נייג'ל האסלביינק
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: נייג'ל האסלביינק
מייאש לראות אותו מצד שני אני מוצא את עצמי חושב את זה על כל כך הרבה שחקנים השנה ככה שכניראה הבעיה עמוקה משחקן ספציפי כזה או אחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אני חושב שהוא מעולם לא היה וגם לא יהיה השחקן שמצפים ממנו להיות.
ומצד שני חשוב להדגיש שהוא לא מצליח להפיק מעצמו כלום כרגע.
ברור לכולנו שהוא שווה יותר.
ומצד שני חשוב להדגיש שהוא לא מצליח להפיק מעצמו כלום כרגע.
ברור לכולנו שהוא שווה יותר.
כשתצא לכאורה 3 פעמים בשבוע לבילוי בתל אביב גם אתה תהיה שמן וכבד.Totti כתב: הוא עלה במשקל בענק.
הוא ששלחו לנו את הבנדוד השמן שלו.
אין סיכוי שזה אותו שחקן ששיחק נגדנו במחזור הראשון או בשנה שעברה.
אפילו לא אותו השחקן מהסיבוב הראשון.
הוא פשוט איטי להחריד וכבד.
חלאס עם הדיפנס על עיוור.Sir Alex Ferguson כתב: אפשר גם להעלות משקל ביחד עם מסת שריר, השאלה האם זה נכון לשחקן שהיתרון הגדול שלו היה המהירות והצעד הראשון וכולנו יודעים את התשובה.
גם שיר צדק העלה משקל ומסת שריר כי עבד המון בחדר כושר בזמן ההרחקה, גם במקרה שלו זה בעיקר פגע לו במהירות.
כשאתה אורן ביטון להעלות משקל ומסת שריר זה מצוין, כשאתה האסלביינק שכבר הייתה בנוי טוב זה הופך אותך לשחקן כבד ומסרס את היתרונות שהיו לך.
העלה שריר בתחת שלי, שם כסף שתיקח מדדים שלו (משקל, אחוזי שומן ומסת שריר) מעונה שעברה בק"ש ותיקח היום ותראה שהוא עלה בשניים הראשונים משמעותית וירד בשלישי.
הוא חי חיים לא ספורטיביים כבר תקופה ארוכה וזה בכלל לא מפתיע מה שרואים על המגרש.
הדיבור על העלאת מסת שריר ושבגלל זה הוא נהיה כבד חסר קשר למציאות במקרה שלו משה.
במקרה של שיר זה באמת נכון כי הוא גם לא התאמן עם קבוצה מסודרת וזה קשה מאוד לשמור על אותו רף מבחינה פונקציונאלית כשאתה לבד ואין לך תכנית אימונים קבוצתית עם פיקוח ואנשי מקצוע מסביבך, בחדר כושר ובמשקולות זה יותר קל ועל זה שיר באמת הקפיד, סה"כ אפשר להבין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יכול להיות שהעלה גם משקל בכללי ולא רק מסת שריר, אבל כשהוריד חולצה בזמנו הוא לא נראה שמן, ועדין זה לא משנה את הנקודה שהמשקל שעלה גם אם חלקו במסת שריר לקח ממנו את כל היתרונות ובעיקר המהירות והצעד הראשון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אף אחד לא ביקש טוני ואני בטוח שגם אמרו לו את זה לא פעם אבל מה שהולך בתוך הראש זה משהו אחר ובסיטואציה של הקבוצה העונה קשה להאשים אותו. זה עניין של בטחון כי כדורגל יש לושמעון א כתב: לא ביקשנו שיהיה טוני.
רק ביקשנו שיצליח לרוץ ישר עם הכדור בלי שהכדור יברח לו מהרגל.
לא מאשים אותו, אבל יש לו חלק בסיטואציה של הקבוצה.שיש כתב: אף אחד לא ביקש טוני ואני בטוח שגם אמרו לו את זה לא פעם אבל מה שהולך בתוך הראש זה משהו אחר ובסיטואציה של הקבוצה העונה קשה להאשים אותו. זה עניין של בטחון כי כדורגל יש לו
אני נשבע בכל היקר לי שאחרי שהוא רץ מהחצי ואיבד את הכדור הייתי בטוח שהוא נפצע...
הבנאדם איזה 5 דקות פשוט עמד ולא הצליח לזוז, פתאום אני קולט שהוא תופס את הצד...
בדיחה לא מוצלחת השחקן הזה.
הבנאדם איזה 5 דקות פשוט עמד ולא הצליח לזוז, פתאום אני קולט שהוא תופס את הצד...
בדיחה לא מוצלחת השחקן הזה.
אם הצוות היה חזק,היו זורקים אותו ליציע עם קנסות כל שבוע.
מה החלק של הצוות בזה ששחקן מחזיק את הצד ככה? מה החלק של הצוות בה שהוא העלה משקל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בדיוק.שיש כתב:מה החלק של הצוות בזה ששחקן מחזיק את הצד ככה? מה החלק של הצוות בה שהוא העלה משקל?
הריי הוא הגיע לפה בכושר פיזי נהדר והפך פה לקבב.
אתמול האסלבנק של ק"ש היה דוהר כל הדרך לכבוש שער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
באמת שמשהוא לא עובד בקטע של הפיסיולוגייה, פציעות והכושר הגופני.
יש יותר מדי סימנים. ברוב המשחקים רצים פחות מהיריבים, וברור שלפחות חלק מזה זה בגלל הכושר, יותר מדי שחקנים בדקה השבעים קורסים. פעם, עם אותו צוות פסיולוגי, היינו רצים מהר ומהדקה השבעים היינו מגבירים וכותשים את היריב. באמת תעלומה בעיניי.
וכמובן הדוגמאות הם האסלבנק וזריהן...
יש יותר מדי סימנים. ברוב המשחקים רצים פחות מהיריבים, וברור שלפחות חלק מזה זה בגלל הכושר, יותר מדי שחקנים בדקה השבעים קורסים. פעם, עם אותו צוות פסיולוגי, היינו רצים מהר ומהדקה השבעים היינו מגבירים וכותשים את היריב. באמת תעלומה בעיניי.
האינדיקציה היא שחקנים שהיו אז ונשארו.MikiRed כתב:באמת שמשהוא לא עובד בקטע של הפיסיולוגייה, פציעות והכושר הגופני.
אם נניח מליקסון, אוגו ושהר היו ונשארו באותו לבל פיזי וגופני - אז הבעיה היא לא בהכרח(או לא רק) בצוות המקצועי, הבעיה היא בשחקנים שהגיעו.
אם אתה שואל אותי, הבעיה היא בשחקנים.
https://youtu.be/CTwyWceLaZc" onclick="window.open(this.href);return false;
90 אחוז מהסרטון הזה שלו בנוי על מתפרצות והיכולת שלו להוביל אותם בצורה פנומנלית (כאשר הוא בביטחון כמובן)
הבעיה האמיתית שלא שמו עליה עין ברכישה זה שחוץ מהמתפרצות של סילבס לא רואים כלום.
90 אחוז מהסרטון הזה שלו בנוי על מתפרצות והיכולת שלו להוביל אותם בצורה פנומנלית (כאשר הוא בביטחון כמובן)
הבעיה האמיתית שלא שמו עליה עין ברכישה זה שחוץ מהמתפרצות של סילבס לא רואים כלום.
אין מצב שאין לו כדורגל,אנחנו פשוט לא יודעים להשתמש בו.
אין מצב ששחקן שפירפר ליגה שלמה עונה שעברה הפך פתאום נכה אצלנו.
דברים פשוטים הוא לא מצליח לעשות וזה אומר שהראש שלו לא בכדורגל.
אז אם הוא השמין כמו שאומרים כאן ואם הראש שלו לא כאן או בבילויים או במקום אחר,התפקיד של הצוות המקצועי הוא לסדר לו אותו.
זה ששילמו עליו טונה כסף לא אומר כלום.
כששחקן מגיע מקבוצת אמצע טבלה שבה הוא היה כוכב לקבוצה שהיא בצמרת הכדורגל ואחת המובילות,המערכת אמורה לשדרג אותו.
אצלנו זה לא עובד.
אין מצב ששחקן שפירפר ליגה שלמה עונה שעברה הפך פתאום נכה אצלנו.
דברים פשוטים הוא לא מצליח לעשות וזה אומר שהראש שלו לא בכדורגל.
אז אם הוא השמין כמו שאומרים כאן ואם הראש שלו לא כאן או בבילויים או במקום אחר,התפקיד של הצוות המקצועי הוא לסדר לו אותו.
זה ששילמו עליו טונה כסף לא אומר כלום.
כששחקן מגיע מקבוצת אמצע טבלה שבה הוא היה כוכב לקבוצה שהיא בצמרת הכדורגל ואחת המובילות,המערכת אמורה לשדרג אותו.
אצלנו זה לא עובד.