מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא חתם ל-4.5 שנים בהפועל באר שבע
באמת אחד האחרונים שצריך לגעת בו. נכס מתהווה מול עיננו, לא פחות
אנשים עדיין חיים את תור הזהב שהיה למועדון וכל מי שלא בלבל הזה הוא לא " שחקן לאלופת המדינה"oranu כתב: תןסיף לשאלה -
במה דן איינבינדר יותר טוב ממנו? כי הוא היה באנקר בהרכב של קבוצה אלופה שעשתה פלייאוף צמפיונס ושלב בתים באירופית במשך עונה שלמה.
לקהל יקח זמן להפנים אני מקווה שהמועדון כן הפנים שצריך להמשיך הלאה ולבנות מאפס.
למכבי ת"א לקח 3 שנים להפנים את זה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדן אייבנדר היה את ג׳ון אוגו לידו.
זמנים משתנים, סגלים משתנים, ובגלל שקבהא הוא לא אוגו ולא הובאן וגם לא ראדי, וגם אין לו את אחד מהשלושה בשיאם לידו, צריך לחשוב טוב מאוד על התפקוד שלו אצלנו.
כרגע השילוב טאפוקו, קבהא וממן לא מספיק טוב מבחינה הגנתית ומבחינת שליטה בכדור.
מוותרים על ממן ומוסיפים עוד קשר הגנתי שיעזור לטאפוקו? ואז נשאלת השאלה האם קבהא מספיק טוב להיות הקשר ההתקפי מבין השלושה? האם הניצוצות ההתקפיים שלו כשהוא פורץ עם הכדור או שולח מסירה חכמה קדימה הם מספיקים ועדיפים נניח על ממן שהוא שחקן קליני ושחקן של מספרים?
בימים עם אוגו הכל היה קל יותר כי ג׳ון היה מפלצת בהגנה וגם היה תורם להנעת הכדור, אבל טאפוקו מוגבל יותר וכל עוד אין קשר אחורי טוב יותר נגיד איזה עלי מוחמד כזה אנחנו בבעיה עם קבהא שיש לו יתרונות והוא עובד קשה אבל הגנתית טאפוקו טוב ממנו והתקפית ממן טוב ממנו.
זמנים משתנים, סגלים משתנים, ובגלל שקבהא הוא לא אוגו ולא הובאן וגם לא ראדי, וגם אין לו את אחד מהשלושה בשיאם לידו, צריך לחשוב טוב מאוד על התפקוד שלו אצלנו.
כרגע השילוב טאפוקו, קבהא וממן לא מספיק טוב מבחינה הגנתית ומבחינת שליטה בכדור.
מוותרים על ממן ומוסיפים עוד קשר הגנתי שיעזור לטאפוקו? ואז נשאלת השאלה האם קבהא מספיק טוב להיות הקשר ההתקפי מבין השלושה? האם הניצוצות ההתקפיים שלו כשהוא פורץ עם הכדור או שולח מסירה חכמה קדימה הם מספיקים ועדיפים נניח על ממן שהוא שחקן קליני ושחקן של מספרים?
בימים עם אוגו הכל היה קל יותר כי ג׳ון היה מפלצת בהגנה וגם היה תורם להנעת הכדור, אבל טאפוקו מוגבל יותר וכל עוד אין קשר אחורי טוב יותר נגיד איזה עלי מוחמד כזה אנחנו בבעיה עם קבהא שיש לו יתרונות והוא עובד קשה אבל הגנתית טאפוקו טוב ממנו והתקפית ממן טוב ממנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם איינבינדר הוחלף. כנראה שלא חשבו שהוא היה מספיק טובoranu כתב: תןסיף לשאלה -
במה דן איינבינדר יותר טוב ממנו? כי הוא היה באנקר בהרכב של קבוצה אלופה שעשתה פלייאוף צמפיונס ושלב בתים באירופית במשך עונה שלמה.
- Sir Alex Ferguson
1. כמה קבהא מרוויח? זוכר שדיברו אז על 300 אלף יורו? אם זה נכון, אז מדובר בעלות מועדון לא נמוכה בכלל לשחקן סגל במציאות החדשה שאנחנו נכנסים אליה.
2. אין ספק שמבחינה מקצועית קבהא שווה סגל אצלנו, השאלה האם הוא שווה הרכב בטח בהרכב המתגבש לשנה הבאה שזה נראה שטאפוקו אמור להיות האחורי וממן/אוחנה הקדמי והשאלה מי ישחק לצידם.
2. אין ספק שמבחינה מקצועית קבהא שווה סגל אצלנו, השאלה האם הוא שווה הרכב בטח בהרכב המתגבש לשנה הבאה שזה נראה שטאפוקו אמור להיות האחורי וממן/אוחנה הקדמי והשאלה מי ישחק לצידם.
מעולה. חזר לזירת הפשע ויצא ממנה עם ראש מורם.
זה השחקן הכי טוב שלנו מאז המשחק ההוא.
עשה התקדמות נפלאה
עשה התקדמות נפלאה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מת עליו. חכם כל כך וטכני בצורה מפתיעה.
תמשיך ככה!
תמשיך ככה!
- Sir Alex Ferguson
אני חושב שהתגובות לקבהא די מייצגות את הכישלון שלנו העונה. לא משהו יוצא דופן הגנתית, לא משהו יוצא דופן התקפית, נכון הוא נלחם ונותן הכל, נכון הוא מהיר מאוד עם יציאה מצוינת עם הכדור קדימה, נכון יש לו רגעי קסם עם הכדור, אבל סך הכל לא מדובר במשהו יוצא דופן, לא שולט בקישור, לא מניע כדור בצורה יוצאת דופן, לא שחקן של מספרים בהתקפה, לפעמים מאבד אפילו מסירות פשוטות, שחקן שהוא בסדר בהרבה מאוד קטגוריות אבל לא מעבר לזה ועדין מהצד מי שישמע את התגובות מהצד יחשוב שהפירלו הישראלי נמצא אצלנו.
יכול להיות אחלה שחקן משלים (למרות שמבחינת שכר מרוויח לא מעט), ואני מקווה שיישאר, אבל בתקופה הנוכחית אנחנו צריכים הרבה יותר, ואם גם בעונה הבאה בונים על שלישיה שלו ושל טאפוקו וממן בהרכב אנחנו נמשיך להיות רחוקים ממכבי.
יכול להיות אחלה שחקן משלים (למרות שמבחינת שכר מרוויח לא מעט), ואני מקווה שיישאר, אבל בתקופה הנוכחית אנחנו צריכים הרבה יותר, ואם גם בעונה הבאה בונים על שלישיה שלו ושל טאפוקו וממן בהרכב אנחנו נמשיך להיות רחוקים ממכבי.
יקח זמן לבנות קבוצה יוצאת דון עם שחקנים יוצאי דופן כמו שהיינו. בנתיים הוא יושב בולSir Alex Ferguson כתב:אני חושב שהתגובות לקבהא די מייצגות את הכישלון שלנו העונה. לא משהו יוצא דופן הגנתית, לא משהו יוצא דופן התקפית, נכון הוא נלחם ונותן הכל, נכון הוא מהיר מאוד עם יציאה מצוינת עם הכדור קדימה, נכון יש לו רגעי קסם עם הכדור, אבל סך הכל לא מדובר במשהו יוצא דופן, לא שולט בקישור, לא מניע כדור בצורה יוצאת דופן, לא שחקן של מספרים בהתקפה, לפעמים מאבד אפילו מסירות פשוטות, שחקן שהוא בסדר בהרבה מאוד קטגוריות אבל לא מעבר לזה ועדין מהצד מי שישמע את התגובות מהצד יחשוב שהפירלו הישראלי נמצא אצלנו.
הפוך גוטה, הפוך...Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שהתגובות לקבהא די מייצגות את הכישלון שלנו העונה. לא משהו יוצא דופן הגנתית, לא משהו יוצא דופן התקפית, נכון הוא נלחם ונותן הכל, נכון הוא מהיר מאוד עם יציאה מצוינת עם הכדור קדימה, נכון יש לו רגעי קסם עם הכדור, אבל סך הכל לא מדובר במשהו יוצא דופן, לא שולט בקישור, לא מניע כדור בצורה יוצאת דופן, לא שחקן של מספרים בהתקפה, לפעמים מאבד אפילו מסירות פשוטות, שחקן שהוא בסדר בהרבה מאוד קטגוריות אבל לא מעבר לזה ועדין מהצד מי שישמע את התגובות מהצד יחשוב שהפירלו הישראלי נמצא אצלנו.
קבהה עם אוגו והובאן לידו, וואקמה ומליקסון בצדדים ושהר מלפנים היה שם את ראדי בצל
איך אתם אוהבים להגזים. מה שראדי עשה ברוורס קבהא לא יעשה בנסיעה קדימהeitam כתב: הפוך גוטה, הפוך...
אחלה קבהא אבל מי שמשווה אותו בצורה הזאת לראדי צריך לפרוש שבוע לרענן משחקים של ראדי בשביל לזכור מי זה היה
בצל אתה אומר לי
די נוeitam כתב: הפוך גוטה, הפוך...
משה, את כל מה שאתה אומר על קבהא כרגע, היה אפשר להגיד על אוגו והובאן בעונה הראשונה. גם שם האמצע היה פרוץ בהמון משחקים וכו' וכו'. ברגע שהפאזל מסביב הסתדר עם צדק, וואקמה, שהר ראדי ומעל כולם בכר, אז הכל נראה יותר טוב. העניין סביב החודשים האחרונים של קבהא, הוא שיש סביב מה לבנות.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שהתגובות לקבהא די מייצגות את הכישלון שלנו העונה. לא משהו יוצא דופן הגנתית, לא משהו יוצא דופן התקפית, נכון הוא נלחם ונותן הכל, נכון הוא מהיר מאוד עם יציאה מצוינת עם הכדור קדימה, נכון יש לו רגעי קסם עם הכדור, אבל סך הכל לא מדובר במשהו יוצא דופן, לא שולט בקישור, לא מניע כדור בצורה יוצאת דופן, לא שחקן של מספרים בהתקפה, לפעמים מאבד אפילו מסירות פשוטות, שחקן שהוא בסדר בהרבה מאוד קטגוריות אבל לא מעבר לזה ועדין מהצד מי שישמע את התגובות מהצד יחשוב שהפירלו הישראלי נמצא אצלנו.
לא לא.izguy83 כתב: משה, את כל מה שאתה אומר על קבהא כרגע, היה אפשר להגיד על אוגו והובאן בעונה הראשונה. גם שם האמצע היה פרוץ בהמון משחקים וכו' וכו'. ברגע שהפאזל מסביב הסתדר עם צדק, וואקמה, שהר ראדי ומעל כולם בכר, אז הכל נראה יותר טוב. העניין סביב החודשים האחרונים של קבהא, הוא שיש סביב מה לבנות.
אי אפשר בכלל להשוות את הרמה שאוגו ובעיקר הובאן הציגו כאן בעונתם הראשונה. הובאן לדעתי היה אחד השחקנים הטובים בליגה באותה עונה. היה ברור שהם שחקנים ברמה גבוהה.
הזיכרון שלכם קצר, מאוד.