כמעט תלו עליה היום מישהו שהחליט לצעוק שכל הארגון על הקטן שלו.BaRdA10 כתב:מה עם המנואלה?
ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
כל הכבוד לארגון שממשיך לעודד. אין לי מושג מאיפה הם שואבים את הכוחות.
משלוש אליפויות בארבע השנים האחרונותשמעון א כתב:כל הכבוד לארגון שממשיך לעודד. אין לי מושג מאיפה הם שואבים את הכוחות.
+לא יודעת כמה. יותר מכל מה שמישהו נתן למישהו.ns75 כתב:
משלוש אליפויות בארבע השנים האחרונות
אוף.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
כמה צחקנו כשאוהדי מכבי גרשו את השחקנים שבאו אליהם בסוף משחק.
אתמול הגיע תורנו.
אתמול הגיע תורנו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני מאחד האוהדים היותר תומכים, נשאר תמיד 10-15 דקות גם אחרי הפסדים ותמיד נגד שריקות בוז וקללות.
במשחק מול נתניה הגיעו מים עד נפש, שהקבוצה ההאורחת תרצה יותר ממך, תרוץ יותר ממך, תפרפר אותך, ובינינו, רק בגלל השם שלנו והאצטדיון המפחיד שעדיין בתודעה של כולם הם איכשהו לא השחילו לנו 4 ו5.
אתמול הבנתי כל שריקת בוז וכל טענה שלא רוצים שיבואו לקהל שכמה דקות לפני זה זרקו עליהם ז בזלזול שלא נראה כאן שנים.
מקווה שהשחקנים קיבלו את זה בזעזוע והלוואי שמשהו ישתה בהם, מי שלא ראוי להיות כאן ומי שלא יורד לגליץ אחד במשחק ומי שחושש מביקורת שלא יהיה כאן!
במשחק מול נתניה הגיעו מים עד נפש, שהקבוצה ההאורחת תרצה יותר ממך, תרוץ יותר ממך, תפרפר אותך, ובינינו, רק בגלל השם שלנו והאצטדיון המפחיד שעדיין בתודעה של כולם הם איכשהו לא השחילו לנו 4 ו5.
אתמול הבנתי כל שריקת בוז וכל טענה שלא רוצים שיבואו לקהל שכמה דקות לפני זה זרקו עליהם ז בזלזול שלא נראה כאן שנים.
מקווה שהשחקנים קיבלו את זה בזעזוע והלוואי שמשהו ישתה בהם, מי שלא ראוי להיות כאן ומי שלא יורד לגליץ אחד במשחק ומי שחושש מביקורת שלא יהיה כאן!
מכבי עשו את זה באוקטובר כשהם מקום שני אחרי הפסד חוץ בטרנר ליריבה שלהם על התואר.אוהד הצלחות כתב:כמה צחקנו כשאוהדי מכבי גרשו את השחקנים שבאו אליהם בסוף משחק.
אתמול הגיע תורנו.
אנחנו בפברואר אחרי שהעיפו אותנו מכל מסגרת אפשרית בצורה משפילה ואחרי שהפכנו לבדיחה של הליגה.
יחי ההבדל הקטן.
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.clark kent כתב:אני מאחד האוהדים היותר תומכים, נשאר תמיד 10-15 דקות גם אחרי הפסדים ותמיד נגד שריקות בוז וקללות.
רק אהבה תנצח...
צר לי אבל זו לא הדרך. לא רוצה שיבואו? אין בעיה... תפנה עורף ותלך בלי מחיאת כף אחת. תאמין לי שיותר אפקטיבי ופחות משפיל עבור הקהל עצמו. מעביר מסר חד וברור
מרגיש בדיוק כמוך.clark kent כתב:אני מאחד האוהדים היותר תומכים, נשאר תמיד 10-15 דקות גם אחרי הפסדים ותמיד נגד שריקות בוז וקללות.
טוב מאוד שילד ז*ן כמו ניב זריהן הוחלף לקול שריקות בוז צורמות. אולי זה יגרום לזה שהוא יתעורר על החיים שלו ויתחיל להשקיע קצת יותר במקצוע שמפרנס אותו במקום בחיי לילה.
את האמת?ReDo כתב: מרגיש בדיוק כמוך.
טוב מאוד שילד ז*ן כמו ניב זריהן הוחלף לקול שריקות בוז צורמות. אולי זה יגרום לזה שהוא יתעורר על החיים שלו ויתחיל להשקיע קצת יותר במקצוע שמפרנס אותו במקום בחיי לילה.
אני מבלה הרבה בעיר. גם במקומות שקל להסתיר את עצמך אם לא בא לאנשים ״להראות״
ראיתי את ניב זריהן גג פעמים מבלה במועדון מאז שהוא בבש. וגם זה היה שנה שעברה.
ראיתי שחקנים אחרים מבלים פי כמה יותר ממנו.
בכל מקרה. מדובר בילדים שחיים ללא ההורים שלהם. ולא כולם בשלנים. אז הפ אוכלים בגפאניקה ואווז הזהב ובספריה.
מה רציתם שישארו רעבים כי הם לא יודעים לבשל?
אני אומר לכם ניב זריהן אמנם זיין חצי עיר אבל לא פגשתי אותו מבלה או משתכר.
נעשה כאן עוול.
גם אין תיעוד 1 שלו במקומות בילוי. כאילו שחסר בארשבעי חטטה שיצלם.
*הוא לא תמים אבל בואו לא הנפח את הבלון יותר ממה שהוא
עזוב אותך נו,אין לאנשים כאן מה לעשות.אלדר כתב: את האמת?
אני מבלה הרבה בעיר. גם במקומות שקל להסתיר את עצמך אם לא בא לאנשים ״להראות״
ראיתי את ניב זריהן גג פעמים מבלה במועדון מאז שהוא בבש. וגם זה היה שנה שעברה.
ראיתי שחקנים אחרים מבלים פי כמה יותר ממנו.
בכל מקרה. מדובר בילדים שחיים ללא ההורים שלהם. ולא כולם בשלנים. אז הפ אוכלים בגפאניקה ואווז הזהב ובספריה.
מה רציתם שישארו רעבים כי הם לא יודעים לבשל?
אני אומר לכם ניב זריהן אמנם זיין חצי עיר אבל לא פגשתי אותו מבלה או משתכר.
נעשה כאן עוול.
גם אין תיעוד 1 שלו במקומות בילוי. כאילו שחסר בארשבעי חטטה שיצלם.
*הוא לא תמים אבל בואו לא הנפח את הבלון יותר ממה שהוא
כל היום מתעסקים איפה זה בילה ומה ההוא עשה ואיפה אכל,אוהבים להיכנס בעיר הזאת לתחת של האנשים.
זאת העיר שלנו מאז ומעולם..אדום זקן כתב: עזוב אותך נו,אין לאנשים כאן מה לעשות.
כל היום מתעסקים איפה זה בילה ומה ההוא עשה ואיפה אכל,אוהבים להיכנס בעיר הזאת לתחת של האנשים.
דווקא בתקופות האלה חשוב שהשחקנים יהיו שמחים ויעשו מה שבא להם עם החיים שלהם. כל עוד זה במסגרת הגבולות ההגיוניים.
כשוואקמה היה מבלה בפורום לאף אחד לא הפריע כי סיפק את הסחורה והיתה לו פריוולגיה. אז יש כאן צביעות גדולה עם זריהן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://www.facebook.com/ultrasouth1/ph ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
"היום זהו יום האהבה וזו הזדמנות טובה לדבר על המשחק ביום שני בטרנר.
הארגון מכין תפאורה בכל האצטדיון ומפגן תמיכה אדיר לקבוצה.
אנחנו קוראים לכל הקהל להגיע עד השעה 20:00 לאצטדיון, כדי לדחוף את הקבוצה כבר מהחימום.
תקופה לא טובה, אבל דווקא בימים האלה נמדדת העוצמה שלנו כקהל ושל הפועל באר שבע כמועדון.
זה הזמן לאהבה ללא תנאים.
הימים הגדולים לא יחזרו לבד. הניצחונות יבואו רק מאיתנו, בטח ובטח בבית שלנו.
בואו לאהוב ביום שני. לאהוב ולדחוף את הקבוצה. אל תתעסקו במה יקרה מחר או ביכולת על הדשא.
רק טרנר מלא ומעודד יביא נקודות."

"היום זהו יום האהבה וזו הזדמנות טובה לדבר על המשחק ביום שני בטרנר.
הארגון מכין תפאורה בכל האצטדיון ומפגן תמיכה אדיר לקבוצה.
אנחנו קוראים לכל הקהל להגיע עד השעה 20:00 לאצטדיון, כדי לדחוף את הקבוצה כבר מהחימום.
תקופה לא טובה, אבל דווקא בימים האלה נמדדת העוצמה שלנו כקהל ושל הפועל באר שבע כמועדון.
זה הזמן לאהבה ללא תנאים.
הימים הגדולים לא יחזרו לבד. הניצחונות יבואו רק מאיתנו, בטח ובטח בבית שלנו.
בואו לאהוב ביום שני. לאהוב ולדחוף את הקבוצה. אל תתעסקו במה יקרה מחר או ביכולת על הדשא.
רק טרנר מלא ומעודד יביא נקודות."

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תבואו באנרגיות טובות היום, עידן כהן עולה לגדר היום (:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!