בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: בן שהר

שליחה על ידי אלדר »

yedidel כתב:
מה? איפה קוביקה? קיארטנסון?
צודק. בדקתי בגוגל.. מוזר..

אין לי דרך לחזור לשקופית הזו אז נחכה להיסטוריונים כאן אולי יוכלו לעשות סדר :/

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אלדר כתב: איפה היה מליקסון?
סבע? ניגל? אוגו? טאהא? אלחמיד? ביטון? צדק? הרוש? קבהא? זריהן? בן בסט? סאבו? וכו וכו וכו...
אבל לא... בן שהר, הוא האשם העיקרי במצב של הקבוצה.

די כבר אחי זה לא רציני... המספרים מספרים שהוא היחידי שהיה שם. בא מהיציע וישר ניראנו טוב יותר.

אולי היחיד שיצא הכי גבר בעונה הזאת.
מקצה הרוטציה שרצו להעיף אותו מהמועדון למלך השערים של הקבוצה.

וסגן מלך השערים בליגת העל כולה!!!!
בן שהר הוא לא האשם היחידי, לכל אחד יש את חלקו.
עם זאת, קשה להתעלם מההחמצות שלו בחודשים האחרונים, שבוע אחרי שבוע, משחק אחרי משחק, החמצות מזעזעות שמנעו מהקבוצה נקודות רבות ועלו במזומן בצד השני של המגרש.
לבוא עכשיו ולהלל אותו אחרי איזה שער מקרי בעוד משחק בו לא הצליח לעצור כדור אחד זה לא רציני בעיניי.
בראייה כוללת הוא חלוץ טוב ביחס לישראלים בליגה ולא מספיק טוב על מנת לשמש כחלוץ הפותח של הקבוצה.
על כך אני חושב שהרוב מסכימים ובזה צריך להתמקד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: לבוא עכשיו ולהלל אותו אחרי איזה שער מקרי בעוד משחק בו לא הצליח לעצור כדור אחד זה לא רציני בעיניי.
שער מקרי? רוב החלוצים בליגה לא עושים גול מהמצב הזה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אלדר כתב: צודק. בדקתי בגוגל.. מוזר..

אין לי דרך לחזור לשקופית הזו אז נחכה להיסטוריונים כאן אולי יוכלו לעשות סדר :/
קודריצקי הבקיע 20 שערי ליגה עד שנהרג באמצע העונה
יעקובו הבקיע רק 13 אבל זה כי לא נשאר פה והתקדם
קלשנקו הבקיע 22
קוביקה 21
קולאוטי עם 19 (אחכ הפך לישראלי)
קיארטנסון גם עם 19
ויש כמובן עוד
נתון הזוי וכנראה שלא מחובר למציאות

בן שהר הוא נכס לחדר ההלבשה.
מקצוען ונותן את הכל.
בן שהר חלוץ בינוני.
הוא תופס נתח סופר משמעותי בתקציב ועם עלות המעביד הכוללת שלו אפשר להביא חלוצים מפחידים בליגה אחרת

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ורק כדי לעשות סדר כי לקח לי עוד שניה
כל החלוצים שציינת אלה שחקנים שהיו בנתניה
אז מדובר בשיא שהוא יכול לשבור שם...
לא ביג דיל

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אלדר כתב: איפה היה מליקסון?
סבע? ניגל? אוגו? טאהא? אלחמיד? ביטון? צדק? הרוש? קבהא? זריהן? בן בסט? סאבו? וכו וכו וכו...
אבל לא... בן שהר, הוא האשם העיקרי במצב של הקבוצה.

די כבר אחי זה לא רציני... המספרים מספרים שהוא היחידי שהיה שם. בא מהיציע וישר ניראנו טוב יותר.

אולי היחיד שיצא הכי גבר בעונה הזאת.
מקצה הרוטציה שרצו להעיף אותו מהמועדון למלך השערים של הקבוצה.

וסגן מלך השערים בליגת העל כולה!!!!
אתה מדבר כמו פולטיקאי, אומרים לך שהר לא מספיק טוב וצריך לחזק אתה תוקף את ניג'ל, זריהן, בן בסט סאבו וכו'. אתה מתעלם מהעבודה שגם עליהם אנחנו אומרים שצריך לחזק את העמדות שלהם. חריש אמיתי הקבוצה צריכה כדי להתחרות על אליפות. להבדיל מסאבו ובן בסט, שהר ברור שצריך להמשיך איתנו זה לא שולל את זה שצריך לנסות להנחית פה מישהו שיתעלה עליו. ובקשר לסיסמאות האלה שאף חלוץ זר לא עבר פה את ה 14 שערים:
א. זה לא נכון (קיארנטסון שקראת לו לא על
עילוי הבקיע 19 שערי ליגה בעונתו הראשונה ו13 בשנייה שזה יותר משהר, סמואל יבואה לדעתי 15)
ב. היום הכדורגל הוא שונה מהעבר וצריך לחפש את השחקן שייתן אקסטרה בעבר היו חלוצים יחסית טובים לליגה כמו זהבי,עטר יצחקי ואפילו שהר אבל השנים עושות את שלהם ואין כרגע ישראלי ברמה של נבחרת ישראל אפילו.
ג. המחירים שמביאים שחקנים לא צריך לעניין אפשר להרוויח בענק עם שחקן שעולה 3 מיליון יורו וסיכוי גבוה יותר שניפול איתו ואותו דבר לגבי שחקן ב100 אלף דולר, אם לא ננסה בטוח לא נצליח למצוא

רק מזכיר לך שכשדיברו פה על בכר במקום אלישע הרבה התלוננו פה שזה חזירי ומי אנחנו שנזלזל במאמן שלקח אותנו למקום שני, ושזה הישג שיא שלנו ב40 שנה האחרונות וכאלה אבל אם מנסים אפשר לשדרג. לא תמיד מצליח אבל אופציה תמיד קיימת
נערך לאחרונה על ידי red guy ב 05 מרץ 2019, 18:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
שער מקרי? רוב החלוצים בליגה לא עושים גול מהמצב הזה.
טוב שפתחת את זה.
האמת שהיה לשהר הרבה מזל, הוא קיבל כדור גאוני ממליקסון וחיכה יותר מדי, עד שנסגרו רוב הזויות.
רמת ביצוע לא מספיק טובה אבל כשזה נכנס זה פחות מעניין.
אז אם נסכם, תן לרוב החלוצים בליגה את המצב הזה בתחילת המהלך והם עושים שער קל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב:בדיוק עכשיו בערוץ הספורט.
הזר שכבש הכי הרבה שערים בליגה הישראלית אי פעם כבש
14 שערים!!!

ויורל טנסה 2001 - 14 שערים
רומן פיליפ 1994 - 13 שערים
לארי קיודה 2015 - 13 שערים
רוסלן לוברסקי 2001 - 11 שערים
פאטוס בציראי 2019 - 11 שערים (יכול לשבור שיא כל הזמנים)

בקיצור. תמשיכו לבלבל את המוח על חלוצים זרים
תמשיכו לבלבל את המוח על החמצות (איפה היו שאר השחקנים?)
תמשיכו לדבר ולדבר ובינתיים בן שהר נכתב בהסטוריה של המועדון.

היחידי שכבש 3 עונות ברציפות 10 שערים הוא שלום אביטן. לפני 40 שנה.

תתווכחו עם המספרים האלה ותעשו מעצמכם צחוק...

יש יותר טוב ואפשר להביא יותר טוב אבל בינתיים כבר כמה שנים שלא מוצאים יותר טוב.. ולא בן שהר לא הרע במיעוטו. הוא הטוב מאוד.
אח שלי, כולם זרים ששיחקו במכבי נתניה.

פספסת נתון חשוב מאד "הזר של מכבי נתניה שכבש הכי הרבה שערים בהיסטוריה של המועדון בליגת העל".
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 05 מרץ 2019, 18:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בן שהר חלוץ מעולה יחסית לישראלים. כמו כל חלוץ, סובל לפעמים מתקופות יובש בעיקר שאין תחרות על הספסל.
הוא צריך לשחק אך ורק בתוך הרחבה. לא בצד, לא הנעת כדור, כלום.

בגלל זה עד היום אני מתבאס ששחררנו את לוסיו. היה אחלה תחרות מהספסל ונתן בדיוק את האלמנטים ששהר לא טוב בהם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אל תשכחו שבן שהר עם 7 שערי שדה בלבד ו-3 שערים מהנקודה הלבנה (גם החטיא פנדל אחד), אלירן עטר נניח עם 10 שערי שדה ופנדל אחד שבעט וכבש ב-300 ומשהו דקות פחות משהר.

7 שערי שדה לחלוץ שפתח כמעט בכל המשחקים עם הצוות המסייע הכי טוב בליגה או השני הכי טוב אחרי מכבי, לדעתי זה דווקא מלמד יותר מכל על העובדה שבן לא שובר שיווין ושדווקא העונה כשהיינו צריכים שהוא יקח על עצמו יותר הוא שוב הוכיח שהוא לא יכול למלא מקום של שחקן שהוא באמת משהו מיוחד כמו טוני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:אל תשכחו שבן שהר עם 7 שערי שדה בלבד ו-3 שערים מהנקודה הלבנה (גם החטיא פנדל אחד), אלירן עטר נניח עם 10 שערי שדה ופנדל אחד שבעט וכבש ב-300 ומשהו דקות פחות משהר.

7 שערי שדה לחלוץ שפתח כמעט בכל המשחקים עם הצוות המסייע הכי טוב בליגה או השני הכי טוב אחרי מכבי, לדעתי זה דווקא מלמד יותר מכל על העובדה שבן לא שובר שיווין ושדווקא העונה כשהיינו צריכים שהוא יקח על עצמו יותר הוא שוב הוכיח שהוא לא יכול למלא מקום של שחקן שהוא באמת משהו מיוחד כמו טוני.
לא מבין לאן אתה חותר עם כל העליהום שלך הזה עליו?
מה אתה רוצה בתאכלס? שישוחרר? שיסופסל? שיעלה על המוקד? מה המטרה?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:אל תשכחו שבן שהר עם 7 שערי שדה בלבד ו-3 שערים מהנקודה הלבנה (גם החטיא פנדל אחד), אלירן עטר נניח עם 10 שערי שדה ופנדל אחד שבעט וכבש ב-300 ומשהו דקות פחות משהר.

שהר התחיל לקבל העונה קרדיט במחזור ה 6 מול פ"ת, אחרי חודשיים שניסו להיפטר ממנו כאילו הוא גידול סרטני.

אגב, גם בצ'ראי כבש בפדלים העונה. פנדל זה נחשב כדורגל.

בן שהר לא שובר שיוויון, סבבה. אבל הוא עדיין החלוץ ישראלי הבכיר בליגה, וששכטר ילך 7000 פעם כפרה עליו.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

וואלה אוהב אותו. בחור חיובי שתמיד משדר השקעה. אבל אם אני מנכל הפועל באר שבע שנאלץ לקבל החלטות קשות, אני מבין שהציון שלו במדד התמורה מול עלות הוא בין הנמוכים בארץ.
במצב הנוכחי בו כנראה התקציב יירד ונאלץ לחשוב טוב טוב איפה להשקיע את הכסף שלנו, בן שהר צריך לקצץ בשכר או למצוא קבוצה שתשלם לו את החוזה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: שהר התחיל לקבל העונה קרדיט במחזור ה 6 מול פ"ת, אחרי חודשיים שניסו להיפטר ממנו כאילו הוא גידול סרטני.

אגב, גם בצ'ראי כבש בפדלים העונה. פנדל זה נחשב כדורגל.

בן שהר לא שובר שיוויון, סבבה. אבל הוא עדיין החלוץ ישראלי הבכיר בליגה, וששכטר ילך 7000 פעם כפרה עליו.
תודה רבה!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Guevara כתב:וואלה אוהב אותו. בחור חיובי שתמיד משדר השקעה. אבל אם אני מנכל הפועל באר שבע שנאלץ לקבל החלטות קשות, אני מבין שהציון שלו במדד התמורה מול עלות הוא בין הנמוכים בארץ.
במצב הנוכחי בו כנראה התקציב יירד ונאלץ לחשוב טוב טוב איפה להשקיע את הכסף שלנו, בן שהר צריך לקצץ בשכר או למצוא קבוצה שתשלם לו את החוזה.
פה הבעיה . אין קבוצה שתשלם לו את הסכומים האלה וניהול תקציב שפוי לא עולה בקנה אחד עם החוזה שלו.
חהיה מעניין בקיץ

שלח תגובה