בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: בן שהר

שליחה על ידי RedBend »

Tal_Hbs כתב:
חדשות הספורט לאחר מכן עם סיכום אירופאי..
וואי לגמרי,
שגיא כהן מלוקק בצורה בלתי נסבלת כבר. נראה לי שמה שהכי מרגיז אצלו זה החוסר פרופורציה בין כמות השטויות והפופוליזם שהוא פולט לבין הפוזה של זה שיודע הכי טוב.
שזה בכלל מגחיך את כל הפרשנות העילאית שלו כי אין רצועה יותר מוכוונת תוצאה מזאת. מנייאק אם הוא לא ראה רק את התקציר ועוד באותו הרגע שבו הוא אילתר את ה"פרשנות"

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

תקציר למי שלא ראה את פיגי שגיא?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אריק כתב:
לא ברור מאיפה האנטי הזה לשהר, לא חושב שהוא ראוי לזה אבל מכבד את דעת האחרים.
למרות שכולנו אוהדים קבוצה, עדיין לכל אוהד יש את השחקנים שאוהב יותר ואלה שהוא אוהב
פחות, לגיטימי.

בואו נודה בעובדות. ניצול מצבים אף פעם לא היה הצד החזק של שהר, ההבדל הגדול הוא
שבעבר היתה לנו הגנת ברזל והיה מספיק גול אחד כדי לנצח. היום שההגנה נראית כמו מסננת
גם שניים ושלושה שערים לא תמיד מספקים כדי לנצח לכן כל החמצה מקבלת מימדים אחרים.
חשוב גם לתת אלטרנטיבה והצעות לשמות רלוונטיים במקומו, בארץ אין לי רעיונות.
לא אנטי בכלל, אני מחזיק ממנו אחלה גבר שבגברים, שהתנהל בצורה הכי מקצוענית שיש כשהתנדנד פה בתחילת עונה.
מקצועית, לא מחזיק ממנו בכלל. לא מאתמול בבוקר, כבר מהעונה השנייה שלו פה.
החסרונות שלו בעיניי הן שהוא לא גולר אמיתי, מצד אחד יכול לתת גול שאתה לא יודע להסביר איך נכנס ומצד שני יותר מידי החמצות כדי לתת גול.
ואני לא מדבר על החמצות ענק כמו בחודש האחרון.
להנעת הכדור הוא לא תורם כלום, שים לב כל פעם שהוא מקבל את הכדור מחוץ לרחבה הוא פשוט מסתבך עם עצמו וברוב במקרים גם מאבד.
היתרון היחיד שלו זה שהוא עובד על המגרש ועושה המון תנועה. ואת זה כל חלוץ מהנוער יודע לעשות.

אני אגב לא מעלה את הנושא לדיון כל שבוע, כי אני כבר לא מופתע. אני רק מגיב אחרי שמישהו מקפית את הטופיק.

מבחינתי לפני שנתיים הוא היה צריך להימכר.
אגב אלטרנטיבות:
לוסיו ומלמד לא פחות טובים ממנו ופקהארט טוב ממנו.
ומבחוץ אפשר להביא זר או איזה עוואד / אז'ובל / סילסבסטרה... כל אחד מהם יתרום יותר ממנו לדעתי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב: לא אנטי בכלל, אני מחזיק ממנו אחלה גבר שבגברים, שהתנהל בצורה הכי מקצוענית שיש כשהתנדנד פה בתחילת עונה.
מקצועית, לא מחזיק ממנו בכלל. לא מאתמול בבוקר, כבר מהעונה השנייה שלו פה.
החסרונות שלו בעיניי הן שהוא לא גולר אמיתי, מצד אחד יכול לתת גול שאתה לא יודע להסביר איך נכנס ומצד שני יותר מידי החמצות כדי לתת גול.
ואני לא מדבר על החמצות ענק כמו בחודש האחרון.
להנעת הכדור הוא לא תורם כלום, שים לב כל פעם שהוא מקבל את הכדור מחוץ לרחבה הוא פשוט מסתבך עם עצמו וברוב במקרים גם מאבד.
היתרון היחיד שלו זה שהוא עובד על המגרש ועושה המון תנועה. ואת זה כל חלוץ מהנוער יודע לעשות.

אני אגב לא מעלה את הנושא לדיון כל שבוע, כי אני כבר לא מופתע. אני רק מגיב אחרי שמישהו מקפית את הטופיק.

מבחינתי לפני שנתיים הוא היה צריך להימכר.
אגב אלטרנטיבות:
לוסיו ומלמד לא פחות טובים ממנו ופקהארט טוב ממנו.
ומבחוץ אפשר להביא זר או איזה עוואד / אז'ובל / סילסבסטרה... כל אחד מהם יתרום יותר ממנו לדעתי.
להגיד שכל חלוץ מהנוער יודע לעשות תנועה טובה זה מצחיק. זה אחד מהדברים שמבדילים חלוצים גדולים, ממש לא משהו שכל אחד יודע לעשות

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

אתה לא יכול להיות חלוץ אם אין לך תנועה,זה התנאי הראשון
זה למה נייג’ל אף לא הגיע לרמות הכי גבוהות

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

REDZED כתב:אתה לא יכול להיות חלוץ אם אין לך תנועה,זה התנאי הראשון
זה למה נייג’ל אף לא הגיע לרמות הכי גבוהות
וזה שהוא צריך בערך 23 נגיעות עד שהוא משתלט על הכדור מאמין שגם השפיע..

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

bs war כתב:
להגיד שכל חלוץ מהנוער יודע לעשות תנועה טובה זה מצחיק. זה אחד מהדברים שמבדילים חלוצים גדולים, ממש לא משהו שכל אחד יודע לעשות
תנועה טובה זה אתה כתבת לא אני.
כתבתי עובד על המגרש ועושה המון תנועה.

את זה כל חלוץ מהנוער יכול לעשות
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

העניין עם שהר והסיבה שהטופיק הזה מוקפץ בתדירות כזו גבוהה היא תוצר של כמה סיבות:
1. כמאמר הקלישאה - כגודל הציפיות...
2. זה לא אותו שחקן שהגיע לכאן מאירופה. בעיני, הירידה שלו ביכולת יותר דרסטית מראדי של שנה שעברה. לזכותו יאמר, שהוא מקצוען ברמה הכי גבוהה שיש,לא נשבר מכלום ותמיד נותן הכל.
3. לא יכול להיות שהוא עולה לנו בכ"כ הרבה נקודות וזה עובר בהבנה כי "אין לו בטחון". להחמיץ מול שער ריק כמו בשבת חמור לא פחות מהטעות של קבהא נגד מכבי או כל טעות גנרית של טאהה או אלחמיד שמונחים פה על המנגל כל שבוע מחדש. אם הם בינוניים, אז הוא באותה הרמה,אם לא פחות.
4. החוזה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

izguy83 כתב:העניין עם שהר והסיבה שהטופיק הזה מוקפץ בתדירות כזו גבוהה היא תוצר של כמה סיבות:
2. זה לא אותו שחקן שהגיע לכאן מאירופה. בעיני, הירידה שלו ביכולת יותר דרסטית מראדי של שנה שעברה. לזכותו יאמר, שהוא מקצוען ברמה הכי גבוהה שיש,לא נשבר מכלום ותמיד נותן הכל.
3. לא יכול להיות שהוא עולה לנו בכ"כ הרבה נקודות וזה עובר בהבנה כי "אין לו בטחון". להחמיץ מול שער ריק כמו בשבת חמור לא פחות מהטעות של קבהא נגד מכבי או כל טעות גנרית של טאהה או אלחמיד שמונחים פה על המנגל כל שבוע מחדש. אם הם בינוניים, אז הוא באותה הרמה,אם לא פחות.
4. החוזה.
מדויק

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

חושב שזה בעיקר החוזה.
אנחנו מכירים את שהר כבר המון זמן, זה ידוע שהוא לא חלוץ לבנות עליו לאורך זמן. כן יהיה טוב לצד חלוץ נוסף ברוטציות.
אי הבאת חלוץ נוסף בפרופיל הנכון שיתחרה איתו על המשבצת זה פשוט בנייה לא נכונה של הסגל. כמו בהרבה עמדות וחלקים אחרים במגרש.
הוא נתן פתיחת עונה באמת נהדרת, אבל זה היה ידוע שזה עניין של זמן עד שנקבל חודשיים כמו החודשיים האחרונים.

ההנהלה אשמה פה לדעתי יותר מהשחקן עצמו.
מכירים את הסחורה, להציע לו חוזה עתק עד הפנסיה ואז להתחרט כעבור פחות מחצי שנה זה די מגוחך.
להביא את בן בסט כגיבוי זה מגוחך עוד יותר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

izguy83 כתב:העניין עם שהר והסיבה שהטופיק הזה מוקפץ בתדירות כזו גבוהה היא תוצר של כמה סיבות:
4. החוזה.
+1

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

צריך המון חוצפה כדי להראות כמו שהוא נראה ועדיין לגרוף סכומים כאלו מדי חודש.
רצף משחקים כזה פתטי של חלוץ לא ראיתי מאז ימי אקסברד את גבאי העליזים.

אין שום מצב שנצליח להיפטר ממנו בקיץ.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מגיע להמון מצבים. היה צריך להיות מלך השערים של הליגה קל

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לא חושב שמה שקורה לו שונה ממה שקורה לכל אחד אחר בקבוצה.
הוא פשוט חלוץ אז זה בולט מאוד

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הפועלעולה כתב:צריך המון חוצפה כדי להראות כמו שהוא נראה ועדיין לגרוף סכומים כאלו מדי חודש.
רצף משחקים כזה פתטי של חלוץ לא ראיתי מאז ימי אקסברד את גבאי העליזים.

אין שום מצב שנצליח להיפטר ממנו בקיץ.
אם הוא עובר למכבי/חיפה/ביתר בקיץ,
אתה זורק עוד ישראלי מוביל לטובת יריבה?אחר כך אל תבכה כשיש לך סגל בינוני וחסר אופי.

תיזכר בעונת החזרה של מליקסון. מזל שכמוך לא מנהלים את המועדון אחרת היו ״נפטרים״ ממנו בקיץ.

שלח תגובה