו.
יקבל את הדקות שלו בסיום העונה וניפרד באהבה גדולה.
לא מיתמם. כדי לא לתת דקות לאוגו הסיט את יוספי לאמצע מול מכבי (המשחק הנוכחי הוא רק המשיך כי הרגיש שיוסיפי היה טוב בעמדה מול מכבי).
שומעים בדברים של ברק שיש כאן משהו מעבר לנושא מקצועי, שימשיכו להתנהל ככה נראה לאן הגיע, דרישת שלום מסאבו עם חוזה לשנה הבאה שלא מחויב עשירית מג׳ון ומרשה לעצמו בפעם השנייה העונה לקבל אדום ישיר חסר אחריות.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 22 אפריל 2019, 23:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מליקסון טעה ואלו טעה אבל הגול קודם כל ובעיקר על טאהה שכמו תמיד רץ באמוק לצד ועוברים אותו כאילו הוא אוויר כשהוא משאיר בור באמצע.
שחקן בלי אינטליגנציה ואני כותב את זה כבר שנים וחוטף ביקורת על זה.
זה שהוא קפטן אצלנו זה עוד סמל לעונה שלנו ולמה אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים.
רואה לראשונה את התקציר, ו-וואו. כמה שהירידה של אלו בשער היא ביזיון.
כמו סאבו, יש לי גירוד בגוף בכל דקה של אחד מצמד הליצנים הזה על הדשא. חבל שלא קיבל אדום בסיום.
בחיי שאני מעדיף להיפרד מאוחיון כמגן ימני במשחקים שנשארו.
טאהא במהלך חסר שכל טיפוסי. רץ באמוק אל שחקן מאוד טכני שיבטל אותו בקלות, במקום לרוץ לשטח ולהשהות אותו ובכך רוב הסיכויים להוציא את העוקץ מהמתפרצת הזו.
yedidel כתב:מישהו יכול להסביר לי למה הגול של שהר נפסל?
בזמן הנגיחה של ממן שניהם אחרי קו ההגנה - זה עדיין נחשב נבדל?
נבדל בהתקפה הזו נבחן בשני מצבים:
1. רגע ההרמה, שם ממן לא בנבדל.
2. רגע הנגיחה. ברגע זה הכדור הוא קו הנבדל. שהר היה צריך להיות מאחוריו כדי שזה יהיה גול חוקי.
באופן אופייני לשהר הוא בנבדל בשני המצבים
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 22 אפריל 2019, 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.