בן שהר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן שהר
עובדתית התקציב עלה וגם עזבו בוזגלו (שקוואנקה הגיע במקומו) והובאן שהרוויחו סכומים יפים.
בשורה התחתונה, ניסו להעביר את בן לבית״ר בקיץ לא בגלל חוסר שביעות מקצועית אלא בגלל השכר, אז איך אפשר להתעלם מעלות החוזה כשמדברים על בן? אם לא היה מכביד על התקציב היו משאירים אותו...
בשורה התחתונה, ניסו להעביר את בן לבית״ר בקיץ לא בגלל חוסר שביעות מקצועית אלא בגלל השכר, אז איך אפשר להתעלם מעלות החוזה כשמדברים על בן? אם לא היה מכביד על התקציב היו משאירים אותו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב ששהר נמדד פה לפי השכר שלו ובשכר כזה הוא לא הכי טוב והשכר מסנדל.הוא כמו ממן חלק מפאזל ולא החלק המוביל
אני לא מבין משה
אתה מנסה להכשיר דעת קהל כדי שישחררו את בן שהר כי השכר שלו גבוה מאוד?
אני אגיד לך. גדולי המבקרים שלו. לא ירצו שישוחרר.
כי לא יגיע יותר טוב. אז אין טעם לטפטף על בן שהר.
לשחרר אותו זו טעות. החוזה שלו זה החלטת מועדון.
כמו שלשחרר את הובאן טוני ואוגו היו החלטת מועדון.
לבן שהר יש חוזה. והוא לא למכירה.
אם אתה עוזר להכשיר את הקרקע לעזיבה של אלונה ושחרור שחקנים אז אתה צריך לעבוד ממש קשה.
אם אתה עוזר להכשיר את הקרקע לעזיבה של אלונה ושחרור שחקנים אז אתה צריך לעבוד ממש קשה.
כרגע המצב השתנה.
אנחנו לא יודעים אם אלונה תשקיע כסף נוסף אבל היא הבטיחה שתעמוד בחוזים שהתחייבה. בהתאם לזה אנחנו לא נוכל להביא חלוץ ישראלי טוב ממנו (לא שאני רואה שיש כזה בכלל). אין שאלה בכלל, להשאיר על כל המגרעות שלו
אנחנו לא יודעים אם אלונה תשקיע כסף נוסף אבל היא הבטיחה שתעמוד בחוזים שהתחייבה. בהתאם לזה אנחנו לא נוכל להביא חלוץ ישראלי טוב ממנו (לא שאני רואה שיש כזה בכלל). אין שאלה בכלל, להשאיר על כל המגרעות שלו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקווה שבן יישאר איתנו גם בקיץ.אלדר כתב:אני לא מבין משה
מקווה שבמערכת מבינים שהמעמד שלו גבוה מידי יחסית לתפוקה שהוא נותן, ולכן מקווה שבקיץ ננסה פעם נוספת להביא מישהו טוב יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
השאיפה שינסו להביא חלוץ שיתחרה באמת עם בןSir Alex Ferguson כתב: מקווה שבן יישאר איתנו גם בקיץ.
מקווה שבמערכת מבינים שהמעמד שלו גבוה מידי יחסית לתפוקה שהוא נותן, ולכן מקווה שבקיץ ננסה פעם נוספת להביא מישהו טוב יותר.
הבעיה שאני לא רואה איפה צומח חלוץ אמיתי במדינה שלנו
מקפיצים את הנושא רק בהחמצות?
כן, הוא יחמיץ בעתיד וכנראה גם לא יתפור 25 שערים בעונה,
אבל זה החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה.
כן, הוא יחמיץ בעתיד וכנראה גם לא יתפור 25 שערים בעונה,
אבל זה החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה.
בנזמה הישראלי.
נערך : היום באמת נתן משחק טוב גם מחוץ ל16. אבל הוא לא החלוץ הישראלי הכי טוב היום.
נערך : היום באמת נתן משחק טוב גם מחוץ ל16. אבל הוא לא החלוץ הישראלי הכי טוב היום.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 06 אפריל 2019, 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מקווה שאין כוונה לחפש לו בית חדש כמו בקיץ האחרון.. השחקן המוביל האחרון שנשאר מהתקופה היפה ואפשר לבנות עליו גם לעוד כמה שנים (מליקסון זה לא יין וצדק בספק אם יהיה מה שהיה)
שוב, הטייטל של "הבלם הטוב בליגה", "החלוץ הטוב בליגה" או "השוער הטוב בליגה" לא אומר כלום כי אין שום איכות בשוק הישראלי.
אבל שהר אחלה שחקן ואחלה חלוץ. ועדיין חייב להגיע חלוץ זר. לא סותר.
מזאת אומרת לא אומר כלום כי אין שופ איכות בשוק הישראלי?הפועלעולה כתב:שוב, הטייטל של "הבלם הטוב בליגה", "החלוץ הטוב בליגה" או "השוער הטוב בליגה" לא אומר כלום כי אין שום איכות בשוק הישראלי.
בוודאי שאומר. כשאין לך את הישראלים הטובים בליגה אין לך שום סיכוי להגיע למאבק האליפות.
מת עליו.
אבל רציתי להרוג אותו מחצית שניה כשבעט החוצה ברגל שמאל.
אבל רציתי להרוג אותו מחצית שניה כשבעט החוצה ברגל שמאל.
- ForeverRed
כמות הבישולים שהוא לקח למליקסון העונה..
הוא רחוק מלהיות מושלם, להצדיק שכר של חצי מיליון יורו וברור שצריך חלוץ נוסף.
ועדיין, כשנסכם עונה שהר הוא מנקודות האור.
שחקן שהמועדון התנהג אליו בצורה איך לומר.. פשוט מבזה. בטח לאור מה שעברנו איתו.
לא הוציא מילה, המשיך לעבוד קשה וכשנתנו לו את ההזדמנות לקח אותה כמו גדול.
שהר בסופו של דבר עושה את מה שהוא יודע, וזה לתת את המספרים, הלא וואו אך גם כלל לא מעט, באופן עקבי.
התקופה המחורבנת שלו בה לא פגע ממטר הייתה ידועה מראש שתגיע, זו לא בעיה שלו שהצוות המקצועי והניהולי שמו אותו ללא גיבוי.
וגם מהתקופה הזו הוא יצא, וזה לא פשוט לצאת ממנה דרך הרכב כשהביטחון רק מתרסק ממשחק למשחק, מהחמצה להחמצה.
לסיכומו של עניין שהר גבר שבגברים והלוואי והיו לנו עוד כמה כאלו. יש לא מעט שחקנים אצלנו שלא נתנו רבע ממה שהוא נתן ומרשים לעצמם את מה שהוא בחיים לא יעשה מבחינת זריקת ז' ופתיחת פה בראיונות.
הייתי בעד להיפרד ממנו בקיץ אבל הוא האכיל אותי בחתיכת כובע העונה הזו.
אחרי ברדה, מליקסון, ויטור, טוני ואוגו, החולצה שלי בעונה הבאה היא ללא ספק שלו.
ועדיין, כשנסכם עונה שהר הוא מנקודות האור.
שחקן שהמועדון התנהג אליו בצורה איך לומר.. פשוט מבזה. בטח לאור מה שעברנו איתו.
לא הוציא מילה, המשיך לעבוד קשה וכשנתנו לו את ההזדמנות לקח אותה כמו גדול.
שהר בסופו של דבר עושה את מה שהוא יודע, וזה לתת את המספרים, הלא וואו אך גם כלל לא מעט, באופן עקבי.
התקופה המחורבנת שלו בה לא פגע ממטר הייתה ידועה מראש שתגיע, זו לא בעיה שלו שהצוות המקצועי והניהולי שמו אותו ללא גיבוי.
וגם מהתקופה הזו הוא יצא, וזה לא פשוט לצאת ממנה דרך הרכב כשהביטחון רק מתרסק ממשחק למשחק, מהחמצה להחמצה.
לסיכומו של עניין שהר גבר שבגברים והלוואי והיו לנו עוד כמה כאלו. יש לא מעט שחקנים אצלנו שלא נתנו רבע ממה שהוא נתן ומרשים לעצמם את מה שהוא בחיים לא יעשה מבחינת זריקת ז' ופתיחת פה בראיונות.
הייתי בעד להיפרד ממנו בקיץ אבל הוא האכיל אותי בחתיכת כובע העונה הזו.
אחרי ברדה, מליקסון, ויטור, טוני ואוגו, החולצה שלי בעונה הבאה היא ללא ספק שלו.
עוד מחמאות חברים.. זה לא מספיק ביחס לרפש שנזרק פה.
איזה ווינר.
איזה ווינר.