נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
הוא שיחק בכל בלטה במגרש. חלוץ, מאחורי החלוץ, באגפים. היכולת שלו פשוט גרועה נקודה. זה שהוא לא נמצא "בעמדה שלו" לא אומר שהוא צריך לאבד כל כדור ולהתבלבל מול השער.
*ואני עדיין חושב שצריך להישאר בתקווה שמחנה אימונים יחזיר אותו לתלם.
*ואני עדיין חושב שצריך להישאר בתקווה שמחנה אימונים יחזיר אותו לתלם.
גם חן עזרא עדיף עליוyakar כתב:
ומי יחליף אותו?
איזו עצירת כדור מזעזעת. 3 מתוך 4 כדורים שהוא מקבל, הוא מאבד אחרי הנגיעה הראשונה.
יכול להיות ששחקן מחליף הוא שווה ביקום כזה או אחר, אבל שחקן הרכב לקבוצה שרוצה לרוץ גבוה הוא לעולם לא יהיה
קציצה אמיתית
אין לכם טיפת כבוד... שחקן שלנו.
תגידו לא טוב, תגידו חלש, תגידו אפילו טעות של אלונה, צריך לשחרר וכד' אבל שק תפוא? קציצה? מה נסגר אתכם
תגידו לא טוב, תגידו חלש, תגידו אפילו טעות של אלונה, צריך לשחרר וכד' אבל שק תפוא? קציצה? מה נסגר אתכם
רק אהבה תנצח...
- The red one
אחי הוא טרול הוא לא באמת אוהד שלנו. אין לי שמץ של מושג למה המנהלים לא מעיפים אותו כבר לקיבינמטnitsande כתב:אין לכם טיפת כבוד... שחקן שלנו.
- סתיו אלימלך
לא ענית לי אם השיר ההוא זה על האמא שלך או האמ אמא שלך?באר שבעי כתב:קציצה אמיתית
חשוב לי לדעת!
לא היה טוב אתמול, כמו כולם, אבל להבדיל מאחרים בהתקפה השקיע וירד לעזור בהגנה. כשהקבוצה תתייצב, הוא יוביל.
אחי, יוביל את הביצים שליMikiRed כתב:לא היה טוב אתמול, כמו כולם, אבל להבדיל מאחרים בהתקפה השקיע וירד לעזור בהגנה. כשהקבוצה תתייצב, הוא יוביל.
קודם שיהיו סגורים על איזה תפקיד מתאים לו. הבן אחד חצי שנה פה, ואין לאף אחד מושג מה התפקיד שלו בהתקפה
שמעון, אתה צודק בביקורת על התפקיד הלא ברור שלו, שזה לא באשמתו. אני דברתי על המאמץ שהשקיע.
בקבוצה ששיחק, נהנה מהמתפרצות, כולל גול מולנו.
כיוון שהיום אנחנו משחקים לאט, משחק עומד, הוא צריך כנראה לשחק בצד שמאל.
יעשה את זה כנראה כשמליקסון או אוחנה יחזרו.
אל תתיחס אליי ברצינות אחיMikiRed כתב:שמעון, אתה צודק בביקורת על התפקיד הלא ברור שלו, שזה לא באשמתו. אני דברתי על המאמץ שהשקיע.
אני מפורק מאתמול
מצטרף לחבורת ה"לא מקצוענים".
- yanivnew91
הלחץ גומר את השחקנים
נייג'ל לא הצליח להשתלט על כדור אחד אתמול
נייג'ל לא הצליח להשתלט על כדור אחד אתמול
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתמול זרק תחולצה לאוהדים ונראה שלא מדובר במשקל יתר אלא במבנה גוף שונה כי הוא נראה בנוי כמו סוס.
ואם נחזור לאתמול, כששיחק בשפיץ היה מעורב ועשה כמה וכמה פעולות טובות, דווקא כשעבר לאגף נעלם לגמרי.
ואם נחזור לאתמול, כששיחק בשפיץ היה מעורב ועשה כמה וכמה פעולות טובות, דווקא כשעבר לאגף נעלם לגמרי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!