חופשי.אוהד הצלחות כתב:בבאר שבע, פחות מ-5 אחוזים הצביעו ימין חדש
המחשבות על גאידמק לא מרפות.
מצד שני, גאידמק מראש הגדיר לעצמו את בית"ר כתחנה בדרך לכסא ראש העיר. אלונה לא.
אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אם אני לא טועה בבאר שבע הם כן עברו את אחוז החסימה אז אין מה לכעוס על הבאר שבעים.
מקווה שאם לא תיכנס שלא תתחיל לנקום ולפרק, ראה ערך ארקדי.
אני קרוע למה שאני מעדיף, תיכנס או לא תיכנס...
מקווה שאם לא תיכנס שלא תתחיל לנקום ולפרק, ראה ערך ארקדי.
אני קרוע למה שאני מעדיף, תיכנס או לא תיכנס...
רק היסטריים כמו הבאר שבעיים יכולים לחשוב בצורה כזאת.
להשוות אותה לגאידמק זה עלבון ואפילו חוצפה.
הבסיס וכדאי שכולם יפנימו הוא שאלונה יצאה לדרך חדשה.
כן עוברים או לאו זה לא רלוונטי,היא תנסה בפעם הבאה.
מהיכרות קצרה עם האשה זה הדבר האחרון שישבור אותה.
- clark kent
- יצירת קשר:
כשאתה אומר הפעם הבאה אתה זוכר שמדובר על שנים...
או שאולי היא כל כך רוצה לעבור לפרויקט חדש שהיא תמצא או תמציא כל דבר העיקר לעבור הלאה
או שאולי היא כל כך רוצה לעבור לפרויקט חדש שהיא תמצא או תמציא כל דבר העיקר לעבור הלאה
אז היא תעבור הלאה,נו ו..clark kent כתב:כשאתה אומר הפעם הבאה אתה זוכר שמדובר על שנים...
היא לא תפקיר את הקבוצה,לא תנטוש אותה וזה קצת נאיבי מבחינתה(אם היא חשבה כך) שתקבל הרבה קולות מהעיר.
העיר ב"ש זה ליכוד הארד קור.
אם הליכוד היה מוביל בבטחה צהיה סמוך ובטוח שהרבה אנשים היו נותנים את קולם לימין החדש.
אבל ברגע שהייתה מלחמה על הבית,אנשים העדיפו לתת את קולם לליכוד ולהישאר בשלטון.
אלונה גם יודעת את זה,אם יש טענות יש להפנותם לנתניהו ששתה את כולם עם קשית.
- clark kent
- יצירת קשר:
עזוב אותך, חובה לעבור לדיקטטורה, תאמין לי יהיה פה יותר נחמד...
+1אדום זקן כתב:רק היסטריים כמו הבאר שבעיים יכולים לחשוב בצורה כזאת.
אוסיף מה שהוספתי באופסייד- לא מציע להקניט וללעוג לה כמו שעושים בדפי פייסבוק כאלו ואחרים.
מי שצוחק על אלונה ושמח בכשלון שלה, יקבל את "זינו" ויבכה כשהוא יצחק עליו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז בתור אחד שקצת מכיר מקרוב כי הוא אירח חוגי בית איתה, יש סיכוי כלשהו שיש אמת בשמועות הכעס כלפי הבאר שבעיים?Totti כתב: +1
אוסיף מה שהוספתי באופסייד- לא מציע להקניט וללעוג לה כמו שעושים בדפי פייסבוק כאלו ואחרים.
מי שצוחק על אלונה ושמח בכשלון שלה, יקבל את "זינו" ויבכה כשהוא יצחק עליו.
המילה כעס לא מתאימה. אבל מאמין שיש אכזבה. בטוח אפילו. ליוויתי די מקרוב את המסע ואני מאוכזב מהבאר שבעיים לא פחות.RedHell כתב: אז בתור אחד שקצת מכיר מקרוב כי הוא אירח חוגי בית איתה, יש סיכוי כלשהו שיש אמת בשמועות הכעס כלפי הבאר שבעיים?
לא מי אלו שלא הצביעו תפיסתית, אלא מהטיפשים שדיברו על פרנציפ.
הייתי יועץ בעבר לשני חכים, יועץ למנכל משרד הפנים והיום יועץ לרשויות מקומיות.
אני חי פוליטיקה, מדבר פוליטיקה ומתפרנס פוליטיקה;, ארשה לעצמי לנתח את הסיטואציה עם טיפה יהירות;
בלי קרב טיטאנים ומערכת דו קוטבית על ראשות הממשלה, בנט את שקד עם 6-8 קל, למרות הפרידה מהבית היהודי.
עם שקד בפרונט, הם חוצים את אחוז החסימה.
דרומים מתלבטים על ציר הימין שלא הצביעו לאלונה, עשו בעיני טעות גדולה. כל אדם צריך מישהן שילחם בשבילו, גם אם זה בשול וגם אם לא יצליח להזיז הרים- ילחם.
במובן הזה, הדרום יתום מבחינתי.
- ForeverRed
הדרומיים שאתה מדבר עליהם הבינו שצריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן על מנת שאלונה תהיה שרה.Totti כתב: המילה כעס לא מתאימה. אבל מאמין שיש אכזבה. בטוח אפילו. ליוויתי די מקרוב את המסע ואני מאוכזב מהבאר שבעיים לא פחות.
לא מי אלו שלא הצביעו תפיסתית, אלא מהטיפשים שדיברו על פרנציפ.
הייתי יועץ בעבר לשני חכים, יועץ למנכל משרד הפנים והיום יועץ לרשויות מקומיות.
אני חי פוליטיקה, מדבר פוליטיקה ומתפרנס פוליטיקה;, ארשה לעצמי לנתח את הסיטואציה עם טיפה יהירות;
בלי קרב טיטאנים ומערכת דו קוטבית על ראשות הממשלה, בנט את שקד עם 6-8 קל, למרות הפרידה מהבית היהודי.
עם שקד בפרונט, הם חוצים את אחוז החסימה.
דרומים מתלבטים על ציר הימין שלא הצביעו לאלונה, עשו בעיני טעות גדולה. כל אדם צריך מישהן שילחם בשבילו, גם אם זה בשול וגם אם לא יצליח להזיז הרים- ילחם.
בנט ושקד מקבלים עדיפות על פניה, ולכן הקול הולך קודם כל אליהם.
בנוסף לכך הייתה מלמחה בין המפלגות הגדולות וזה גרם לאנשים לחזור לבסיס ולהצביע ליכוד.
מי שלא מבין את הכוחות הפשוטים האלה לא מחובר למציאות.
לאלונה אין מה לכעוס.
א. אתה מבין את הכוחות האלו ואתה מחובר למציאות. אתה גם היית עד להסכמי "עודפים", למומ קדם קואליציוני וככזה, אתה מנתח את הזירה מצוין.ForeverRed כתב: הדרומיים שאתה מדבר עליהם הבינו שצריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן על מנת שאלונה תהיה שרה.
בנט ושקד מקבלים עדיפות על פניה, ולכן הקול הולך קודם כל אליהם.
בנוסף לכך הייתה מלמחה בין המפלגות הגדולות וזה גרם לאנשים לחזור לבסיס ולהצביע ליכוד.
מי שלא מבין את הכוחות הפשוטים האלה לא מחובר למציאות.
לאלונה אין מה לכעוס.
בפועל, לא היה צריך לקרות משהו יוצא דופן (זה בתיאוריה עכשיו, כי אנחנו מדברים בדיעבד). בטח ובטח לא לתיק שכיוונה ועל אחת כמה וכמה תחת המנדטים שחזו.
ב. את העובדה שחזרו לבסיס והצביעו ציינתי.
ג. לא נאמר כועסת, נאמר מאוכזבת. לגיטימי.
זה חדש לך אחי?Totti כתב:דרומים מתלבטים על ציר הימין שלא הצביעו לאלונה, עשו בעיני טעות גדולה. כל אדם צריך מישהן שילחם בשבילו, גם אם זה בשול וגם אם לא יצליח להזיז הרים- ילחם.
ביבי מחרבן עלינו ואנשים רצים להצביע לו, וזה בכל הדרום, לא רק בב"ש...
בחיי שאני לא מבין את זה
האמת שזה חדש לי אחי.maxkid22 כתב: זה חדש לך אחי?
ביבי מחרבן עלינו ואנשים רצים להצביע לו, וזה בכל הדרום, לא רק בב"ש...
בחיי שאני לא מבין את זה
האמנתי שיש בבאר שבע קהילתיות ששונה מהרבה ערים בארץ וכשמישהו מתוך הקהילה צריך תמיכה, ילכו איתו.
מו שמשווה לגאידמק כסיל מבחינתי ואני עדין. יש כאן אישה שנתנתה 12 שניל מעצמה לעיר הזו, עשתה כאן מהפכה אמיתית, לא פחות מראש העיר, לא שינתה מועדון, שינתה DNA. לא הצליחה בספורט, הצליחה בתרבות. שגרמה לאנשים לבכות וכל זה כי היא תמיד האמינה, גם כשאחרים הטילו ספק.
אז 4.5%? מהקולות בעיר למישהי שיש לה קבלות?
וואלה, תגידו נאיבי- הופתעתי.
נ.ב-
אני אישית גורס שאמונה בבנאדם היא אל-מפלגתית ברובה. נכון שיש פנאטים שיצביאו מחל כי זה מחל, אבל אם היה בראש את בוזי, היו הרוב היו מצביעים אחרת.
אז גם אם נפתלי ושקד לא כוס התה, אלונה שם וזו סיבה טובה לחשוב עליהם.
- ForeverRed
מסכים עם השורה התחתונה וגם כתבתי בזמנו שכל מי שחשוב לו הצד החברתי, טוב יעשה אם יצביע לאלונה ויוותר על הרפתקאות כמו זהות או כחלון.Totti כתב: האמת שזה חדש לי אחי.
האמנתי שיש בבאר שבע קהילתיות ששונה מהרבה ערים בארץ וכשמישהו מתוך הקהילה צריך תמיכה, ילכו איתו.
מו שמשווה לגאידמק כסיל מבחינתי ואני עדין. יש כאן אישה שנתנתה 12 שניל מעצמה לעיר הזו, עשתה כאן מהפכה אמיתית, לא פחות מראש העיר, לא שינתה מועדון, שינתה DNA. לא הצליחה בספורט, הצליחה בתרבות. שגרמה לאנשים לבכות וכל זה כי היא תמיד האמינה, גם כשאחרים הטילו ספק.
אז 4.5%? מהקולות בעיר למישהי שיש לה קבלות?
וואלה, תגידו נאיבי- הופתעתי.
נ.ב-
אני אישית גורס שאמונה בבנאדם היא אל-מפלגתית ברובה. נכון שיש פנאטים שיצביאו מחל כי זה מחל, אבל אם היה בראש את בוזי, היו הרוב היו מצביעים אחרת.
אז גם אם נפתלי ושקד לא כוס התה, אלונה שם וזו סיבה טובה לחשוב עליהם.
אבל בסוף איך שלא נסובב את זה, יש מפלגה שבה אלונה רצה, יש נפטלי ויש איילת וכנראה שלא כולם מתחברים.
5-6 מנדטים לא היו מספיקים להפוך את אלונה לשרה.
אני מכיר אישית אנשים שמצביעים למפלגות נישה כדרך קבע ובעקבות העלייה של כחול לבן בחרו להצביע הפעם ליכוד.
אז האכזבה בהחלט מובנת, אבל אי אפשר להסתכל רק על התוצאה.
יש הרבה מעבר.
אם אלונה תשים בצד את האמוציות והתסכול ותבחן את הסיטואציה בהיגיון אני בטוח שהיא תבין.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מרגיש מחויב כי קראו לי כסיל. גאידמק זה אסוציאציה שעלתה אינסטינקטיבית, ברור לי שאלונה רחוקה מזה מאד מאד. ברור לי שהיא לא תזרוק את הקבוצה בכעס.Totti כתב:
ברור גם שהיא מאד מאוכזבת. יש לה זכות מלאה להתאכזב. מאמין שהיא תנתב את זה למקומות טובים.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018