רק אני לא הבנתי מה הקשר בין תקציב הקבוצה לבין מה שהיא תדאג בכל התחומים?The red one כתב:רציתם וקיבלתם הצהרה מאלונה:
כחברת כנסת אדאג שזה יקרה לא רק בכדורגל אלא בכל התחומים.״
אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
לא.ns75 כתב:
רק אני לא הבנתי מה הקשר בין תקציב הקבוצה לבין מה שהיא תדאג בכל התחומים?
אם אני מבין את המשפט הזה:
כבעלת המועדון אני אדאג להפועל בש וכחברת כנסת אדאג בעיקר לפריפריות...
- The red one
כן, זאת הייתה המטרה, רק שנגמרו להם שם התווים ולא הצליחו להסביר את זה כמו שצריךMikiRed כתב:אם אני מבין את המשפט הזה:
- ForeverRed
למה לא? הכוונה הייתה ברורה.
נקווה שזה יגובה גם במעשים.
נקווה שזה יגובה גם במעשים.
מכוונת לתיק של הנגב והגליל, יושב עליה בול.
תיק עם רווח פוליטי נטו, כולם בעד תרומה לפריפריות וזה נשמע טוב ומצטייר טוב.
אם אלונה תקבל את התיק הזה הוא גם יקבל יותר משמעות וסיקור תקשורתי.
לצערי זה לא יקרה אם הם יביאו פחות מ 8 מנדטים, הלוואי ותצליח.
בנוגע לתקציב - לא תהיה פה מכירת חיסול ויחזרו להתנהל שפוי מצד שני.
בלי החתמות של כל נאד על 300 אלף יורו משכורת עם בחינה מעמיקה ומחשבה לפני כל החתמה כי יש מגבלות.
לדעתי זה יעשה לנו רק טוב, ככה בנינו את השושלת הגדולה ברכש ממוקד, לא מפוצץ במחירים וכשהיה צריך השקענו (טוני למשל) ואת מי שהיה צריך להשאיר השאירו ואת מי שהיה צריך לשחרר שחררו.
עם חזרה להתנהלות שפויה ומקצועית בתקציב של 60 מיליון שקל אפשר לרוץ פה לתארים, זה תלוי בעוד משתנים אבל אתה לגמרי יכול להיות בצמרת כל הזמן.
בלי החתמות של כל נאד על 300 אלף יורו משכורת עם בחינה מעמיקה ומחשבה לפני כל החתמה כי יש מגבלות.
לדעתי זה יעשה לנו רק טוב, ככה בנינו את השושלת הגדולה ברכש ממוקד, לא מפוצץ במחירים וכשהיה צריך השקענו (טוני למשל) ואת מי שהיה צריך להשאיר השאירו ואת מי שהיה צריך לשחרר שחררו.
עם חזרה להתנהלות שפויה ומקצועית בתקציב של 60 מיליון שקל אפשר לרוץ פה לתארים, זה תלוי בעוד משתנים אבל אתה לגמרי יכול להיות בצמרת כל הזמן.
אורן מספיק לעבוד על עצמך ועלינו אחי...oranu כתב:מכוונת לתיק של הנגב והגליל, יושב עליה בול.
זה שלא ידעו להשתמש ב80 מליון לא אומר ש60 מליון זה טוב יותר כי ככה הצלחנו פעם...
מה עם עלית מחירי השוק?
מה עם להתחרות עם מכבי תא וחיפה על שחקנים מובילים?
הפער בתקציב מול מכבי נחתך בחצי
כמעט אותו הדבר מול חיפה...
אז צריך להגיד את האמת.
נהיה קבוצת צמרת ולא יותר. אנחנו כרגע עם השאריות של השחקנים הישראלים המובילים... כשהם יעברו/יפרשו נחזור להיות אמצע טבלה
תשכחו מאליפות ב40 שנה הקרובות
https://www.israelhayom.co.il/article/639083" onclick="window.open(this.href);return false;
מתוך הכתבה:
טוענים שבעונה הזאת אבדה לכם הצניעות והפכתם שבעים ויהירים.
"זה מאוד כואב לי. מי שאומר את זה לא מכיר אותנו. אם יש דבר שחשוב לנו, זאת הצניעות, הדרך הנעימה. עשינו טעויות, ואנחנו חייבים לתקן. אני לא מכירה הרבה אנשים שיודעים לומר, חבר'ה, טעינו. גם ברק יודע שטעינו. מי שאומר שאנחנו שבעים, לא מבין שאני בטירוף. זה מוציא ממני אנרגיות שאני לא מאמינה שקיימות בי.
"קראתי מחקרים על קבוצות כדורגל שיצאו ממצב כזה, התייעצתי, דיברתי, ישבתי בפגישות. נתתי שם את הנשמה שלי, ואמשיך לתת. שקל לא יחסר, ואני מאמינה בצוות הניהולי שימשיך את הדרך".
יש פה כמה אמירות שלא מתיישבות עם התיאוריה שהיא תחפש למכור בהזדמנות הראשונה
טוענים שבעונה הזאת אבדה לכם הצניעות והפכתם שבעים ויהירים.
"זה מאוד כואב לי. מי שאומר את זה לא מכיר אותנו. אם יש דבר שחשוב לנו, זאת הצניעות, הדרך הנעימה. עשינו טעויות, ואנחנו חייבים לתקן. אני לא מכירה הרבה אנשים שיודעים לומר, חבר'ה, טעינו. גם ברק יודע שטעינו. מי שאומר שאנחנו שבעים, לא מבין שאני בטירוף. זה מוציא ממני אנרגיות שאני לא מאמינה שקיימות בי.
"קראתי מחקרים על קבוצות כדורגל שיצאו ממצב כזה, התייעצתי, דיברתי, ישבתי בפגישות. נתתי שם את הנשמה שלי, ואמשיך לתת. שקל לא יחסר, ואני מאמינה בצוות הניהולי שימשיך את הדרך".
יש פה כמה אמירות שלא מתיישבות עם התיאוריה שהיא תחפש למכור בהזדמנות הראשונה
פוליטיקאי גם צריך שהציבור יאמין בו, היא על תקן הפוליטיקה הנקייה ככה שאחרי כל האמירות האלה אם תנטוש את הספינה היא מאבדת את כל התדמית שלה, לא מאמין שהיא רוצה בזה. כבר באמת מאמין לה שתמשיך להשקיע ועסקים כרגיל.
אם אני אלונה בחיי שאני נעלב ממכם.
מישהו כאן באמת חושב שהאשה הזאת תנטוש מועדון שהיא הפכה אותו לאימפריה?
מישהו כאן באמת חושב שאם היא תחליט ללכת היא לא תמסור אותו למישהו ראוי לפחות כמוה?
מישהו כאן באמת חושב שאם היא תחליט להישאר או יתאפשר לה להישאר היא לא תעמיד כאן מועדון שירוץ בצמרת?
אם מישהו באמת חושב ככה אז או שהוא דביל או שהוא פשוט לא מעריך אותה מספיק.
מישהו כאן באמת חושב שאם היא תחליט ללכת היא לא תמסור אותו למישהו ראוי לפחות כמוה?
מישהו כאן באמת חושב שאם היא תחליט להישאר או יתאפשר לה להישאר היא לא תעמיד כאן מועדון שירוץ בצמרת?
אוכלים את הפייק ניוז של התקשורת השמאלניתאדום זקן כתב:אם אני אלונה בחיי שאני נעלב ממכם.

נראה לכם שבעלי הון מסתכלים על אלונה ולא מקנאים? הקבוצה הפכה אותה לקונצזוס בקרב מאות אלפי אנשים, אנשים מתמכרים לתשומת לב.
דרך אגב, היא גם לא כלכך תמהר להפרד מהמעמד היוקרתי שהיא נמצאת בו.
דרך אגב, היא גם לא כלכך תמהר להפרד מהמעמד היוקרתי שהיא נמצאת בו.
ראיון מעניין של אלונה ברדיו דרום. ממשיכה להיות חד משמעית לגבי עתידה במועדון.
אפשר לקרוא בוואן למי שפספס.
אפשר לקרוא בוואן למי שפספס.