אני לא מצליח להבין את המטרה מאחורי ההקפצות הקבועות של הנושא שלו על ידי אותם משתמשים קבועים.
כמעט כולם כאן מסכימים שהוא לא יציב ושהוא צריך חלוץ טוב שייתחרה איתו.
לדעתי עדיין הוא נכס שאסור לוותר עליו בשום אופן ואחד משלושת החלוצים הישראלים הטובים בליגה, מקצוען עם מנטליות שאני רוצה בקבוצה שלי.
אז כולנו רואים את ההחמצות, לא מבין מה המטרה בלהקפיץ את הנושא הזה כל שבוע כשהאופציה היחידה במקומו זה בן-בסט.
כאחד שסינגר עליו לא מעט,הוא פשוט מביך.
ההחמצות שלו גומרות אותנו כל שבוע.
מאחד שהיה חלק מדור הזהב כאן אתה מצפה שיהיה יותר אחראי ויבין שכל החטאה שלו גורמת לביטחון לרדת יותר ויותר אצל השאר.
ברור שהוא לא מכוון להחטיא,אבל החוסר שקט הזה מול השער מעיד שגם הוא לא עומד בלחץ.
bs war כתב:אני לא מצליח להבין את המטרה מאחורי ההקפצות הקבועות של הנושא שלו על ידי אותם משתמשים קבועים.
לדעתי עדיין הוא נכס שאסור לוותר עליו בשום אופן ואחד משלושת החלוצים הישראלים הטובים בליגה, מקצוען עם מנטליות שאני רוצה בקבוצה שלי.
אז כולנו רואים את ההחמצות, לא מבין מה המטרה בלהקפיץ את הנושא הזה כל שבוע כשהאופציה היחידה במקומו זה בן-בסט.
מטרת ההקפצה - לקבל דיווח על בתיה.
מעניין למי יש לה טענות הפעם.
bs war כתב:אני לא מצליח להבין את המטרה מאחורי ההקפצות הקבועות של הנושא שלו על ידי אותם משתמשים קבועים.
מדויק.
צריך להתרכז בלמצוא חלוץ טוב ממנו(מאז ברדה לא היה כזה לטעמי, בטח לא לאורך תקופה).
אדום זקן כתב:כאחד שסינגר עליו לא מעט,הוא פשוט מביך.
ההחמצות שלו גומרות אותנו כל שבוע.
מאחד שהיה חלק מדור הזהב כאן אתה מצפה שיהיה יותר אחראי ויבין שכל החטאה שלו גורמת לביטחון לרדת יותר ויותר אצל השאר.
ברור שהוא לא מכוון להחטיא,אבל החוסר שקט הזה מול השער מעיד שגם הוא לא עומד בלחץ.
אתמול ראינו מה ההבדל בין חלוץ עם בטחון לאחד כזה שלא.
עוד כשעמוס פספס ידעתי שהוא יחמיץ, לעומת בצ'יראי שמפרפר 4-5 שחקנים בין הרגליים באמצע המגרש והגול שלו זה לנער שני שחקנים עם צ' יפ מעל השוער.
שהר חייב שער שניים שערי שדה כדי לחזור לעצמו אבל היום הוא גומר אותנו בכל החמצה שלו אנחנו מקבלים מהצד השני.
הוא צריך צינון קל בספסל.
מצד אחד הוא לא מפסיק להחמיץ ומצד שני צריך בדיוק 10 דקות של בן בסט כדי להבין את פערי הרמות.
הוא החלוץ הבכיר בסגל והוא חייב לפתוח ולהמשיך לשחק עד שייכנסו לו הכדורים, אין לנו ברירות אחרות.
להביא חלוץ טוב משהר זה להשכיב הרבה כסף, לא בטוח שזה יקרה.
יש את מעריצי שהר שלא משנה מה קורה, ימשיכו לטעון שהוא חלוץ מוביל בארץ.
לא יודע מה קרה לו או ממתי הנפילה (השבר/ פריקת הכתף??) אבל היום לא מסוגל לעבור עמוד, לא מסוגל לתת מסירה, זה לא ברמה של בטחון זה ברמה של מביך, לצערי זו העובדה. יש אנשים רציניים בפורום שיכולים לעשות ניתוח אמיתי ולא מוטה, ואולי יש גם סטטיסטיקה באתר ההתאחדות, אפשר לבדוק.
משהוא לא טוב עובר עליו, לא מהיום, אבל חלק מחירבון העונה על כתפיו, לדעתי הרבה יותר מאשר על כתפי ההגנה.
MikiRed כתב:יש את מעריצי שהר שלא משנה מה קורה, ימשיכו לטעון שהוא חלוץ מוביל בארץ.
לא יודע מה קרה לו או ממתי הנפילה (השבר/ פריקת הכתף??) אבל היום לא מסוגל לעבור עמוד, לא מסוגל לתת מסירה, זה לא ברמה של בטחון זה ברמה של מביך, לצערי זו העובדה. יש אנשים רציניים בפורום שיכולים לעשות ניתוח אמיתי ולא מוטה, ואולי יש גם סטטיסטיקה באתר ההתאחדות, אפשר לבדוק.
משהוא לא טוב עובר עליו, לא מהיום, אבל חלק מחירבון העונה על כתפיו, לדעתי הרבה יותר מאשר על כתפי ההגנה.
לא מעריצים ולא נעליים.
אף אחד פה לא טען שהוא מפלצת רחבת ומכונת שערים.
הכדורגל בארץ הוא ברמה של בדיחה, ובינוניים כמו בן שהר, בן ביטון ולואי טאהא הם שחקנים מובילים בליגה שלנו. איך שלא תהפוך את זה. זה עצוב אבל זה המצב.
רידו, תפתח עיניים, במצב שלו היום (ורק על פי הכושר העונה, לא שוכח את העבר הרחוק) כל חלוץ בליגה עדיף עליו.
לא מסוגל לעצור כדור, לא מסוגל למסור, לא מסוגל לעבור מגן וכמובן לא להבקיע. משהוא רע מאד עובר עליו, אולי פציעה שהוא מסתיר??