בחירות 2019
- ForeverRed
Re: בחירות 2019
חדשות רעות לימין ולמדינה בכלל.
מנדטים רבים הלכו לפח ואנחנו נהיה תלויים בגחמות של ליברמן וביכולת של ביבי להנדס קואליציה בינו לבין החרדים.
חבל.
מנדטים רבים הלכו לפח ואנחנו נהיה תלויים בגחמות של ליברמן וביכולת של ביבי להנדס קואליציה בינו לבין החרדים.
חבל.
צר לי בשביל אלונה,אבל הכל זה על בנט ושקד.ForeverRed כתב:חדשות רעות לימין ולמדינה בכלל.
חבל.
תחושת גדלות ויהירות הובילו למצב ש4 מנדטים הלכו לפח.
איזה שכונה. אין var?
אל תדאג יאשימו את ביבי ואת החרדים ואת כולם ולא את עצמם שהצביעו למפלגה של 35 מנדטים שמראש פסלה ישיבה בממשלת נתניהו.ForeverRed כתב:חדשות רעות לימין ולמדינה בכלל.
חבל.
קוראים למצביעי ביבי טיפשים, אבל למען האמת הטיפשים האמיתיים הם אלה שמצביעים למפלגה שלא תשרת את האינטרסים שלהם וסתם ישבו ויבזבזו כיסא באופוזיציה.
עזוב זה לא היה עניין של יהירות. החשיבה הייתה נכונה אבל הביצוע בדיעבד היה לא טוב.אדום זקן כתב: צר לי בשביל אלונה,אבל הכל זה על בנט ושקד.
תחושת גדלות ויהירות הובילו למצב ש4 מנדטים הלכו לפח.
מקווה שנראה את בנט ושקד בליכוד בקרוב.
לא הייתה כאן שום חשיבה.CrazyRed7 כתב: עזוב זה לא היה עניין של יהירות. החשיבה הייתה נכונה אבל הביצוע בדיעבד היה לא טוב.
מקווה שנראה את בנט ושקד בליכוד בקרוב.
השניים היו בטוחים שהם אלה שמחזיקים את האיחוד הלאומי ורצו לעשות מפלגה משלהם במטרה להחליף את נתניהו בבוא היום.
ואת זה אגב אמר בנט בקולו.
אממה,מפתיע אותי שהוא לא הבין דבר פשוט.
כל אחד שרוצה להיות ראש ממשלה מהימין,צריך להיות בליכוד,שם הבסיס,זה חטיבת האם.
בניגוד לשמאל-מרכז ששם כל יומיים יש איזה מפלגת נישא אחרת,בימין הדרך לראשות הממשלה עוברת רק דרך הליכוד.
המהלך הנכון מבחינתם היה:להצטרף לליכוד,להתמודד בפריימריס ומשם להתקדם.
גם היו בונים עצמם במפלגת השלטון,גם היו מביאים עוד מתפקדים וכח ולאט לאט מתקדמים.
הוא טעה כשחשב שהבייס שלו מספיק גדול כדי לשרוד שתייה שכזאת מהליכוד. הוא גם לא ציפה שיהיה לנתניהו מלחמה שכזאת על המפלגה הגדולה ביותר.
היה לו ולשקד מאוד קשה בבית היהודי. תזכור מה עשו לו עם אלי אוחנה ותחשוב מה היו עושים לו אם היה מצרף את אלונה אליהם.
הם רצו להתנתק מהרבנים ומסמוטריץ׳ וחבריו ואי אפשר להגיד שזה לא היה צעד נכון.
פשוט היו צריכים לחבור אל זהות/ליברמן/איחוד הימין לבלוק טכני כשכחול לבן נכנסה לתמונה.
היה לו ולשקד מאוד קשה בבית היהודי. תזכור מה עשו לו עם אלי אוחנה ותחשוב מה היו עושים לו אם היה מצרף את אלונה אליהם.
הם רצו להתנתק מהרבנים ומסמוטריץ׳ וחבריו ואי אפשר להגיד שזה לא היה צעד נכון.
פשוט היו צריכים לחבור אל זהות/ליברמן/איחוד הימין לבלוק טכני כשכחול לבן נכנסה לתמונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לגמרי.Totti כתב:אני עוד מחפש תשובה לפייגלין.
אם היו מציעים לי לשים 100 שקל על אי מעבר שלו ולקבל 10,000, הייתי מוותר כי חבל על הכסף.
אחד הסודות הגלויים בפוליטיקה הישראלית הוא עניין משחק התפקידים של דרעי וליברמן. מדובר בשני חברי נפש וכל ההתכתשות ביניהם היא בגדר יד רוחצת יד. אחד מוסיף לשני מנדטים.ForeverRed כתב: ואנחנו נהיה תלויים בגחמות של ליברמן וביכולת של ביבי להנדס קואליציה בינו לבין החרדים.
חבל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא נשמע לי סביר שקולות החיילים העלו מנדט למרצ
סך הכול קיבלו 10 אלף קולות כמו בבחירות הקודמות,מעניין איזה קומבינה עושים עם ה40 אלף הקולות שנשארוyedidel כתב:לא נשמע לי סביר שקולות החיילים העלו מנדט למרצ
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 11 אפריל 2019, 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
בהחלט נשמע לא סביר. בתור אחד שהשתחרר לא מזמן אני יכול להגיד שמהסביבה שלי בצבא זהות וביבי היו מאוד חזקים, זה מתחבר למיני טענות על אי סדרים לכאורה בהצבעה. מצד שני יכול להיות שלא היה חסר למרצ הרבה למנדט נוסףyedidel כתב:לא נשמע לי סביר שקולות החיילים העלו מנדט למרצ
הם פוסלים רק אותו ספציפית בגלל כתבי האישום בכפוף לשימוע. שים כל אחד אחר בראש הליכוד ותשמע דברים אחרים.CrazyRed7 כתב: אל תדאג יאשימו את ביבי ואת החרדים ואת כולם ולא את עצמם שהצביעו למפלגה של 35 מנדטים שמראש פסלה ישיבה בממשלת נתניהו.
קוראים למצביעי ביבי טיפשים, אבל למען האמת הטיפשים האמיתיים הם אלה שמצביעים למפלגה שלא תשרת את האינטרסים שלהם וסתם ישבו ויבזבזו כיסא באופוזיציה.
חבל שזה המצב. אחדות לאומית עדיפה על סחטנות סקטוריאלית.
בעיה שלהם ושל הציבור שבחר בהם. אחר כך שלא יבכו שהחרדים מוציאים את המקסימום בשביל הציבור שלהם בממשלות נתניהו.אריאל2 כתב: הם פוסלים רק אותו ספציפית בגלל כתבי האישום בכפוף לשימוע. שים כל אחד אחר בראש הליכוד ותשמע דברים אחרים.
חבל שזה המצב. אחדות לאומית עדיפה על סחטנות סקטוריאלית.
יש גם אפשרות ריאלית שחלק מחברי כחול לבן יתפצלו ויצטרפו לקואליצית ביבי
טוב לא מובן מה לעזאזל קורה וקרה בספירת הקולות בבחירות האלה. השב״כ קיבל את הפיקוח על ועדת הבחירות.
מספר תושבי גבעות בר הגישו תלונה שהם ומשפחותיהם הצביעו לימין החדש אבל באתר מופיע שבגבעות בר הימין החדש קיבל 0 קולות.
מצטרף למספר נתונים הזויים כמו הצבעות לא מעטות למפלגות הערביות בישובים ביהודה ושומרון שיש בהם בעלי זכות הצבעה של יהודים בלבד או מספר הצבעות גבוה ממספר בעלי זכות הצבעה.
מספר תושבי גבעות בר הגישו תלונה שהם ומשפחותיהם הצביעו לימין החדש אבל באתר מופיע שבגבעות בר הימין החדש קיבל 0 קולות.
מצטרף למספר נתונים הזויים כמו הצבעות לא מעטות למפלגות הערביות בישובים ביהודה ושומרון שיש בהם בעלי זכות הצבעה של יהודים בלבד או מספר הצבעות גבוה ממספר בעלי זכות הצבעה.