בוא תביא 3 טובים יותרTal_Hbs כתב:באמת הרצוג חושב שאלו שלושת הבלמים הישראלים הטובים ביותר ?
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
השינוי מערך הביא איתו אימפקט מסוים, גם הגול הגיע מתרגיל מתוכנן באימונים.ForeverRed כתב:האוסטרי לא יודע לנהל משחקים.
גם להרכב שהוא עלה איתו יש מחיר, יותר מדי שחקנים שלא מסוגלים להשלים 90 דקות.
מי יש קו שמאל חוץ מטוואטחה?
את נאתכו גם אני הייתי מספסל, אבל כולם הולכים איתו.
לא אשמתו שקיבלנו שער כזה מביך, וחוץ מכיאל, קצת דאבור וטיפה זהבי אין שום איכות בסגל.
גם פרץ היה חלש מאוד, סיבבו אותו כמו סביבון. תקופה לא משהו שלו גם בליגה.
דסה לא היה קיים, לא היה צד ימין בכלל.
כושר מחורבן של לא מעט שחקנחם שגם בשיאם הם בוא נגיד לא שוס גדול ברמות האלה.
נו ולא היה עדיף טרנר מלא וביתי?The red one כתב:12,340בסמי
אפשר לומר שהם אפילו הפסידו כסף.
אם הוא רוצה לשחק עם 3 בלמים ו3 קשרי אמצע, הקיצוניים חייבים להיות שחקני התקפה עם מחויבות הגנתית ולא מגנים תוקפיםyossi כתב: השינוי מערך הביא איתו אימפקט מסוים, גם הגול הגיע מתרגיל מתוכנן באימונים.
לא אשמתו שקיבלנו שער כזה מביך, וחוץ מכיאל, קצת דאבור וטיפה זהבי אין שום איכות בסגל.
כמו? איזה שחקני אגף ישראלים בדיוק קיימים שיש בהם התקפה, כושר לאינטנסיביות ומשמעת שנדרשת כי גם הגנה הם צריכים לעשות?Tal_Hbs כתב: אם הוא רוצה לשחק עם 3 בלמים ו3 קשרי אמצע, הקיצוניים חייבים להיות שחקני התקפה עם מחויבות הגנתית ולא מגנים תוקפים
היה ברור שיונתן כהן זומן על הטייפ הזה, גם סולומון משמש כווינגר לימין אך זה התקפי מדי לפתוח עם שניהם.
אני אישית רציתי לראות את מיכה ע"ח טוואטחה כשעבר קדימה, שיהיה בהרכב הזה שחקן שמביא יכולת מסירה וראיית משחק, אבל ההכנסה של כהן לגיטימית גם כן בעיניי.
- ForeverRed
לא רוצה להיכנס לשמות ספציפיים.yossi כתב: השינוי מערך הביא איתו אימפקט מסוים, גם הגול הגיע מתרגיל מתוכנן באימונים.
לכל מאמן יש את השחקנים שהוא מאמין בהם וזכותו ללכת איתם. טענות תמיד יהיו לפה ולפה.
אני מסתכל על יכולת כללית וקבלת החלטות תוך כדי משחק והחילופים שלו בדרך כלל לא משפיעים על הקבוצה במקרה הטוב, או משפיעים לרעה במקרה הרע.
לא יכול להיות שמגיעים לדקות מכריעות עם רוב מוחלט של שחקנים ששפך מנוע, וחלק קטן רענן שלא מסוגל לדחוף קדימה כי הוא צעיר וחסר ניסיון.
זאת לא הפעם הראשונה ולא השנייה.
הוא נמצא כאן כבר מספיק זמן בשביל לדעת להוציא יותר מזה.
בנאדו וגרשון פצועים, יחזרו למשחק הבאTal_Hbs כתב:באמת הרצוג חושב שאלו שלושת הבלמים הישראלים הטובים ביותר ?
לא יכלו להגיע עוד חמישה אוהדים?The red one כתב:12,340בסמי
לפני שהרצוג הגיע מבחינת יכולת הנבחרת הייתה יותר לכיוון לטביה וליכטנשטיין, דרגים 5,6, מאשר לסלובניה ואלבניה נניח, דרגים 3,4.ForeverRed כתב: לא רוצה להיכנס לשמות ספציפיים.
לכל מאמן יש את השחקנים שהוא מאמין בהם וזכותו ללכת איתם. טענות תמיד יהיו לפה ולפה.
אני מסתכל על יכולת כללית וקבלת החלטות תוך כדי משחק והחילופים שלו בדרך כלל לא משפיעים על הקבוצה במקרה הטוב, או משפיעים לרעה במקרה הרע.
לא יכול להיות שמגיעים לדקות מכריעות עם רוב מוחלט של שחקנים ששפך מנוע, וחלק קטן רענן שלא מסוגל לדחוף קדימה כי הוא צעיר וחסר ניסיון.
זאת לא הפעם הראשונה ולא השנייה.
הוא נמצא כאן כבר מספיק זמן בשביל לדעת להוציא יותר מזה.
היום אנחנו נראים חזרה לכיוון הנכון כשהסגל לא ממש השתפר.
אני מסכים שלעלות עם שחקנים שלא בכושר גרם לנו לבזבז חילופים, וחמד וסבע שהם שחקנים שכן כבר הביאו שינוי בעבר והיו צריכים להשתלב, נמנעו מלהיכנס בשל כך.
הבעיה היא שאני לא רואה יותר מדי ברירות. אני כן הייתי פותח עם מיכה עח נאתכו, או לפחות מכניס אותו לפני סולומון או כהן.
לגבי חוסר ניסיון, הסגל שלנו הוא הכי מבוגר בבית, אני כן חושב שצריך לשלב צעירים וטוב שהרצוג עושה את זה. לעלות גם ככה לא נעלה.
אני עדיין חושב שחוק הגבלת הזרים דופק את הישראלים מבחינת יכולת, מפנק בחשבון הבנק.
במקום ששחקנים שיש להם כיוון טוב יצאו לאירופה ויחוו כדורגל אמיתי, הם נשארים במשכורות מנופחות בארץ ופשוט לא ממשים את עצמם.
לכל נבחרת כמעט בדרג 3,4 יש נציגים ב5 הליגות החזקות שמשחקים, לנו אין כאלה להוציא את כיאל (וזה נראה על הדשא) ולחשוב על לגבור עליהם עם שחקנים מישראל, סין וספסלי אירופה זה פשוט לא מציאותי.
- ForeverRed
אתה אומר הרבה דברים נכונים.yossi כתב: לפני שהרצוג הגיע מבחינת יכולת הנבחרת הייתה יותר לכיוון לטביה וליכטנשטיין, דרגים 5,6, מאשר לסלובניה ואלבניה נניח, דרגים 3,4.
היום אנחנו נראים חזרה לכיוון הנכון כשהסגל לא ממש השתפר.
אני מסכים שלעלות עם שחקנים שלא בכושר גרם לנו לבזבז חילופים, וחמד וסבע שהם שחקנים שכן כבר הביאו שינוי בעבר והיו צריכים להשתלב, נמנעו מלהיכנס בשל כך.
הבעיה היא שאני לא רואה יותר מדי ברירות. אני כן הייתי פותח עם מיכה עח נאתכו, או לפחות מכניס אותו לפני סולומון או כהן.
לגבי חוסר ניסיון, הסגל שלנו הוא הכי מבוגר בבית, אני כן חושב שצריך לשלב צעירים וטוב שהרצוג עושה את זה. לעלות גם ככה לא נעלה.
אני עדיין חושב שחוק הגבלת הזרים דופק את הישראלים מבחינת יכולת, מפנק בחשבון הבנק.
במקום ששחקנים שיש להם כיוון טוב יצאו לאירופה ויחוו כדורגל אמיתי, הם נשארים במשכורות מנופחות בארץ ופשוט לא ממשים את עצמם.
לכל נבחרת כמעט בדרג 3,4 יש נציגים ב5 הליגות החזקות שמשחקים, לנו אין כאלה להוציא את כיאל (וזה נראה על הדשא) ולחשוב על לגבור עליהם עם שחקנים מישראל, סין וספסלי אירופה זה פשוט לא מציאותי.
אני רוצה להבהיר שאין לי בעיה עם הרצוג, הנבחרת התקדמה תחתיו וציינתי את זה לא פעם.
ההכנה שלו למשחקים בדרך כלל טובה, אבל התגובות שלו תוך כדי משחק לא מצליחות להשפיע על הנבחרת, לפעמים משפיעות לרעה.
זה משהו שחוזר על עצמו כמעט בכל משחק מאז הגיע.
יכול להיות שזה עניין של ניסיון.
הנבחרת לא התאמנה מאז המשחק האחרון נכון?
ככה אי אפשר להצליח
ככה אי אפשר להצליח
רצו שבחודש פבואר יהיה כל שבוע אימון(או משהו כזה) בשפיים לשחקני נבחרת בלבד.. כל הקבוצות הסכימו חוץ ממכבי ולכן זה בוטל.. הבטיחו להם שיהיה רק אימונים טקטקים ועדיין לא נתנו אישור.. דוקא הקבוצה היחידה בליגה שאין לה על מה לשחק..שיש כתב:הנבחרת לא התאמנה מאז המשחק האחרון נכון?
ככה אי אפשר להצליח
רק בנבחרת שלנו יכולים לשחק עם 3 בלמים ושהחלוץ היחיד של היריבה יהיה על החמש לבד בלי שמירה.. אפילו לא מתפרצת
- ForeverRed
בקמפיין הקודם הרצוג בחר לשחק עם שלישיית בלמים וזכה למחמאות מוצדקות.
השיטה שלו ידעה למקסם את יכולות השחקנים.
מה שקורה היום זה בדיוק ההפך.
עמרי בן הרוש קיצוני שמאלי, שלישיית בלמים לא מתואמת באמצע, והתקפה שבעיקר סובלת מהמערך.
קיבעון מחשבתי מיותר.
השיטה שלו ידעה למקסם את יכולות השחקנים.
מה שקורה היום זה בדיוק ההפך.
עמרי בן הרוש קיצוני שמאלי, שלישיית בלמים לא מתואמת באמצע, והתקפה שבעיקר סובלת מהמערך.
קיבעון מחשבתי מיותר.
עכשיו התחלתי לראות
מי אשם בגול?
מי אשם בגול?