אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
נשמע כמו חרטא.
בכלל כל האייטם הזה של פשחצקי מנסה להדליק אש בשביל להכניס רייטינג למשחק.
זה לגמרי פשכצקי מקדם את המשחק המרכזי בערוץ הספורט. הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. אפילו לא מתכננים להניף היום צלחת ועדיין הוא מביא כביכול תגובות לזה. אין מה לעשות, הוא יודע איך להביא קליקים, המעסיקים שלו ימשיכו עם זה.elia כתב:נשמע כמו חרטא.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו זה ״תגיע בעקבות לחץ האוהדים״ ו״שינתה את דעתה״.
מצטער, מי שמאמין לפשכצקי הוא אידיוט גמור.
מצטער, מי שמאמין לפשכצקי הוא אידיוט גמור.
- The red one
האייטם לא "חרטא". נכון לעכשיו לא יודעים אם היא תגיע או לא. גם בוואלה לא יודעים וסייגו את זה. פשכה לא אמר איזה משהו יוצא דופן.
אני בכלל לא אתפלא אם זה מתוכנן (מאיזשהו גורם) כדי שיופעל עלייה לחץ ובסוף תגיע למען האוהדים ובגלל הלחץ.
עריכה: טוב זה היה מהיר
אני בכלל לא אתפלא אם זה מתוכנן (מאיזשהו גורם) כדי שיופעל עלייה לחץ ובסוף תגיע למען האוהדים ובגלל הלחץ.
נחמד. אני מדמיין את הישיבות מערכת שם. ״פשכה, אלונה תגיע היום למשחק?״. ״וואלה לא יודע״. ״מעולה, תוציא אייטם שלא ברור אם אלונה תגיע למשחק היום״The red one כתב:האייטם לא "חרטא". נכון לעכשיו לא יודעים אם היא תגיע או לא. גם בוואלה לא יודעים וסייגו את זה. פשכה לא אמר איזה משהו יוצא דופן.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
צריך להניח לה לנפשה ולתת לה לצאת לאט מההלם.
היא בן אדם כמו כולם ואני מניח שגם מרגישה תחושת כישלון אישי.
הדבר האחרון שצריך לעשות זה להציק לה.
אני במקומה לא בא היום.
למה צריך לבוא? לשמוע את אוהדי מכבי רוקדים לה על הדם?
מיותר.
אני במקומה לא בא היום.
מיותר.
- The red one
ברור, כי זה אייטם. אם לא ידוע לאנשי המועדון אם אלונה מגיעה למשחק כמה שעות לפני שהוא מתחיל, 6 ימים אחרי המפלה בפוליטיקה - זה אייטם.
וכמו שאמרתי, לא שולל את האפשרות שהכתבה הזו הגיעה מגורם מסויים כדי למדוד את הלך הרוח. בוואלה למשל דיי הסתירו את העניין של אלונה בכתבה לפני המשחק.
וכמו שאמרתי, לא שולל את האפשרות שהכתבה הזו הגיעה מגורם מסויים כדי למדוד את הלך הרוח. בוואלה למשל דיי הסתירו את העניין של אלונה בכתבה לפני המשחק.
מדבריך משתמע שאלונה לפני כל משחק מודיעה למועדון מראש אם היא באה או לא, ונעשתה פה עבודה עיתונאית שביררו עם אנשי המועדון שענו להם בחוסר ודאות שלא אופיינית למועדון לגבי ההגעה שלה.The red one כתב:ברור, כי זה אייטם. אם לא ידוע לאנשי המועדון אם אלונה מגיעה למשחק כמה שעות לפני שהוא מתחיל, 6 ימים אחרי המפלה בפוליטיקה - זה אייטם.
ואני טוען שלכתבים האלה אין מושג, ושהם יודעים (באומנות רבה) לקחת ספקולציות ותיאורטיות, בלי שום עבודה עיתונאית, בלי לברר תגובה, מקסימום איזה סמס משחקן, ולייצר מהם כתבה מתריסה שתביא הרבה כניסות ותגובות.
אני מקווה שהאוהדים שלנו יודעים להפריד בין החרטטנים לבין העיתונאים. כלפי למשל, שאני מחזיק ממנו מאוד, גם ציין את זה אבל דאג לסייג את זה בזה שזה עדיין לא בטוח, וגם זה קיבל את המקום הראוי לו כתת-כותרת בכתבה על מיגל ויטור, ולא כמו בספורט5 שזאת הכתבה המרכזית
שותף לדעתך.אדום זקן כתב:צריך להניח לה לנפשה ולתת לה לצאת לאט מההלם.
אני במקומה לא בא היום.
מיותר.
- ForeverRed
פשכצי הוא "עיתונאי" מהזן הנחות ביותר.
אין מילים שיוכלו לתאר כמה שאני בז לו.
כל הכתבות שלו, ללא יוצא מן הכלל, נכתבות במטרה למשוך אש.
גם כאשר הוא יודע שמדובר בחדשות ישנות או לא רלוונטיות הוא ממשיך לנגן לאוהדים על הרגש והעצבים.
אפס מאופס.
לגבי אלונה, יכול להיות שאני מקדים את המאוחר אבל מקווה שהיא לא מתכוונת לקחת את הסיטואציה למקומות קיצוניים.
מותר להתאכזב, אפילו רצוי, אבל אין כאן שום אלמנט של בגידה, חוסר כבוד או חוסר הערכה כלפיה.
אסור לה לערבב את מצבה בפוליטיקה עם מערכת היחסים בינה לבין הקהל ולהסיק מסקנות מיותרות.
הדברים לא היו ולא יהיו קשורים אחד לשני.
אין מילים שיוכלו לתאר כמה שאני בז לו.
כל הכתבות שלו, ללא יוצא מן הכלל, נכתבות במטרה למשוך אש.
גם כאשר הוא יודע שמדובר בחדשות ישנות או לא רלוונטיות הוא ממשיך לנגן לאוהדים על הרגש והעצבים.
אפס מאופס.
לגבי אלונה, יכול להיות שאני מקדים את המאוחר אבל מקווה שהיא לא מתכוונת לקחת את הסיטואציה למקומות קיצוניים.
מותר להתאכזב, אפילו רצוי, אבל אין כאן שום אלמנט של בגידה, חוסר כבוד או חוסר הערכה כלפיה.
אסור לה לערבב את מצבה בפוליטיקה עם מערכת היחסים בינה לבין הקהל ולהסיק מסקנות מיותרות.
הדברים לא היו ולא יהיו קשורים אחד לשני.
חלום שלי שהיא תקים מפלגה משלה בבחירות הבאות, ככה לא יהיה ספק בכלל למי להצביע
+100אדום זקן כתב:צריך להניח לה לנפשה ולתת לה לצאת לאט מההלם.
אני במקומה לא בא היום.
מיותר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תנו לה קצת להתקרר ואל תתייחסו לכל עיתונאי
- The red one
אלונה לא אמורה להתראיין לתשקורת עד יום חמישי/רביעי לאחר פרסום התוצאות הסופיות לגמריי (שזה כנראה יקרה בערב רביעי).
טרם ברור אם תשא דברים מחר בהרמת כוסית, אבל כן תצפו לידיעות מחר על 'הרגשתה' במידה ותגיע הערב לנתניה
טרם ברור אם תשא דברים מחר בהרמת כוסית, אבל כן תצפו לידיעות מחר על 'הרגשתה' במידה ותגיע הערב לנתניה