בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: בן שהר

שליחה על ידי סניור »

שמעון א כתב: שהר התחיל לקבל העונה קרדיט במחזור ה 6 מול פ"ת, אחרי חודשיים שניסו להיפטר ממנו כאילו הוא גידול סרטני.

אגב, גם בצ'ראי כבש בפדלים העונה. פנדל זה נחשב כדורגל.

בן שהר לא שובר שיוויון, סבבה. אבל הוא עדיין החלוץ ישראלי הבכיר בליגה, וששכטר ילך 7000 פעם כפרה עליו.
+ גדול, בעיקר על השורה האחרונה!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לפי מה נמדד החלוץ הישראלי הטוב בליגה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: לא מבין לאן אתה חותר עם כל העליהום שלך הזה עליו?
מה אתה רוצה בתאכלס? שישוחרר? שיסופסל? שיעלה על המוקד? מה המטרה?
אני רק מזכיר לכולם שאנחנו עדין צריכים חלוץ טוב יותר בקיץ.
ואני גם פחות אוהב שמנסים לגמד את מה ששלו, הגול אתמול היה גול שאם ברדה היה נותן אותו היינו משתמשים בו כדוגמא לאיך חלוץ חד נראה. עשה תנועה לשטח כשהוא מקפיד לא להיכנס לנבדל, בעט בנגיעה בצורה חדה, אחלה סיומת שבעולם.
אני גם כתבתי כאן עוד מהמשחק מול בית״ר שלמרות שהוא לא כבש בו הוא סוף סוף בא בגישה אחרת, הפעולות שלו חדות יותר, נכונות יותר, עושה הרבה יותר תנועה ולחץ, לדעתי הוא אחת הסיבות המרכזיות לרצף שלנו לאחרונה, נכון שיש לו את הליקויים שלו והוא מחריב כל התקפה שבה הוא מקבל כדור מחוץ לרחבה ונדרש לפעולה טכנית או אחת עם מחשבה מורכבת ולא שחרור מהיר של הכדור, אבל התנועה שלו במשחקים האחרונים מצוינת והוא בעיקר מאוד מחויב ועובד קשה מאוד כל המשחק וזה תורם לנו לא מעט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שיש כתב:לפי מה נמדד החלוץ הישראלי הטוב בליגה?
בעיני המתבונן.
לדעתי? הוא החלוץ הישראלי הטוב בליגה.

נ.ב.
ועדיין אנחנו חייבים חלוץ בכיר נוסף בקיץ אם אנחנו רוצים לרוץ לתארים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

סליחה על הטעות/הטעיה הלא מכווונת
———
בכל מקרה, נכתב כאן המון.

אני לא מבין איך חלוץ כזה מייצר מחלוקת כל כך גדולה.

אבל רק אומר. כמו שחשבנו שאנחנו ריאל מדריד ששיחררנו את הובאן, וכמו שחשבנו שאנחנו בארסה ששיחררנו את טוני.
וכמו שאנחנו חושבים שאנחנו באירן שאנחנו יכולים לשחרר שחקנים בלבל של בן שהר וגם ויטור.
חוטא בחטא היוהרה. בדיוק כמו מי שחשב שלהחליף את חיימוב דקה 90 יעשה טוב למועדון.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב:סליחה על הטעות/הטעיה הלא מכווונת
———
אני לא מבין איך חלוץ כזה מייצר מחלוקת כל כך גדולה.
כבר מעצם העובדה שכולם רוצים מתחרה בשבילו.
לא ראיתי שרצו מישהו שיתחרה עם טוני, מליקסון ואוגו.
רק זה אומר שהוא לא הטוב בליגה וכל הבלה בלה בלה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אני רק מזכיר לכולם שאנחנו עדין צריכים חלוץ טוב יותר בקיץ.
ואני גם פחות אוהב שמנסים לגמד את מה ששלו, הגול אתמול היה גול שאם ברדה היה נותן אותו היינו משתמשים בו כדוגמא לאיך חלוץ חד נראה. עשה תנועה לשטח כשהוא מקפיד לא להיכנס לנבדל, בעט בנגיעה בצורה חדה, אחלה סיומת שבעולם.
אני גם כתבתי כאן עוד מהמשחק מול בית״ר שלמרות שהוא לא כבש בו הוא סוף סוף בא בגישה אחרת, הפעולות שלו חדות יותר, נכונות יותר, עושה הרבה יותר תנועה ולחץ, לדעתי הוא אחת הסיבות המרכזיות לרצף שלנו לאחרונה, נכון שיש לו את הליקויים שלו והוא מחריב כל התקפה שבה הוא מקבל כדור מחוץ לרחבה ונדרש לפעולה טכנית או אחת עם מחשבה מורכבת ולא שחרור מהיר של הכדור, אבל התנועה שלו במשחקים האחרונים מצוינת והוא בעיקר מאוד מחויב ועובד קשה מאוד כל המשחק וזה תורם לנו לא מעט.
אנחנו צריכים הכל טוב יותר. בלם, קשר, שוער, חלוץ, קיצוני.
מצד אחד אתה מהלל שוב ושוב את ג׳ון אוגו לדוגמא למרות עונה חלשה ומצד שני אתה תוקף שחקנים אחרים(כמו הבלמים ושהר) פעם אחר פעם כי קל יותר להפוך אותם שעירים לעזאזל.
הם שחקנים משלימים. זה שצריכים בלם וחלוץ זרים טובים שירימו את הרמה של ההרכב והקבוצה ולא מגיעים כאלה זה לא אשמת שהר וצדק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אמרתי 200 פעם ואגיד שוב;

בן שהר הוא ה-"טל בן חיים"(הבלם) של החלוצים. לא המון כשרון, המון השקעה ונתונים פיזים טובים.

ב-300 אלף דולר אני משאיר אותו על כל מגרעותיו עד הפנסיה.
ב-550, זה גניבה ממעביד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

izguy83 כתב: כבר מעצם העובדה שכולם רוצים מתחרה בשבילו.
לא ראיתי שרצו מישהו שיתחרה עם טוני, מליקסון ואוגו.
רק זה אומר שהוא לא הטוב בליגה וכל הבלה בלה בלה.
אני חושב שזה פשוט הערכה לקיים

כי בתאכלס גם אם ממש נרצה הדשא של השכן ממש לא ירוק יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב: אנחנו צריכים הכל טוב יותר. בלם, קשר, שוער, חלוץ, קיצוני.
מצד אחד אתה מהלל שוב ושוב את ג׳ון אוגו לדוגמא למרות עונה חלשה ומצד שני אתה תוקף שחקנים אחרים(כמו הבלמים ושהר) פעם אחר פעם כי קל יותר להפוך אותם שעירים לעזאזל.
הם שחקנים משלימים. זה שצריכים בלם וחלוץ זרים טובים שירימו את הרמה של ההרכב והקבוצה ולא מגיעים כאלה זה לא אשמת שהר וצדק.
מצטער להגיד לך, בן שהר לא מרוויח כשחקן משלים וגם לא מקבל דקות כשחקן משלים. מאז שחזר לסגל אחרי הסיפור שעבר הוא שיחק יותר דקות העונה מאוגו וגם מרוויח הרבה יותר מאוגו.
אם כבר להעמיד דברים על דיוקים, אל תהפוך את בן שהר לאיזה ניב זריהן במעמד ובשכר. הוא המרוויח מספר אחד בקבוצה ולדעתי מאז שחזר לסגל גם בין השחקנים ששיחקו הכי הרבה דקות אצלנו.
בגלל זה יש ממנו ציפיות, ואם באמת הולכים למציאות כלכלית חדשה, זה יבלוט אפילו יותר, במיוחד בגלל שבהרבה משחקים חסר לנו את החלוץ 9 הקלאסי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Sir Alex Ferguson כתב: מצטער להגיד לך, בן שהר לא מרוויח כשחקן משלים וגם לא מקבל דקות כשחקן משלים. מאז שחזר לסגל אחרי הסיפור שעבר הוא שיחק יותר דקות העונה מאוגו וגם מרוויח הרבה יותר מאוגו.
אם כבר להעמיד דברים על דיוקים, אל תהפוך את בן שהר לאיזה ניב זריהן במעמד ובשכר. הוא המרוויח מספר אחד בקבוצה ולדעתי מאז שחזר לסגל גם בין השחקנים ששיחקו הכי הרבה דקות אצלנו.
בגלל זה יש ממנו ציפיות, ואם באמת הולכים למציאות כלכלית חדשה, זה יבלוט אפילו יותר, במיוחד בגלל שבהרבה משחקים חסר לנו את החלוץ 9 הקלאסי.
עוד פעם אתם נכנסים לקטע של השכר.
מי שהחליט לשלם לבן שהר משכורת של כוכב זה המועדון, לא אנחנו.
פה תמיד טענו שהוא שחקן טוב לליגה, אבל לא כוכב.
אני שופט מקצועית נטו, ומקצועית נטו הוא נכס, אחד החלוצים הישראלים הטובים והיציבים בליגה, מקצוען אמיתי עם אופי לקבוצה אלופה, ובמציאות של הגבלת זרים זה שחקן שאני לחלוטין רוצה בקבוצה שלי.

איך המועדון מחליט לחלק את הכסף בין שחקני הסגל? לא מעניין אותי, זאת בעיה שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:
עוד פעם אתם נכנסים לקטע של השכר.
מי שהחליט לשלם לבן שהר משכורת של כוכב זה המועדון, לא אנחנו.
פה תמיד טענו שהוא שחקן טוב לליגה, אבל לא כוכב.
אני שופט מקצועית נטו, ומקצועית נטו הוא נכס, אחד החלוצים הישראלים הטובים והיציבים בליגה, מקצוען אמיתי עם אופי לקבוצה אלופה, ובמציאות של הגבלת זרים זה שחקן שאני לחלוטין רוצה בקבוצה שלי.

איך המועדון מחליט לחלק את הכסף בין שחקני הסגל? לא מעניין אותי, זאת בעיה שלו.
אי אפשר להתעלם מהשכר של בן, וראינו את זה בקיץ כשבקבוצה ניסו להעביר אותו לבית"ר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אי אפשר להתעלם מהשכר של בן, וראינו את זה בקיץ כשבקבוצה ניסו להעביר אותו לבית"ר.
די לגנוב דעת. די.
לא בגלל השכר של בן שהר לא מגיע לפה אף חלוץ שמצליח להשיח אותו מההרכב.
אתה מתאר את זה כאילו בגלל ששהר אוברפייד אז החלוץ השני שלנו זה בן בסט. תפסיק לרמות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב: די לגנוב דעת. די.
לא בגלל השכר של בן שהר לא מגיע לפה אף חלוץ שמצליח להשיח אותו מההרכב.
אתה מתאר את זה כאילו בגלל ששהר אוברפייד אז החלוץ השני שלנו זה בן בסט. תפסיק לרמות.
לא הבנתי, בדיון של אוגו וטוני יש קשר לשכר ולעובדה שהם לא יכולים להישאר וכאן אין קשר בין השכר של בן ליכולת שלנו להביא שחקן התקפה נוסף בעלות גבוהה בטח בקיץ הקרוב כשההשקעה של אלונה אולי תרד?
לפי מה נקבע אם שחקן הוא משלים או לא? היינו מתייחסים לבן תורג'מן באותה צורה אם הוא היה מרוויח 500 אלף יורו ולוקח נתח גדול מהתקציב? אם טוני ואוגו היו מבקשים חוזה חדש בסכום של 200 אלף יורו הם לא היו מקבלים?
יש למועדון כדורגל תקציב לחלק, אין בור ללא תקציב, ובמסגרת התקציב שקבעו לשכר השחקנים יש לחוזה הגדול של בן שהר חשיבות לא קטנה.
אני באופן אישי הייתי משאיר את בן גם עם החוזה הנוכחי כי מעדיף את המוכר על הלא נודע בטח עם ההחתמות האחרונות שלנו, אבל אי אפשר לטעון שהעלות של בן למועדון לא משפיעה על היכולת להביא עוד חלוצים איכותיים או שהיא לא משפיעה על הצורה שמסתכלים על בן.
אם בן שהר היה מרוויח 180 אלף דולר עם מיסוי של זר כמו לוסיו בזמנו הביקורת עליו הייתה אחרת לגמרי ולדעתי גם היינו יכולים מבחינת התקציב להביא עוד חלוץ בעלות גבוהה בנוסף אליו ואל בן בסט.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Sir Alex Ferguson כתב: לא הבנתי, בדיון של אוגו וטוני יש קשר לשכר ולעובדה שהם לא יכולים להישאר וכאן אין קשר בין השכר של בן ליכולת שלנו להביא שחקן התקפה נוסף בעלות גבוהה בטח בקיץ הקרוב כשההשקעה של אלונה אולי תרד?
לפי מה נקבע אם שחקן הוא משלים או לא? היינו מתייחסים לבן תורג'מן באותה צורה אם הוא היה מרוויח 500 אלף יורו ולוקח נתח גדול מהתקציב? אם טוני ואוגו היו מבקשים חוזה חדש בסכום של 200 אלף יורו הם לא היו מקבלים?
יש למועדון כדורגל תקציב לחלק, אין בור ללא תקציב, ובמסגרת התקציב שקבעו לשכר השחקנים יש לחוזה הגדול של בן שהר חשיבות לא קטנה.
אני באופן אישי הייתי משאיר את בן גם עם החוזה הנוכחי כי מעדיף את המוכר על הלא נודע בטח עם ההחתמות האחרונות שלנו, אבל אי אפשר לטעון שהעלות של בן למועדון לא משפיעה על היכולת להביא עוד חלוצים איכותיים או שהיא לא משפיעה על הצורה שמסתכלים על בן.
אם בן שהר היה מרוויח 180 אלף דולר עם מיסוי של זר כמו לוסיו בזמנו הביקורת עליו הייתה אחרת לגמרי ולדעתי גם היינו יכולים מבחינת התקציב להביא עוד חלוץ בעלות גבוהה בנוסף אליו ואל בן בסט.
עובדתית בעונה שעברה הביאו לכאן שני זרים בחוזים של 500 אלף וצפונה, בנוסף לחוזה של בן.

שלח תגובה