בהתאם לניסיון העבר אני איתך לחלוטין הפעם.Sir Alex Ferguson כתב:צריכים להפסיק לחלום ולהתרכז במציאות, וזה אומר במידה ואלונה רוצה לעזוב לעשות את מה שאנחנו יכולים כדי שיגיע רוכש ראוי.
בישראל אין תרבות ספורט אמיתית, אנחנו לא נצליח לגייס את הכספים כדי לקנות את הקבוצה בטח ובטח בשביל להעמיד תקציב ראוי.
הפועל קטמון עם כל הכבוד הוקמה לפני 12 שנים, ועדין רק העונה מתמודדת בצמרת הליגה הלאומית וגם זה בעיקר בגלל חולשת הליגה ועם תקציב נמוך מאוד.
קבוצות אוהדים מתאימות לכל מיני הפועל קטמון והפועל פתח תקווה, שהתייאשו מהבעלים הקודמים ושהפכו כבר לחלק בלתי נפרד מהליגות הנמוכות, לא למועדון שנמצא בשיאו ודווקא עכשיו אמור להיות מוקד משיכה לבעלים ראוי אם וכאשר אלונה תעזוב.
להחזיק אחוזים מסוימים מהמועדון? זה כבר משהו אחר, השאלה מה זה ייתן בפועל חוץ מהרגשה שיש לנו אחוזים בבעלות? לא סתם בגרמניה החוק מדבר על 51%, כי פחות מזה לא באמת נותן משהו בפועל...
הפועל "ברצלונה" באר שבע
Re: הפועל "ברצלונה" באר שבע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. הייתי חלק מקבוצת האוהדים שניסתה ליזום מהלך דומה בזמנו בתקפות זינו.Totti כתב: להחזיק אחוזים בלבד.
אחריות על קבלת החלטות.
נשמע סביר לקהל שמייצר כ-20 מיליון שקל לעונה למועדון.
אתה חושב אחרת? מכבד.
אבל בעל המאה במקרה הזה הוא לא הבעלים לבדו.
נציגים של היוזמה (בין היתר דודו עזריה) אפילו טסו לפגישה בברצלונה (עם כל הכבוד לקטמון) ונפגשו עם חברי הנהלה של ברצלונה (כולל הסמנכ"ל שלהם) על מנת להבין איך זה בדיוק עובד לא רק מבחינה טכנית אלא גם מבחינה מהותית.
שורה תחתונה, בישראל זה יכול להיות רק כפיתרון אחרון לכל מיני קטמון והפועל פתח תקווה שמבחינתם זה היה או פירוק או לקחת את הקבוצה עליהם (לא סתם זה עלה בתקופת זינו).
2. מתקשה לראות איש עסקים שיסכים להשקיע עשרות מיליונים ואולי אפילו מעבר לזה ועדין להיות כפוף להחלטה של מיעוט מבעלי אחוזי השליטה בקבוצה גם אם מדובר באוהדים של המועדון.
עידן עופר נניח שהוזכר כאן, קנה 51% מקבוצה בפורטוגל, אבל בפועל הוא מקבל 100% מההחלטות.
3. לא רואה את הקהל בישראל קונה אחוזים מהמועדון בלי שזה יתן לו שליטה בפועל, ומצד שני כמו שכתבתי לא רואה איש עסקים שנכנס אם לאוהדים שהם המיעוט באחוזים בקבוצה יש שליטה או זכות וטו או כוח ממשי בקבוצה.
לדעתי אם אלונה באמת עוזבת, המאמצים צריכים להתרכז בהבאת רוכש ראוי ובעלות אוהדים עם שיניים רק תרחיק מכאן אנשי עסקים כאלה.
שומע הרבה את השם של עידן עופר..
רק אני לא באמת רוצה שהוא יקנה אותנו?
חושב שהאינטרסים שלו מאוד ברורים פה בדרום וכל מקרה כמו בשנים עברו מול המפעלים יכול לגרום לו להפעיל מנוף לחץ דרך הקבוצה, לא יודע לא בא לי מישהו שהמטרות שלו הן ברובן לא נקיות.
חושב שהאינטרסים שלו מאוד ברורים פה בדרום וכל מקרה כמו בשנים עברו מול המפעלים יכול לגרום לו להפעיל מנוף לחץ דרך הקבוצה, לא יודע לא בא לי מישהו שהמטרות שלו הן ברובן לא נקיות.
יש שמועות חזקות שעידן עופר מחכה על הגדר ורק מחכה לכן של אלונה והוא רוכש את הקבוצה והוא שם את ההוא מתדיראן בעלים והוא מזרים את הכסף מרחחוק (סטייל מכבי) .
אבל כרגע זה עוד רחוק .
אני חושב שאלונה מחכה לראות מה קורה בבחירות , ולדעתי היא תחזור על 4 .
התחום של הפוליטיקה זה לא החממה של הכדורגל שמלקקים לה ואוהבים אותה .
אבל כרגע זה עוד רחוק .
אני חושב שאלונה מחכה לראות מה קורה בבחירות , ולדעתי היא תחזור על 4 .
התחום של הפוליטיקה זה לא החממה של הכדורגל שמלקקים לה ואוהבים אותה .
בעולם העסקים יש אינטרסים .RedHell כתב:שומע הרבה את השם של עידן עופר..
אם לפני 12 שנה היו אומרים לך....
שאתה הולך לקחת 3 אליפויות, לעשות מסע אירופי מדהים ולהנות מכל הטוב שיש לכדורגל להציע...
אבל, הפועל באר שבע אחכ הופכת להיות קבוצה בינונית, יותר טובה מהמצב שנקנתה אבל פחות טובה מה3 שנים האחרונות של האליפויות... הית קונה?
אין אנשי עסקים ללא אינטרס.
האינטרס הוא הדדי.
תן לנו הצלחות. ותמנף את השם שלך לאן שתרצה.
הקהל של בש לא מטומטם.. אנחנו מריחים בלוף
- The red one
כבר היום ברדיו מוטי יוגב תקף ואמר שהיא לא מייצגת את הציונות הדתית בשום צורה והזכיר גם את העניין של כדורגל בשבת. יש לציין שלפני כן הוא שיבח את "הדמות שלה שאותה אני מכיר מהסיפורים של גיסה"
אם עופר ישקיע בקבוצה זה רק כי הוא רוצה יח"צ טוב.
למה שיעשה את זה דרך איש קש כשהוא לא הפנים?
לא יודע אם בעלות מסוימת של אוהדים באמת יכולה להצליח וכמה הבעלים העתידי (יהיה מי שיהיה) יאהב את זה, אבל כאוהדים כן אנחנו צריכים לדחוף שמעבר לכסף שייזרק על רכש תהיה פה השקעה אמיתית ביסודות.
אלונה לא עשתה את זה מספיק טוב לצערנו (יש מצב שהיינו בדרך, העונה הזו חירבנה הכל. אם זה מצב הסגל ואם זה הניקוד באירופה שיתאדה בעתיד הלא רחוק. השת"פ עם אתלטיקו יצריך עוד לא מעט זמן אם יצליח להניב פירות), היא מיתגה אותנו, אבל בלי בעלים אמיד גם זה לא יחזיק הרבה זמן.
למה שיעשה את זה דרך איש קש כשהוא לא הפנים?
לא יודע אם בעלות מסוימת של אוהדים באמת יכולה להצליח וכמה הבעלים העתידי (יהיה מי שיהיה) יאהב את זה, אבל כאוהדים כן אנחנו צריכים לדחוף שמעבר לכסף שייזרק על רכש תהיה פה השקעה אמיתית ביסודות.
אלונה לא עשתה את זה מספיק טוב לצערנו (יש מצב שהיינו בדרך, העונה הזו חירבנה הכל. אם זה מצב הסגל ואם זה הניקוד באירופה שיתאדה בעתיד הלא רחוק. השת"פ עם אתלטיקו יצריך עוד לא מעט זמן אם יצליח להניב פירות), היא מיתגה אותנו, אבל בלי בעלים אמיד גם זה לא יחזיק הרבה זמן.
כן רק שהיא לא הצטרפה לבית היהודי או האיחוד הלאומי.The red one כתב:כבר היום ברדיו מוטי יוגב תקף ואמר שהיא לא מייצגת את הציונות הדתית בשום צורה והזכיר גם את העניין של כדורגל בשבת. יש לציין שלפני כן הוא שיבח את "הדמות שלה שאותה אני מכיר מהסיפורים של גיסה"
בדיוק בגלל זה הימין החדש הוקם.
כל הכבוד על היוזמה. מודל ציבורי של אחזקה משותפת הוא הכי חסין לזעזועים. גם גולדהאר ויעקב שחר לא יהיו פה לנצח, הזמן לא עוצר בשביל אף אחד, חוץ מהאוהדים שיהיו פה לא משנה מה יקרה.Totti כתב:אנחנו חולמים ועובדים במקביל.
לקהל הרחב טרם פרסמנו, אבל בנינו התחלנו לעבוד.
בליסט:
פגישה עם קטמון
עם אסי
עם אוהדים מפורסמים
עם אנשי כספים
עם ראש העיר
נבין טוב יותר את התמונה כשכל המידע יהיה בידינו.
גם אם הבעלים הבא הוא טייקון על חלל, אנחנו לא נהיה שוב מריונטות.
צריך אוהדים עשירים, אולי כדאי לתת תמריצים בצורה של דיוידנטים. יותר קפיטליסטי, פחות קיבוצי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אין סיכוי שאיש עסקים רציני יסכים לתסריט כזה.
אם הקהל יתעקש זה יבריח משקיעים.
אתם רואים אחד כמו עידן עופר שופך עשרות מיליונים בעונה בשביל שיתערבו לו בהחלטות?
די, תנחתו.
אם הקהל יתעקש זה יבריח משקיעים.
אתם רואים אחד כמו עידן עופר שופך עשרות מיליונים בעונה בשביל שיתערבו לו בהחלטות?
די, תנחתו.
לא צריך להסתכל על עידן עופר, מספיק להציץ על הפועל תל אביב.
לא ירדת כל כך לסוף דעתי..אלדר כתב: בעולם העסקים יש אינטרסים .
אם לפני 12 שנה היו אומרים לך....
שאתה הולך לקחת 3 אליפויות, לעשות מסע אירופי מדהים ולהנות מכל הטוב שיש לכדורגל להציע...
אבל, הפועל באר שבע אחכ הופכת להיות קבוצה בינונית, יותר טובה מהמצב שנקנתה אבל פחות טובה מה3 שנים האחרונות של האליפויות... הית קונה?
אין אנשי עסקים ללא אינטרס.
האינטרס הוא הדדי.
תן לנו הצלחות. ותמנף את השם שלך לאן שתרצה.
הקהל של בש לא מטומטם.. אנחנו מריחים בלוף
אים בעיה שיהיה אינטרס, זה לגיטימי לגמרי.
כשהאינטרס הוא ברובו "אקנה את הקבוצה ואז אקנה לעצמי שקט מול הועדים במפעלים" זה אישית קצת פחות נוח לי..
בעיקר כי זה מהר מאוד יחזור אלינו כבומרנג והוא יקום ויעזוב סטייל גאידמק...
מעדיף בעלים כמו שחר מאשר גולדהר, אחד שאתה יודע שהוא כאן וכאן להישאר גם אם מספר שנים לא הלך לו.
- ForeverRed
במצבנו אנחנו לא יכולים להיות עד כדי כך בררנים.RedHell כתב:שומע הרבה את השם של עידן עופר..
עידן עופר הוא לא אלונה, אבל אם הוא מגיע עם חזון אמיתי ורצון להשקיע אז יהיה קשה למצוא טוב ממנו.
השוואה לתקופת זינו היא מטופשת לצערי.
אנחנו מועדון חזק ועוצמתי פי כמה.
אנחנו מועדון חזק ועוצמתי פי כמה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]