דור אלו
Re: דור אלו
צר לי לבשר, החולשה האמיתית שלנו מונחת בצד שמאל.Sir Alex Ferguson כתב:הייתה פעם אחת היום שבני יהודה לא הצליחה להגביה עליו היום? גם באחד על אחד עברו אותו כמה פעמים והייתה לו גם תעבירה הטיפשית בסוף המשחק על קצה הרחבה. הגנתית אחד המגינים החלשים בליגה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צד שמאל לפחות גם תורם משהו עם הכדור.Totti כתב: צר לי לבשר, החולשה האמיתית שלנו מונחת בצד שמאל.
יחסית לשחקן ששיחק אולי 5 משחקים בשנתיים,היה לא רע.
+1oshri26 כתב:יחסית לשחקן ששיחק אולי 5 משחקים בשנתיים,היה לא רע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אילוז לידו היה אלבס מבחינה הגנתיתbs war כתב:אחד על אחד של אילוז
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא דווקא היה בסדר עד דקה 70, ואז נגמר לו האוויר וזה טבעי, הבן אדם לא שיחק 700 שנה.
שיחקן גם מול ציבוטה, זה לא קל.
דווקא אורן ביטון איכזב אותי. שיחק מול דולב חזיזה(שהוא די מוגבל בדריבל) ולא הסתדר איתו משהו.
שיחקן גם מול ציבוטה, זה לא קל.
דווקא אורן ביטון איכזב אותי. שיחק מול דולב חזיזה(שהוא די מוגבל בדריבל) ולא הסתדר איתו משהו.
מבחינה התקפית נתן לדעתי משחק מעודד מאוד.
לא צריך בכוח, נתן משחק בסדר גמור.
וואלה לא יודע מה ראיתם. היה בור בהגנה כרגיל, פורפר כמעט בכל 1 על 1, ולא תרם כלום בהתקפה.
אחד החלשים לטעמי
אחד החלשים לטעמי
היה בסדר, נולד לשלושה בלמים גם בדומה לחבר שלו שבצד שמאל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יכול להיות שאתה צודק לגבי היכולת של אורן ביטון, באופן אישי לא זוכר משהו יוצא דופן למעט פעם אחת שחזיזה הפיל אותו מהרגליים עם הטעיה ופריצה קדימה, מצד שני החטיפה של אורן ביטון התחילה את המהלך של השער הראשון של שהר.Totti כתב: צר לי לבשר, החולשה האמיתית שלנו מונחת בצד שמאל.
דור אלו לעומת זאת, אולי התמודד עם יותר התקפות כי בני יהודה כל זמן הלכו לצ'יבוטה, אבל במיוחד במחצית השנייה נתן שירימו עליו פעם אחר פעם, כשפעם אחת עברו אותו בדריבל כאילו הוא אוויר ופעם אחת הוא עושה עבירה טיפשית על קצה הרחבה, מסוג המשחקים שגורמים לי להעריך יותר את בן ביטון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למה לא לנסות את סאבו בימין?
לא הייתה עבירה במהלך הזה תבדוק אותי.Sir Alex Ferguson כתב: יכול להיות שאתה צודק לגבי היכולת של אורן ביטון, באופן אישי לא זוכר משהו יוצא דופן למעט פעם אחת שחזיזה הפיל אותו מהרגליים עם הטעיה ופריצה קדימה, מצד שני החטיפה של אורן ביטון התחילה את המהלך של השער הראשון של שהר.
דור אלו לעומת זאת, אולי התמודד עם יותר התקפות כי בני יהודה כל זמן הלכו לצ'יבוטה, אבל במיוחד במחצית השנייה נתן שירימו עליו פעם אחר פעם, כשפעם אחת עברו אותו בדריבל כאילו הוא אוויר ופעם אחת הוא עושה עבירה טיפשית על קצה הרחבה, מסוג המשחקים שגורמים לי להעריך יותר את בן ביטון.
וההנחות שאתה נותן לביטון והקיטרוג על אלו לא מובנים.
נתן משחק הרבה מעבר למה שהרגיל אותנו, לא מצוין אפילו לא קרוב אבל אשכרה ראית רצון ויכולת התקפית סבירה לראשונה ממנו העונה.
וכן מגיעה לו הנחה כי המאצ אפ שלו היה מול אחד הקשרי כנף הכי טובים בליגה, בטח בדריבל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אפשר לתת הנחות, אחרי ניצחון זה הכי קל, השאלה מה היה קורה אם מכל ההרמות ששלחו בסוף המשחק מהאגף שלו באין מפריע היינו סופגים שער, האם גם אז התגובות כאן היו דומות.
אורן ביטון היה בתקופה איומה, אחרי זה קיבל אדום ובן המשיך לקבל קרדיט עד למשחק האחרון שאורן חזר להרכב. באופן אישי אני לא זוכר משהו יוצא דופן מבני יהודה מהאגף של אורן אבל אולי אני טועה ומפספס משהו וזה לא יפתיע לאור היכולת של אורן בתקופה האחרונה אבל למעט מבצע אחד שהפילו אותו מהרגליים לא קופץ לי כלום לראש.
אורן ביטון היה בתקופה איומה, אחרי זה קיבל אדום ובן המשיך לקבל קרדיט עד למשחק האחרון שאורן חזר להרכב. באופן אישי אני לא זוכר משהו יוצא דופן מבני יהודה מהאגף של אורן אבל אולי אני טועה ומפספס משהו וזה לא יפתיע לאור היכולת של אורן בתקופה האחרונה אבל למעט מבצע אחד שהפילו אותו מהרגליים לא קופץ לי כלום לראש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!