ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
עידן חבר שלי והוא אכן כריזמטי בטירוף אבל עדיין אני חושב שהקהל היה שם כאשר הקבוצה הובילה ולא להיפך. מחצית ראשונה לא היה משהו מיוחד ביציעים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בזכות עידן והתפאורה מהרגע הראשון אתמול הקהל והקבוצה היו מחויבים ונתנו מעצמם הכל.
תמיד יהיו דקות מתות, בכל זאת אנחנו בישראל, אבל פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שהרגשתי את טרנר מגויס למען הקבוצה מהדקה הראשונה.
תמיד יהיו דקות מתות, בכל זאת אנחנו בישראל, אבל פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שהרגשתי את טרנר מגויס למען הקבוצה מהדקה הראשונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הסיבה היחידה שלא שמענו בוז היא כי שיחקנו מול ביתר. מסתבר שלפחות את זה מבינים בטרנר, ששריקות בוז נותנות רוח גבית ליריב וכשהוא מחוזק ב2000 אוהדים זה לעשות ליריב חצי עבודה.
כמו שהקבוצה הייתה רחוקה מרמתה לעומת השנים האחרונות, כנל הקהל.
כמו שהקבוצה הייתה רחוקה מרמתה לעומת השנים האחרונות, כנל הקהל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הקהל השפיע.
הרגע הזה בחצי הראשון ששחקן שלנו שכב על הדשא וביתר המשיכו לשחק לשריקות בוז אדירות, ובוזגלו לא הוציא כדור, מסר לבניון שכבר לא היה מסוגל והוציא את הכדור, זה היה בזכות הקהל.
אגב אחרי זה שחקני בית"ר באו בתלונות לבניון
הרגע הזה בחצי הראשון ששחקן שלנו שכב על הדשא וביתר המשיכו לשחק לשריקות בוז אדירות, ובוזגלו לא הוציא כדור, מסר לבניון שכבר לא היה מסוגל והוציא את הכדור, זה היה בזכות הקהל.
אגב אחרי זה שחקני בית"ר באו בתלונות לבניון
התלוננו ובצדק , כי דקה לפני כן בוזגלו היה על הרצפה ואנחנו המשכנו את ההתקפה ולא הוצאנו כדור (ובגלל זה גם בוזגלו כעס ולא הוציא כדור).
- The red one
נכון. הופתעתי שבניון הוציא ולדעתי אין שום קשר לקהל במקרה הזה. נטו החלטה (מפתיעה) של בניון.הראל כתב:התלוננו ובצדק , כי דקה לפני כן בוזגלו היה על הרצפה ואנחנו המשכנו את ההתקפה ולא הוצאנו כדור (ובגלל זה גם בוזגלו כעס ולא הוציא כדור).
הרבה זמן לא ראינו תפאורה כזו מצד הארגון,לדעתי לעידן יש חלק גדול מאוד לעוצמות בטרנר,הבחור פשוט יודע לתת עבודה ולתת את שלו למען הקבוצה.
אין לי ספק שהקהל היה אחראי לטירוף של השחקנים,של זריהן,ולניצחון.
חבל שזה חד פעמי והבחור החליט לקחת צעד אחורה, טרנר עוצמתי איתו.
אין לי ספק שהקהל היה אחראי לטירוף של השחקנים,של זריהן,ולניצחון.
חבל שזה חד פעמי והבחור החליט לקחת צעד אחורה, טרנר עוצמתי איתו.
יצא שיר חדש עם הלחן של bruno Mars- I'm yours
אני אןהב את הכיוון לאחרונה של השירים החדשים
אני אןהב את הכיוון לאחרונה של השירים החדשים
פגז של שיר
מצפה לג'ונם על העמדה בשני נגד הפועל חיפה
מלחמההה
מלחמההה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מכבי חיפה ראשונה בכמות הקהל שהביאה השנה למגרשים, אנחנו במקום השני, מכבי תל אביב שפירקה את הליגה רק במקום הרביעי עם ממוצע של 9,030 אוהדים בלבד -

הכל עניין של מגרש.
מכבי בשנה הבאה תהיה מקום ראשון (אלא אם חיפה תרוץ לאליפות)
אנחנו נרד למקום 3.
אנחנו נרד למקום 3.
אוהדי מכבי תמיד מתגאים בקהל ומזלזלים באחרים, העניין שתמיד הקהל שלהם היה מסריח, המון פעמים הייתי בבלומפילד כמכבי הייתה בעונה של אמצע טבלה, לא יותר מ5000-6000 צופיםyakar כתב:הכל עניין של מגרש.
אנחנו נרד למקום 3.
חמישי אם ביתר תיתן עונה טובה. גם הפועל תל אביב יהפכו את בלומפילד החדש לקרנבל.yakar כתב:הכל עניין של מגרש.
אנחנו נרד למקום 3.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.