נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
למה? אתמול נייג׳ל הפסיד בכל המאבקים של אחד על אחד שהיה לו. לא שממן זה מופת למלחמה ומאבקים אבל ראינו אתמול שברגע שממן הוחלף המשחק שלנו הפסיק לחלוטיןTotti כתב:חייב לפתוח עח ממן נגד מכבי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
כי אני מאמין שהוא היחיד בחוליית ההתקפה שיכול לעשות להגנה הצהובה נזק באחד על אחד, למשוך אליו שחקנים.אסי, דגים כתב:
למה? אתמול נייג׳ל הפסיד בכל המאבקים של אחד על אחד שהיה לו. לא שממן זה מופת למלחמה ומאבקים אבל ראינו אתמול שברגע שממן הוחלף המשחק שלנו הפסיק לחלוטין
וחוץ מזה, סתם תחושה שהוא יכול להתפוצץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם הוא פותח זה רק על חשבון זריהן. לשחק איתו במשבצת של ממן זאת הפקרות. ממן זה רגליים טריות באמצע והוא רץ הרבה. האסלביינק אתמול נכנס בדקה 70 ולא הפסיק להפקיר כשהקבוצה נסוגה לאחור
הוא שובץ אתמול כחלוץ שני במערך של ה352 אין לו הרבה מה להפקיר כחלוץ , במיוחד שאוחנה ששובץ איתו גם כחלוץ היה טיפה יותר מאחור .
התפקיד שלו זה התפקיד של ממן , מאחורי החלוץ , לא חלוץ ולא בכנף . רק מאחורי החלוץ .
התפקיד שלו זה התפקיד של ממן , מאחורי החלוץ , לא חלוץ ולא בכנף . רק מאחורי החלוץ .
לא שווה הרכב
ילד חרא שצריך לעוף מפה על טיל.
העיקר לאוגו עושים את המוות אחרי 5 שנים של טירוף חושים וחיבור נדיר לקהל
השמן המטומטם הזה לא מפסיק לשתות בשלוותא (לכאורה) ולהתנהל כמו בליין תל אביבי מהזן הנחות ביותר.
טפי עליו ועל מי שהביא אותו.
אגב רואים את זה גם בגישה שלו במגרש המניאק לא עושה הגנה אפילו לא בכאילו, לא לוחץ ולא רץ אחרי שאיבד כדור, אפס מחויבות ואני לא יכול לראות אותו בקבוצה שלי.
השחקן הראשון אי פעם שאני מקלל בכל רגע שלו על המגרש, לא אעזוב אותו עד שיילך מכאן.
השמן המטומטם הזה לא מפסיק לשתות בשלוותא (לכאורה) ולהתנהל כמו בליין תל אביבי מהזן הנחות ביותר.
אגב רואים את זה גם בגישה שלו במגרש המניאק לא עושה הגנה אפילו לא בכאילו, לא לוחץ ולא רץ אחרי שאיבד כדור, אפס מחויבות ואני לא יכול לראות אותו בקבוצה שלי.
השחקן הראשון אי פעם שאני מקלל בכל רגע שלו על המגרש, לא אעזוב אותו עד שיילך מכאן.
כשדבר כזה בא ממך, זה אומר שיש הרבה מעבר למה שאנחנו רואים.oranu כתב:ילד חרא שצריך לעוף מפה על טיל.
אגב רואים את זה גם בגישה שלו במגרש ה***** לא עושה הגנה אפילו לא בכאילו, לא לוחץ ולא רץ אחרי שאיבד כדור, אפס מחויבות ואני לא יכול לראות אותו בקבוצה שלי.
אורן, מדובר כנראה בילד מגודל, שצריך לטפל ולטפח אתו. לא חוכמה לנהל שחקן ממושמע כמו קבהא, האתגר לנהל את הילד המוכשר הזה. מהטופ 3 בכדורגל הישראלי מבחינת כשרון.
הנפילה הכי גדולה הקיץ(בעיקר בגלל שעלה המון כסף).
מעניין מה יעשו איתו בקיץ.
מעניין מה יעשו איתו בקיץ.
קצת עפת חבר.oranu כתב:ילד חרא שצריך לעוף מפה על טיל.
אגב רואים את זה גם בגישה שלו במגרש ה***** לא עושה הגנה אפילו לא בכאילו, לא לוחץ ולא רץ אחרי שאיבד כדור, אפס מחויבות ואני לא יכול לראות אותו בקבוצה שלי.
על זריהן אמרו את אותם דברים לא לפני הרבה זמן והיום מדברים הפוך.
לא מפתיע לשמוע את זה, כשאתה רואה אותו נכנס בדקה 70 ולא מזיז את התחת השמן שלו כדי לעשות לחץ על הבלמים זה לא מפתיע שזאת ההתנהלות.
עדיף לשמור את הסיפורים האלו בשקט, אולי נצליח להיפטר ממנו בקיץ.
מה שבטוח שאין שום סיבה לתת לו מקום בהרכב עכשיו כשאוחנה מצטרף לרוטציה.
עדיף לשמור את הסיפורים האלו בשקט, אולי נצליח להיפטר ממנו בקיץ.
מה שבטוח שאין שום סיבה לתת לו מקום בהרכב עכשיו כשאוחנה מצטרף לרוטציה.
מסכים.MikiRed כתב:אורן, מדובר כנראה בילד מגודל, שצריך לטפל ולטפח אתו. לא חוכמה לנהל שחקן ממושמע כמו קבהא, האתגר לנהל את הילד המוכשר הזה. מהטופ 3 בכדורגל הישראלי מבחינת כשרון.
לא תמיד נוכל לאסוף רק דמויות מופת כמו מליקסון, ברדה, ראדי, הובאן ושיר.
יש שחקנים ששווה ללמוד להכיל את האופי המעט בעייתי שלהם כי הם יכולים להיות שוברי שיוויון על הדשא. לדעתי נייג'ל הוא עדיין כזה.
חייבים להרוויח אותו. שילמנו עליו כמעט 2 מיליון יורו, והוא איתנו לעוד הרבה זמן. לא נצליח להשתחרר ממנו.
להצמיד לו איזה מאמן מנטאלי, שיחות אישויות, לדאוג למשפחה שלו, לא יודע מה.
להצמיד לו איזה מאמן מנטאלי, שיחות אישויות, לדאוג למשפחה שלו, לא יודע מה.
אני לא משתמש שיוצא על שחקנים.ReDo כתב: קצת עפת חבר.
על זריהן אמרו את אותם דברים לא לפני הרבה זמן והיום מדברים הפוך.
אגב מה שאמרו על זריהן חלקית היה נכון והרבה מאוד פייק ניוז.
אני עומד מאחורי כל מילה שרשמתי ואני לא אומר משמועות אני אומר מידיעה.
מה הוא עושה כל יום אני לא יודע, איך התנהל במהלך חצי עונה פה? יודע ועוד איך.
לא קרוב להתנהלות של ספורטאי, אפילו לא של שכיר שעובד ראשון-חמישי מ 8-17.