אם אני טועה זה לא היה בנאום שלה. היא אמרה את זה באחת השאלות שנשאלה.The red one כתב: אני חושב שהעלו את התמלול המדוייק של הנאום לעמוד הפייסבוק וכתוב שם: "אני עומדת ואמשיך לעמוד מאחורי הפועל ב״ש, אמשיך להעמיד תקציב ראוי לקבוצה, כזה שיאפשר לו להמשיך להיות בצמרת הכדורגל הישראלי, אמשיך לתמוך ולעמוד בכל ההתחייבויות והחוזים."
בן שהר
Re: בן שהר
אחרי הנאום שאלו אותה עוד הפעם והיא אמרה התקציב לא ירד
התקציב לא ירד?CrazyRed7 כתב: יפה שאתה יודע מה תהיה ההשקעה בעונה הבאה. אולי תשתף אותנו כי לפי בעלת הבית התקציב לא ירד.
אם אין אירופה (ואין אירופה) התקציב ייחתך בכמה עשרות אחוזים, נדבר בקיץ.
ואני בספק גדול לגבי הציטוט שאתם מייחסים לה, אשמח לראות את זה כי אני לא זוכר שהיא התחייבה על דבר כזה (ולדעתי אין לה כוונה כזו גם ובצדק מבחינתה).
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 10 פברואר 2019, 00:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגיטימי שייחתך.oranu כתב: התקציב לא ירד?
אם אין אירופה (ואין אירופה) התקציב ייחתך בכמה עשרות אחוזים, נדבר בקיץ.
עם או בלי קשר להחלטה שלה.
קצת התפזרנו העונה.
לא תמיד יהיה לנו איזה סבע כזה שנדחוף לסינים ב5 מליון.
לגמרי לגיטימי ובגלל זה ערכתי את התגובה,אדום זקן כתב: לגיטימי שייחתך.
עם או בלי קשר להחלטה שלה.
קצת התפזרנו העונה.
לא תמיד יהיה לנו איזה סבע כזה שנדחוף לסינים ב5 מליון.
אם אין אירופה התקציב ייחתך וזה בסדר גמור, אין לי תלונות לאלונה בעניין הזה היא עשתה ושמה מספיק כסף והרוויחה ביושר את הזכות להוריד תקציב מ 90 מיליון גם ל 50 מיליון בלי קשר לעזיבה המסתמנת שלה.
הבעיה היא שאתה ואני מבינים את זה.oranu כתב: לגמרי לגיטימי ובגלל זה ערכתי את התגובה,
אם אין אירופה התקציב ייחתך וזה בסדר גמור, אין לי תלונות לאלונה בעניין הזה היא עשתה ושמה מספיק כסף והרוויחה ביושר את הזכות להוריד תקציב מ 90 מיליון גם ל 50 מיליון בלי קשר לעזיבה המסתמנת שלה.
אם בסוף העונה התקציב ייחתך והוא ייחתך,נראה לך שלא יקשרו את זה לעזיבה שלה?
היא תצא לא טוב מכל הכיוונים,למרות שברור לכל שצריך לחזור לתקציב שפוי ובחירה נקודתית של שחקנים שיגיעו.
לצערי ועם כל האהבה וההבנה היא הביאה את זה על עצמה עם התזמון.אדום זקן כתב: הבעיה היא שאתה ואני מבינים את זה.
אם בסוף העונה התקציב ייחתך והוא ייחתך,נראה לך שלא יקשרו את זה לעזיבה שלה?
היא תצא לא טוב מכל הכיוונים,למרות שברור לכל שצריך לחזור לתקציב שפוי ובחירה נקודתית של שחקנים שיגיעו.
אז נכון שבחירות יש אחת לשלוש שנים בערך ונוצר לה פה חלון הזדמנויות אבל חלק מהשיקול שלה היה חייב'להיות התזמון והיא ידעה שהתזמון מסריח ושזה יפגע בה.
זה חלק מהמחיר שהיא צריכה לשלם והיא מבינה את זה, היא תצטרך לשלם מחירים גבוהים הרבה יותר בעתיד הפוליטי שלה בטח בפן התדמיתי והמיתוגי.
היא התרגלה לקבל פרגונים מכל עבר והייתה קונצנזוס כמעט בכל חור במדינה ובנתה תדמית של פילנתרופית, שוברת מוסכמות, תרומה לקהילה וכו'.
בזירה הפוליטית זה לא יהיה אותו דבר ואפילו לא קרוב, בטח כשמדובר במפלגת הימין החדש שהיא מפלגת נישה סקטוריאלית ולא ממלכתית והביקורות מגיעות גם מגוש הימין ובעוצמה חזקה הרבה יותר מגוש השמאל-מרכז.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן שהר בלי שער שדה כבר מעל לחודשיים בדיוק מאז ה - 4-4 המטורף בסמי עופר ביום 04.12.2018 (כבש פנדל מול סכנין, פנדל מול נתניה ופנדל בדו קרב בגביע).
מדובר ב-12 משחקים בלי שער שדה מהם - 9 בהרכב וסך הכל 772 דקות בלי שער שדה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
וגם זה הגיע מום שער ריק, למרות שהיום זה לא מבטיח כלוםSir Alex Ferguson כתב:בן שהר בלי שער שדה כבר מעל לחודשיים בדיוק מאז ה - 4-4 המטורף בסמי עופר ביום 04.12.2018 (כבש פנדל מול סכנין, פנדל מול נתניה ופנדל בדו קרב בגביע).
חלאס כבר להיות אןבר אופטימי.CrazyRed7 כתב: יפה שאתה יודע מה תהיה ההשקעה בעונה הבאה. אולי תשתף אותנו כי לפי בעלת הבית התקציב לא ירד.
לא יודע כלום אבל קורא את המפה, אם ניסו להיפטר ממנו בקיץ כשעוג היו מטרות אז מה יקרה עכשיו לדעתך ? תתעורר קצת אח
לא נמנה על תומכיו הקבועים, חושב שהוא שחקן מאוד מוגבל ביחס למשכורת הלא מוגבלת, אבל מבחינתי זה פשוט שהוא החלוץ היחיד בסגל.
וכשהוא על הדשא אנחנו אולי מחמיצים בכמויות (סטטיסטיקות סופן להתיישר כך אומרים) אבל הדבר החשוב הוא שדברים זזים איכשהו. לא בן בסט ובטח לא הסלביינק נותנים את מה שהוא נותן גם כשהוא מחמיץ.
מבחינתי זה מתנקז לחמישה שצריכים לסחוב אותנו עד סוף העונה (הקלנדרית או לא- מה שיגיע קודם):
שהר מליקסון חנן ג'ון ואורן ביטון. עליהם תרכיב את השאר.
וכשהוא על הדשא אנחנו אולי מחמיצים בכמויות (סטטיסטיקות סופן להתיישר כך אומרים) אבל הדבר החשוב הוא שדברים זזים איכשהו. לא בן בסט ובטח לא הסלביינק נותנים את מה שהוא נותן גם כשהוא מחמיץ.
מבחינתי זה מתנקז לחמישה שצריכים לסחוב אותנו עד סוף העונה (הקלנדרית או לא- מה שיגיע קודם):
כואב הלב. כאילו נעלו את השער בפניו
מסכים.RedBend כתב:לא נמנה על תומכיו הקבועים, חושב שהוא שחקן מאוד מוגבל ביחס למשכורת הלא מוגבלת, אבל מבחינתי זה פשוט שהוא החלוץ היחיד בסגל.
מאוד כועס עליו,לבד לקח לנו 15 נק לפחות.
אבל בלעדיו גם למצבים אנחנו לא מגיעים.
הוא חזר!!!
מקום רביעי בכל הזמנים בהפועל בש.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 89&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 89&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
כמו קים זונג איל אתהאלדר כתב:הוא חזר!!!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]