ניב זריהן
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ניב זריהן
הכל היה מקרי, רצו לשחרר ואף אחד לא לקח אז כשהחלון נסגר נתנו תהזדמנות, שום אסטרטגיה מתכוננת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתה מתאר "אסטרטגיה מתוכננת" כאילו ישבו לכתוב תוכנית אופרטיבית לכיבוש הרצועה, 5 שנים קדימה.Sir Alex Ferguson כתב:הכל היה מקרי, רצו לשחרר ואף אחד לא לקח אז כשהחלון נסגר נתנו תהזדמנות, שום אסטרטגיה מתכוננת.
אז אני אתאר לך את הדברים כמו שאני מכיר מפיה של אלונה (ועזוב אותי הראיון בפודקאסט הגמלים, שאתה לא ממש מכיר את מאחורי הקלעים שלו).
פשוט מאוד;
דיא שוחרר והתלבטו אם לעשות רכש בינואר. החליטו בצעג אסטרטגי (אם יש לך בעיה עם המילה, אחליף),שלא מצרפים שחקנים מעבר לטאפוקו ותורגמן, מתוך 2 תפיסות;
1. הסגל עבה ומנופח ומלא בשחקנים שמחכים להזדמנות ולא מצאו קבוצה, כך שצירוף עוד יגמור את חדר ההלבשה טוטלית.
2. האמינו שאפשר בסגל הקיים להשיג את המטרות ולא רצו לייצר "עודפים" לקראת העונה הבאה.
השם "ניב זריהן" במסדרונות המועדון, הוא לא "חן עזרא" ולא "עדן בן בסט", תרשום ציטוט;
"אם זריהן ימשיך בגישה שלו, הוא יהיה כוכב ושחקן מוביל בכדורגל הישראלי"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מבין גם למה זה רלוונטי בכלל אם זה היה אסטרטגי או לא.
בוא נגיד "שזרמו".
זריהן עושה יופי של עבודה.
בוא נגיד "שזרמו".
זריהן עושה יופי של עבודה.
- Sir Alex Ferguson
שורה תחתונה, קיבל את ההזדמנות, לקח אותה, הלוואי שימשיך להשתפר ובעיקר ימנע מפציעות שהיה עקב האכילס שלו אצלנו.
גם אם נרוויח אותו רק כשחקן סגל לקראת העונה הבאה אני אהיה מרוצה.
גם אם נרוויח אותו רק כשחקן סגל לקראת העונה הבאה אני אהיה מרוצה.
- The red one
אז רגע
מתוכנן או לא?
לא הבנתי מה נסגר
מתוכנן או לא?
לא הבנתי מה נסגר
הפך ללוחם
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
הפתיע כגרזן, חילץ יפה באמצע. כנראה שנאלץ בגלל ההרכב החסר.REDZED כתב:הפך ללוחם
הבעיה שאח"כ לא נשאר לו אויר לפעולות התקפיות בשליש האחרון
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- Sir Alex Ferguson
היו לו בסוף המשחק שתי התקפות שבהם היה לבד לגמרי באגף, וברגעים האלה שחקן איכותי נמדד. לא אוהב את מאור בוזגלו האדם, אבל אלה היו המצבים שבוזגלו היה חיי עליהם, שהוא היה גורם ליריבה לשלם. תן כדור חד לרחבה, תבשל את הגול ותראה שאתה עשוי מהחומר הנכון. זריהן החריב את שתי ההרמות. זה בדיוק ההבדל בין עוד שחקן משלים לשחקן הרכב בקבוצה עם שאיפות.
אין דבר יותר גרוע מלשפוט את ניב זריהן אחרי 85 דקות כמגן תוקף, מגיע להתקפה.Sir Alex Ferguson כתב:היו לו בסוף המשחק שתי התקפות שבהם היה לבד לגמרי באגף, וברגעים האלה שחקן איכותי נמדד. לא אוהב את מאור בוזגלו האדם, אבל אלה היו המצבים שבוזגלו היה חיי עליהם, שהוא היה גורם ליריבה לשלם. תן כדור חד לרחבה, תבשל את הגול ותראה שאתה עשוי מהחומר הנכון. זריהן החריב את שתי ההרמות. זה בדיוק ההבדל בין עוד שחקן משלים לשחקן הרכב בקבוצה עם שאיפות.
הבחור היה גמור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
ומה עשה כל המשחק לפני שנגמר לו האוויר? כל הזמן אותו טריק בודד על הקו ולא מעבר לכך.
ודרך אגב, מי אשם שאנחנו באפריל ואין לו כושר משחק?
שמח שהפך לשחקן סגל ראוי, אבל ביכולת הנוכחית אם הוא פותח בהרכב זה סמל גדול לבינוניות שלנו העונה.
ודרך אגב, מי אשם שאנחנו באפריל ואין לו כושר משחק?
שמח שהפך לשחקן סגל ראוי, אבל ביכולת הנוכחית אם הוא פותח בהרכב זה סמל גדול לבינוניות שלנו העונה.
ההנחה לא מקובלת,יהיה חייב להשתפר באספקט הזה כדי להיות באמת שחקן מצויין ולא רק וטנציאלTotti כתב: אין דבר יותר גרוע מלשפוט את ניב זריהן אחרי 85 דקות כמגן תוקף, מגיע להתקפה.
הבחור היה גמור.
גם את זה דקות ישפרו ככל שיעבור הזמן. אל תשכח שהיה לו קו שלם לשרוף למעלה למטה (להזכירך שחקן שהיה שופך לאגר דקה 60 בשלוש ספרינטים). אין לי גרם של טענה אליושיש כתב: ההנחה לא מקובלת,יהיה חייב להשתפר באספקט הזה כדי להיות באמת שחקן מצויין ולא רק וטנציאל
אני מדבר קדימה, כרגע אין טעות והוא בגרף השתפרות. אבל כדי להיות מה שאנחנו צריכים ושואפים הוא יהיה חייב להשתפר וזה יקרה בהדרגה , עוד עונה בהרכב לצד שחקנים טובים יותר הוא יוכל להוביל אותנוdor69 כתב: גם את זה דקות ישפרו ככל שיעבור הזמן. אל תשכח שהיה לו קו שלם לשרוף למעלה למטה (להזכירך שחקן שהיה שופך לאגר דקה 60 בשלוש ספרינטים). אין לי גרם של טענה אליו
קדימה מסכים איתך. יהיה חייב להשתפר בכל התחומיםשיש כתב: אני מדבר קדימה, כרגע אין טעות והוא בגרף השתפרות. אבל כדי להיות מה שאנחנו צריכים ושואפים הוא יהיה חייב להשתפר וזה יקרה בהדרגה , עוד עונה בהרכב לצד שחקנים טובים יותר הוא יוכל להוביל אותנו
- ForeverRed
לראשונה מזה תקופה ארוכה ניב זריהן מגלה גרף שיפור וסימנים של שחקן שמסוגל לתרום לקבוצה לאורך זמן.
לא בטוח שהוא יוכל להוביל בעתיד, בשביל זה יצטרך לתת יותר תוצרת, אבל גם אם נרוויח אותו כשחקן משמעותי ברוטציה זה מבורך.
מציע להוריד את הביקורתיות במקרה שלו.
תנו לו להמשיך לצבור ביטחון ולפרוח ובהמשך נגלה על לאן הוא מסוגל להגיע.
לא בטוח שהוא יוכל להוביל בעתיד, בשביל זה יצטרך לתת יותר תוצרת, אבל גם אם נרוויח אותו כשחקן משמעותי ברוטציה זה מבורך.
מציע להוריד את הביקורתיות במקרה שלו.
תנו לו להמשיך לצבור ביטחון ולפרוח ובהמשך נגלה על לאן הוא מסוגל להגיע.