איזה כפכפים ואיזה ארטיק?
5.5 השנים האחרונות עשו את המשחק מכבי - ב"ש להרבה יותר יוקרתי מעוד משחק. גם בקרב הקהל ובטח בקרב השחקנים שעולים למשחק הזה הרבה יותר שאפתנים ממשחק נגד בני יהודה לדוגמא.
מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
זה צריך להיות בהדרגה כי אין כלום בחוץ. נתחיל מ2-3 זרים ונמשיך משם.ns75 כתב:
בן בסט, עזרא, הרוש, אלו, סאבו, אוגו, נייג׳ל זה כבר 7, ואם הייתי יותר חד עם הסכין הייתי חותך בכיף עוד איזה 2-3
- ForeverRed
פחות משלושה זרים חדשים וטובים ואפשר לקפל גם את העונה הבאה.
מציע להנמיך ציפיות ולבוא צנועים כי אנחנו בבניה ויקח זמן מתוך הנחה שלא ינחתו פה 3 זרים בינגוForeverRed כתב:פחות משלושה זרים חדשים וטובים ואפשר לקפל גם את העונה הבאה.
- ForeverRed
ברור לי שלא נרוץ לאליפות.שיש כתב: מציע להנמיך ציפיות ולבוא צנועים כי אנחנו בבניה ויקח זמן מתוך הנחה שלא ינחתו פה 3 זרים בינגו
הציפייה היחידה שלי היא שיעשו את המקסימום לצמצם את הפער ולקצר את תהליך החזרה למעלה.
להשאיר שחקנים מיותרים כמו סאבו וטאפוקו זה צעד בכיוון הלא נכון.
במצב השוק הישראלי אין מנוס מהחתמה של זרים ושניים כאלה לא יספיקו.
ההרכב שלנו לא היה עד כדי כך נגרי. אז או שהשחקנים לא מסוגלים פיזית להתמודד מול מכבי, או שרמת האימון כל העונה לא מספיקה. העמידה במשחק לא הזכירה במעט את העמידה של ה3 שנים האחרונות. ושיחקנו מול גרסאות איכותיות של מכבי.Sir Alex Ferguson כתב: עם הגנה סופר חלשה (כולם כאן דיברו לפני המשחק על התפרקות) וילד מהנוער באמצע, הגבלת את מכבי לבעיטות מרחוק ולמצבים נייחים (קבוצה עם ממוצע כיבושים של יותר משני שערים למשחק העונה). אני חושב שהתקפית היינו יכולים לעשות יותר, אבל מבחינה טקטית עמדנו מצוין, ובלי הכדור שברח לממן במחצית הראשונה יש מצב שגם היינו יוצאים אתמול עם יותר מנקודה.
שייקה מה עם נושא משחק אבאלה?
הייתי בטוח שיש פגרה השבועdor69 כתב:שייקה מה עם נושא משחק אבאלה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]