אני חיכיתי לחזור הביתה ולראות את התקציר ואני בכלל לא מבין מה גבולי פהdelta7 כתב: ידידאל, ממה שראיתי במגרש (די מרחוק) גם אני חושב שהיה פנדל, אבל מה לעשות וגם אתה כותב שאף אחד לא שורק על זה?? אז פתאום כשחכמון שורק על זה ועוד לטובתנו זה בפירוש חריג ומפליא.
הפועל באר שבע- מכבי נתניה , יום שבת 18:30 , אצטדיון טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי נתניה , יום שבת 18:30 , אצטדיון טרנר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתה תפיסה אחת לאחת של אותו שחקן על אוגו במחצית השנייה שלא נשרקה, כל שריקה במחצית השנייה הלכה איתם, היו שתי עבירות לקראת הסוף באגף על סף הרחבה על שחקנים שלנו בלי שריקה, בנוהל פירקו את מליקסון בלי לראות צהובים, לא היה היום משהו מיוחד בשיפוט חוץ מזה שסוף סוף שרקו על עבירה על אוגו ברחבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
בואו נשים רגע דברים בפרופורציה.
מגע ברחבה זה פנדל. להניח ידיים על היריב ברחבה זה פנדל. להפיל יריב ברחבה זה פנדל. גם אם היריב הוא אוגו והוא גדול וחזק וגם אם יש נגדו קמפיין שיקרי אינטרסנטי שהוא כסחן...
זה שכל השופטים פה שרמוטות בצהוב לא אומר שההחלטות שלהם נכונות. אם אף פעם לא שורקים על זה, זה לא אומר שזה לא פנדל....
יותר מבזה שהכלב בן כלב עלה עם מדים של נתניה וניסה כל החצי השני להחזיר להם
מגע ברחבה זה פנדל. להניח ידיים על היריב ברחבה זה פנדל. להפיל יריב ברחבה זה פנדל. גם אם היריב הוא אוגו והוא גדול וחזק וגם אם יש נגדו קמפיין שיקרי אינטרסנטי שהוא כסחן...
זה שכל השופטים פה שרמוטות בצהוב לא אומר שההחלטות שלהם נכונות. אם אף פעם לא שורקים על זה, זה לא אומר שזה לא פנדל....
יותר מבזה שהכלב בן כלב עלה עם מדים של נתניה וניסה כל החצי השני להחזיר להם
אמרתי גבולי?yedidel כתב:
אני חיכיתי לחזור הביתה ולראות את התקציר ואני בכלל לא מבין מה גבולי פה
כתבתי שממה שראיתי במגרש (מרחוק) נראה פנדל, אבל אף אחד לא שורק על זה (עובדתית!).
בא האדון חכמון ושורק, מה ש-95% מהשופטים לא היו עושים (למרות שצריך). יכול להיות שזו המדיניות שמכתיבים להם מלמעלה.
- Sir Alex Ferguson
אגב גם האווירה בטרנר אווירה של רעל ולחץ.
לפחות בזמן משחק תדחפו ותמכו במקום לייצר לחץ על כל פס פחות טוב.
האוהדים שלנו הפכו מפונקים וכפוי טובה בשלוש השנים האחרונות, כאילו אנחנו מכבי כדורסל שדורסים עשרות שנים את הליגה כל שנה.
לפחות בזמן משחק תדחפו ותמכו במקום לייצר לחץ על כל פס פחות טוב.
האוהדים שלנו הפכו מפונקים וכפוי טובה בשלוש השנים האחרונות, כאילו אנחנו מכבי כדורסל שדורסים עשרות שנים את הליגה כל שנה.
היה מספיק זמן אווירה של עידוד ותמיכה, לא הביא אותנו לשום מקום. השחקנים הביאו על עצמם את היחס הזה.
מה שהביא את הקהל להתפוצץ עליהם לא היה בגלל שמפסידים אלא בגלל שהם 4-5 דקות מניעים כדור ועושים עלינו משולשים בלי מפריע.
מה שהביא את הקהל להתפוצץ עליהם לא היה בגלל שמפסידים אלא בגלל שהם 4-5 דקות מניעים כדור ועושים עלינו משולשים בלי מפריע.
- Sir Alex Ferguson
העידוד והתמיכה גם הביאו 3 אליפויות, למה אז לא קיללו בהפסדים? אולי כי התארים השתיקו את כולם? איך מגיבים לעונה כמו הנוכחית זה המבחן האמיתי שלנו, לא איך שהגבנו לקשיים כשלקחנו שלוש אליפויות.
עובדה שבחימום כן קראו לקבוצה ועודדו אותם.
ההתנהלות שלהם תו"כ המשחק הייתה מרתיחה.
יאללה חלאס. האוהדים מתנהגים למופת העונה, לא פחות. ממשיכים למלא את טרנר וציפיתי שהם יתפוצצו על השחקנים הרבה לפני. אשכרה מיולי אנחנו מקבלים מכה אחרי מכה בכל מסגרת ובכל מפעל, יותר מחצי שנה של ביזיון בלי שנראה שיש סוף לחרא הזה. גם האוהדים הקצת יותר מסורים ואיכותיים של דורטמונד שרקו בוז לקבוצה הגדולה של קלופ ורויס כשהייתה להם עונה איומה שמחקה את כל ההישגים שלהם.
ההתנהלות שלהם תו"כ המשחק הייתה מרתיחה.
יאללה חלאס. האוהדים מתנהגים למופת העונה, לא פחות. ממשיכים למלא את טרנר וציפיתי שהם יתפוצצו על השחקנים הרבה לפני. אשכרה מיולי אנחנו מקבלים מכה אחרי מכה בכל מסגרת ובכל מפעל, יותר מחצי שנה של ביזיון בלי שנראה שיש סוף לחרא הזה. גם האוהדים הקצת יותר מסורים ואיכותיים של דורטמונד שרקו בוז לקבוצה הגדולה של קלופ ורויס כשהייתה להם עונה איומה שמחקה את כל ההישגים שלהם.
אתה יודע אחי,לטנגו צריך שניים.Sir Alex Ferguson כתב:העידוד והתמיכה גם הביאו 3 אליפויות, למה אז לא קיללו בהפסדים? אולי כי התארים השתיקו את כולם? איך מגיבים לעונה כמו הנוכחית זה המבחן האמיתי שלנו, לא איך שהגבנו לקשיים כשלקחנו שלוש אליפויות.
תן לי מלחמה,תן לי רצון,תן לי גליצים אני יילך איתך עד המוות.
אבל אם תזלזל בי,שלא תצפה ליחס אחר.
- Sir Alex Ferguson
מצטער, בזמן משחק אני מעודד את הקבוצה שלי לא משנה מי בדשא ומה התוצאה כי זאת הקבוצה שלי.אדום זקן כתב: אתה יודע אחי,לטנגו צריך שניים.
תן לי מלחמה,תן לי רצון,תן לי גליצים אני יילך איתך עד המוות.
אבל אם תזלזל בי,שלא תצפה ליחס אחר.
הם לא צריכים לעודד אותי כפי שהסברתי למי שהיה לידי היום, אנחנו צריכים לעודד אותם, אם נעודד רק כשיש הצלחות אז למה הם צריכים אותנו כי במילא יש הצלחות?
בסוף המשחק מבין את אלה שהולכים הביתה ולא מוחאים כפיים אחרי שהשחקנים לא נותנים את מה שמצופה מהם, בזמן משחק צריך לתמוך, לא ראיתי שחקן שהפך טוב יותר והביטחון שלו עלה אחרי ששרקו לו בוז על כל מסירה פחות טובה או איבוד כדור.
- ForeverRed
צריך לשים את האצבע על הבעיה.
ברגעים שהקהל מבין שזורקים עליו, לגיטימי שיגיב בשריקות בוז.
אבל, אם השחקנים חסרי ביטחון ממילא, אי אפשר לשרוק על כל מסירה לא נכונה.
זה רק מחמיר את המצב.
ברגעים שהקהל מבין שזורקים עליו, לגיטימי שיגיב בשריקות בוז.
אבל, אם השחקנים חסרי ביטחון ממילא, אי אפשר לשרוק על כל מסירה לא נכונה.
זה רק מחמיר את המצב.
- סתיו אלימלך
צריך לשרוק לסיום העונה לאלתר ובדיעבד.
לא יכול להיות שנתניה מניעים כדור בטרנר כאילו הם בארסה. כיום כל פיפס מתחיל להתפשט באינטרנט, והשחקנים יכולים לצפות בטעויות קבוצתיות אפילו בפורומים השונים בפייסבוק. אולי לא מסדרים אותם טקטית, אבל ראבאק תגדילו ראש, תצמצמו מרווחים, תתקפו את הכדור ראשונים באותו הזמן. חזרנו לזמנים שבחיים לא חשבתי שנחזור, קבוצה מגעילה.
את מי לעודד?עמדו שם 5 דקות והסתכלו כאילו זאת ריאל מדריד וה15 דקות האחרונות בכלל בושה לאף אחד אין כוח לרוץ להתקפה עומדים ומסתכלים על לויטה
אחרי שישנתי על המשחק הזה קמתי עוד יותר עצבני. לא זוכר כזה משחק נרפה בטרנר, אסור לנו לקבל את זה כנורמה, לעולם.
בטרנר אתה רגיל שאם קבוצה תוקפת אותך גלים גלים ומגיעה לכל כך הרבה הזדמנויות כנראה אתה משחק מול מינימום בוקרשט/פלזן. אתמול חשבתי שדורטומונד הגיעה לארץ אבל זו הייתה רק מכבי נתניה שעושה עלינו כסף וגם רוצה יותר מאיתנו על המגרש. לא בא בחשבון להמשיך להיראות ככה, אי אפשר לזרוק לפח 3 שנים של בנייה בצורה הזו - גם כשלא הולך, לפחות תקיאו על המגרש.
שחקני *** כמו דור אלו וזריהן שהדבר היחיד שהם חזקים בו זה האינסטגרם, 2 ערסים קטנים שלא יודעים מה לעשות עם כל הכסף שהם קיבלו בחוואה מסתלבטים עלינו בכל שוט ושורה שהם דופקים. וכשברק לא רואה את זה, זה מדאיג אותי. לא הגיוני שמאות אוהדים שלנו רואים בעיניים התנהגות כזו מצד עלק ספורטאים ובמועדון לא פועלים וחותכים את זה במקום.
לא הגיוני שבן בסט עולה כמחליף, לא נתפס ששחקנים שלא בונים עליהם וויתרו מזמן על הבושה עולים בהרכב. לא נלחמו כל התקופה שהיו פה ועכשיו כשמחפשים להם קבוצה פתאום נדמה לנו שהם ילחמו ?
אין מספיק שחקנים? תעלו מהנוער. שים חלוץ מהשלושה במקום בן בסט - גרוע ממנו לא נקבל, אז לפחות שנראה קצת ספרינטים וגליצים.
איפה מי שיעשה סדר כבר?
בטרנר אתה רגיל שאם קבוצה תוקפת אותך גלים גלים ומגיעה לכל כך הרבה הזדמנויות כנראה אתה משחק מול מינימום בוקרשט/פלזן. אתמול חשבתי שדורטומונד הגיעה לארץ אבל זו הייתה רק מכבי נתניה שעושה עלינו כסף וגם רוצה יותר מאיתנו על המגרש. לא בא בחשבון להמשיך להיראות ככה, אי אפשר לזרוק לפח 3 שנים של בנייה בצורה הזו - גם כשלא הולך, לפחות תקיאו על המגרש.
שחקני *** כמו דור אלו וזריהן שהדבר היחיד שהם חזקים בו זה האינסטגרם, 2 ערסים קטנים שלא יודעים מה לעשות עם כל הכסף שהם קיבלו בחוואה מסתלבטים עלינו בכל שוט ושורה שהם דופקים. וכשברק לא רואה את זה, זה מדאיג אותי. לא הגיוני שמאות אוהדים שלנו רואים בעיניים התנהגות כזו מצד עלק ספורטאים ובמועדון לא פועלים וחותכים את זה במקום.
לא הגיוני שבן בסט עולה כמחליף, לא נתפס ששחקנים שלא בונים עליהם וויתרו מזמן על הבושה עולים בהרכב. לא נלחמו כל התקופה שהיו פה ועכשיו כשמחפשים להם קבוצה פתאום נדמה לנו שהם ילחמו ?
אין מספיק שחקנים? תעלו מהנוער. שים חלוץ מהשלושה במקום בן בסט - גרוע ממנו לא נקבל, אז לפחות שנראה קצת ספרינטים וגליצים.
איפה מי שיעשה סדר כבר?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.