הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 21:00, טרנר
מצאתי מה הייתה הבעיה העונה- גונאם היה חסר
יוספי קצת הגזים עם הנסיונות להבקיע לא?
שלא יזיינו לי את המוח, השופטים דפקו אותנו חזק בכל כך הרבה משחקים קריטיים ,שיקפצו כל הבכיינים.
הם עדיין מפחדים מאיתנו..
הם עדיין מפחדים מאיתנו..
יש לנו משחק הגנה כלכך רך ומוזר שזה קשה לצפייה. המזל ולויטה גם היו איתנו.
יש לנו אוהדים פשוט הזויים. הולכים ומדברים בכל מקום איך השופט עזר לנו.TN9 כתב:שלא יזיינו לי את המוח, השופטים דפקו אותנו חזק בכל כך הרבה משחקים קריטיים ,שיקפצו כל הבכיינים.
הם עדיין מפחדים מאיתנו..
רק מול הפועל תל אביב חטפנו מהשופט.
אין שכל אין דאגות.
דווקא היום לא היינו רכים. היה לנו קצת קשה מול המהירות והכישרון של בית״ר בהתקפה.zivmay כתב:יש לנו משחק הגנה כלכך רך ומוזר שזה קשה לצפייה. המזל ולויטה גם היו איתנו.
לא משחק הגנה הכי טוב אבל כן ראיתי שיפור. אחרי הכל שיחקנו מול קבוצה שבאה בגישה מאוד התקפית ולא היה קל.
לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל אנחנו קבוצה מביכה
מפחיד אותי שנעשה כמה נצחונות נחמדים לקראת סוף העונה ואנשים עוד יתבלבלו ויחשבו שיש פה קבוצה
יש אולי 2-3 שחקנים שראויים ללבוש את החולצה שנה הבאה, ואני לארג׳
מדכא אותי כל פעם מחדש לראות מה נהייה מאיתנו
מפחיד אותי שנעשה כמה נצחונות נחמדים לקראת סוף העונה ואנשים עוד יתבלבלו ויחשבו שיש פה קבוצה
יש אולי 2-3 שחקנים שראויים ללבוש את החולצה שנה הבאה, ואני לארג׳
מדכא אותי כל פעם מחדש לראות מה נהייה מאיתנו
- ForeverRed
ילד חצוף.yedidel כתב:יוספי קצת הגזים עם הנסיונות להבקיע לא?
אחרי החילופים נראינו קצת יותר טוב הגנתית, נכון שגם הצבתו של צדק בהרכב היא בעייתית, אבל עדיין כל הקבוצה חולמת על המגרש.
יש לו את זהForeverRed כתב: ילד חצוף.
חוזה עתידות.yedidel כתב:אם גם מחר זריהן שם צמד כל אוהדי בית"ר מתאבדים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לויטה ענק. איש המשחק שלנו. אחלה קבהא וזריהן.
אבל אסור להתבלבל, משחק חלש מאד ברמת הליגת כלום הזאת ב3 שנים האחרונות, היה לנו לא מעט מזל. לא מצליח לראות קבוצה מאומנת כבר לא מעט משחקים וזה מתחיל להדאיג, בכר חייב להתאים את השיטה לסגל הנוכחי, הרמה פשוט לא אותה רמה של שחקנים וחייבים להתאים את השיטה.
היום הייתה רכות בלתי נסבלת בהגנה, האגף של צדק וביטון היה קטסטרופה. נייגל נכנס רע מאד למשחק. יוספי קצת הגזים עם הניסיונות ללכת לבד והיה חייב לתת לו פס לתת את הרביעי.
רק כשאנחנו משחקים כל כך חלש אני מבין מה עבר על אוהדי שאר הקבוצות ב3 שנים האחרונות, פשוט כדורגל ברמה נמוכה מאד.
אבל אסור להתבלבל, משחק חלש מאד ברמת הליגת כלום הזאת ב3 שנים האחרונות, היה לנו לא מעט מזל. לא מצליח לראות קבוצה מאומנת כבר לא מעט משחקים וזה מתחיל להדאיג, בכר חייב להתאים את השיטה לסגל הנוכחי, הרמה פשוט לא אותה רמה של שחקנים וחייבים להתאים את השיטה.
היום הייתה רכות בלתי נסבלת בהגנה, האגף של צדק וביטון היה קטסטרופה. נייגל נכנס רע מאד למשחק. יוספי קצת הגזים עם הניסיונות ללכת לבד והיה חייב לתת לו פס לתת את הרביעי.
רק כשאנחנו משחקים כל כך חלש אני מבין מה עבר על אוהדי שאר הקבוצות ב3 שנים האחרונות, פשוט כדורגל ברמה נמוכה מאד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

דווקא חשבתי שנייג'ל נכנס לא רע, כמה מהלכים נחמדים שאפיינו את השחקן ששילמנו עליו ערמות של כסף. יש בעיה של דיוק ורמת ביצוע לא טובה אבל זאת התחלה.
תהנה מהצחון.. סופסוף רואים נצחון.. זריהן שוב עם צצמד שגורם לחייך יותר.. בוזגלו ה"לא איש המשחק" שמוסיף לשמחה...Guevara כתב:לויטה ענק. איש המשחק שלנו. אחלה קבהא וזריהן.
מה שאני אוהב בזריהן זה שהוא יוצר רגעים של קסם שאנחנו כבר לא רואים העונה.