בן שהר
Re: בן שהר
מתחיל להזכיר את יובל אבידור עם ההחמצות שלו.
מה שהכי מדאיג מבחינתנו זה כשהוא לא על המגרש אנחנו לא מייצרים חצי מצב.
מה שהכי מדאיג מבחינתנו זה כשהוא לא על המגרש אנחנו לא מייצרים חצי מצב.
זה נכון, הוא החלוץ הטוב ביותר שלנו, וזה בערך הסבר העונה.
היו חייבים להביא חלוץ החלון!!!!
היו חייבים להביא חלוץ החלון!!!!
מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
כמו שבכר לא שכח לאמן ככה שהר לא שכח לשחק. קצת קרדיט לזה שהבקיע כאן
קרוב ל-60 גולים ב-3.5 שנים. עושה הכל כמו שצריך ולא מצליח לתרגם את זה כרגע
לשערים. הוא עדיין מהיר וחד, מתאמן כמו מקצוען והגולים יגיעו. הלוואי ויהיו לי עוד
10 בן שהר בקבוצה.
10 בן שהר בקבוצה.
+1אריק כתב:מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
10 בן שהר בקבוצה.
זה עולם אכזרי. אתה טוב כמו במשחק האחרון, או בחודש האחרון או בעונה האחרונה. פחות רלוונטי מה עשית לפני שנתיים.
מת עליו כאדם או ספורטאי, אבל רק אני רואה שאין לנו בכלל חלוץ העונה??? אם היה לו מחליף, ייתכן והיה נח מספר שבועות וחוזר אלינו רעב וחד. היום הוא הורג אותנו.
מת עליו כאדם או ספורטאי, אבל רק אני רואה שאין לנו בכלל חלוץ העונה??? אם היה לו מחליף, ייתכן והיה נח מספר שבועות וחוזר אלינו רעב וחד. היום הוא הורג אותנו.
סבבה מסכים איתך שלשחק הוא לא שכח ושהוא אמור להיות חלק מאיתנו, אבל לא היה חסר לך במשחקים האחרונים שלא הלך לו והוא הוחלף איזה חלוץ שאולי ישנה את התמונה ולא בן בסט? זה מה שאנחנו טוענים כבר חודשים (אלה שמחכים מאז שחרור פקהרט לשמוע שם של חלוץ ולא סטו)אריק כתב:מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
10 בן שהר בקבוצה.
בזמנו חשבתי שאז'ובל, כשחקן רעב בכסף קטן יכול להגיע ולהיות הפתעת העונה (קצת ירדו עלי...). היום אין לשהר מחליף...
- ForeverRed
חייב להתעכב רגע על המהיר.אריק כתב:מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
10 בן שהר בקבוצה.
תבדוק מה הספרינט הכי מהיר שלו בשתי העונות האחרונות ותחזור אליי.
נראה שגם את זה הוא איבד.
במצב של נייג'ל היום גם נס זמיר כנראה יותר פרודוקטיבי ממנו.MikiRed כתב:רידו, תפתח עיניים, במצב שלו היום (ורק על פי הכושר העונה, לא שוכח את העבר הרחוק) כל חלוץ בליגה עדיף עליו.
לא מסוגל לעצור כדור, לא מסוגל למסור, לא מסוגל לעבור מגן וכמובן לא להבקיע. משהוא רע מאד עובר עליו, אולי פציעה שהוא מסתיר??
במצב של מליקסון בתקופה האחרונה גם בוזגלו עדיף עליו.
במצב של בן ביטון היום עדיף קונסטנטין, במצב של טאהא היום עדיף טל בן-חיים, במצב של אוגו עדיף סורו, כמו שאורן ביטון נראה אתמול אולי עדיף בלטקסה.
אז מה? נעיף את כולם?
אצלנו היום כולם מתחת לרמתם הרגילה. בראייה כוללת לאורך עונה כן, בן שהר הוא אחד משלושת החלוצים הישראלים הטובים בליגה.
הוא צריך תחרות ראויה וכולם מסכימים על זה, אין מה לדוש בו כל כך הרבה ולהפוך אותו לעוד סתם חלוץ בינוני בליגה כשהאלטרנטיבה היחידה שלו היא בן-בסט.
לא שוכח לו את התרומה, אבל מגוון ההחמצות שלו העונה פשוט הזוי.לפחות 4 פעמים מול שער ריק ועוד 5-6 פעמים לבד מול השוער.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה שהוא טוב יותר מבן בסט לא אומר שהוא לא צריך חלוץ שייתן לו תחרות.אריק כתב:מצד אחד הוא לא מפסיק להחמיץ ומצד שני צריך בדיוק 10 דקות של בן בסט כדי להבין את פערי הרמות.
הוא החלוץ הבכיר בסגל והוא חייב לפתוח ולהמשיך לשחק עד שייכנסו לו הכדורים, אין לנו ברירות אחרות.
להביא חלוץ טוב משהר זה להשכיב הרבה כסף, לא בטוח שזה יקרה.
כי בן בסט התגלה ממסמן כשחקן שבא להעביר את הזמן ולקחת כסף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בוודאי שחסר, רק אומר שלהביא חלוץ כזה לא יהיה פשוט בכלל ועולה הרבה.red guy כתב: סבבה מסכים איתך שלשחק הוא לא שכח ושהוא אמור להיות חלק מאיתנו, אבל לא היה חסר לך במשחקים האחרונים שלא הלך לו והוא הוחלף איזה חלוץ שאולי ישנה את התמונה ולא בן בסט? זה מה שאנחנו טוענים כבר חודשים (אלה שמחכים מאז שחרור פקהרט לשמוע שם של חלוץ ולא סטו)
בינתיים עברו כאן חלוצים שנחשבים טובים כמו גאדיר, פקהרט, מלמד ואף אחד לא נתן פייט אמיתי לשהר.
דווקא ממך לשמוע את זה זה מאוד מפתיע...אריק כתב:מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
10 בן שהר בקבוצה.
אוי ואבוי לנו אם יהיה עוד אחד כמוהו
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שצריך לשחרר את שהר, כן חושב שצריך לשאול איך המשתכר הבכיר במועדון, זה שתמיד חשבנו שיש לו אופי שונה, כבר חודש וחצי לא מצליח להרים את עצמו.אריק כתב:מדהים איך יש אוהדים שהפכו את בן שהר לאיזה עידו אקסברד או שון וייסמן.
10 בן שהר בקבוצה.
ההחמצות שלו מנעו מאיתנו לגמור משחקים, ההחמצה שלו מנעה מאיתנו לעלות שלב בגביע, ההחמצות שלו מנעו מאיתנו נקודות לאחרונה כולל בשבת, אם נסיים בפלייאוף התחתון זה יהיה לא מעט בגלל ההחמצות שלו בחודשיים האחרונים, בדיוק כמו שידענו להחמיא לו על הרגעים היפים כאן.
ושוב אני שואל, איך שחקן במעמד שלו ובניסיון שלו ובגיל שלו לא מצליח להרים את עצמו כבר חודשיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מי כן מרים את עצמו בחודשיים האחרונים? (חוץ מקבהא וממן אולי)Sir Alex Ferguson כתב: לא חושב שצריך לשחרר את שהר, כן חושב שצריך לשאול איך המשתכר הבכיר במועדון, זה שתמיד חשבנו שיש לו אופי שונה, כבר חודש וחצי לא מצליח להרים את עצמו.
ההחמצות שלו מנעו מאיתנו לגמור משחקים, ההחמצה שלו מנעה מאיתנו לעלות שלב בגביע, ההחמצות שלו מנעו מאיתנו נקודות לאחרונה כולל בשבת, אם נסיים בפלייאוף התחתון זה יהיה לא מעט בגלל ההחמצות שלו בחודשיים האחרונים, בדיוק כמו שידענו להחמיא לו על הרגעים היפים כאן.
ושוב אני שואל, איך שחקן במעמד שלו ובניסיון שלו ובגיל שלו לא מצליח להרים את עצמו כבר חודשיים.